Уелс ни отупа. Завършваме последни

Националите ни загубиха с 0:1 на стадион "Васил Левски"
Обновена: 11 окт 2011 23:11 | 11 окт 2011 23:10,
207
Уелс ни отупа. Завършваме последни
Снимка: Reuters

Уелс се оказа поредният национален отбор разнебитил "лъвчетата" на България и след 1:0 на стадион "Васил Левски" ни прати официално на дъното в Група "G" в края на тези евроквалификации.

Най-красноречиви и обективни за пародията наречена "национален отбор на България по футбол" са феновете, които бойкотираха срещата и на стадиона имаше около 700 зрители, повечето от които подкрепяха гостите.

Българите тотално бяха смачкани от гостите, които правеха каквото си искат на терена и на моменти се подиграваха с неадекватните национали на Михаил Мадански.

"Лъвчетата" ни изпадаха в комични ситуации, като най-дейни в това отношение бяха защитниците ни, които получаваха схващания в кръстовете от финтовете на Гарет Бейл.

В атака пък нямаха никаква идея, а дори и Христо Йовов би завидял на Валери Божинов за изцепката му в края на мача. Единственото попадение в срещата пък заби звездата на Уелс - Гарет Бейл, в края на първото полувреме.
 

Още за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 153 : пише се космонаВт; До 151: кой ще те вземе пък тебе, бе НАЦИОНАЛЕН НЕКАДЪРНИКО!?
162
2
 
8
 
! Отговори
Def преди 12 години
Перуци трябва да се махне барабар със свитата си.
161
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз го гледам от добрата страна.От това по-зле няма накъде. :)
160
1
 
9
 
! Отговори
Мъдьо преди 12 години
Както се казва на стар футболен жаргон Излез на пейките да подсилиш отбора - за всички от национала важи
159
1
 
17
 
! Отговори
of преди 12 години
Даже няма и да го преместя в другия крачол!
158
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали Бербатов ви беше виновен. Айде сега последни в групата без отбелязан гол на Васил Левски.
157
2
 
13
 
! Отговори
... преди 12 години
Нищо няма да се промени докато не се намали броят на отборите в А група.
156
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
151 ще ти дам пари само за кавали :)
155
3
 
26
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Гледам интервютата на баджанаците по телевизията, простотията им е невероятна. Малкият плешивец се прави на шеф и обяснява как сменяли треньори и футболисти и нишо не се получава. А ролята на вратари с розови фланелки е да си пазят вратата, не да сменят треньори. Ходещият комикс се кара със журналистите защото му задават неудобни въпроси. А точно тези журналисти го обявиха за "звезда", на терена е незабележим. Само Стилиян показва наченки на срам въпреки, че той най малко има вина.
154
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само искам да ви кажа,че лекари с 30 години стаж работят в Спешна помощ за 570 лв месечно чисти!Четете ли,манекени?Колкото хвърляте за пиячка на вечер в *** ви дискотеки,хората бачкат цял месец и си вършат работата,мишки нещастни "национали" вий не заслужавате да носите герба на България на гърдите си!
153
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 155 АИДЕ МЛЪКВАИ БЕ ЛАИНО НАСРАНО....БАЧКАИ И НЕ СЕ ОПЛАКВАИ ЩЕ ПРАВЯ КВОТО СИ ИСКАМ ХОРАТА МИ ПЛАЩАТ ЗА ИГРАТА МИ А ТИ ЗЛОБЕЕШ *** МРЪСЕН....АИДЕ ЧАО ОТИВАМ ДА СИ ПИЯ КАФЕТО СПОКОИНО....И ДА ВИДЯ СКАПАНАТА ПРЕСА КАКВО НИ Е ОПЛЮЛА....АКО НЕ СМЕ НИЕ С КОГО ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ...***...
152
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KAKVO DA NAPRAVI BOBI M.KATO TIYA GEYOVE MOGAT TOLKOVA KAKVATO E NACIYATA TAKIV E FUTBOLA VSE POSLEDNI .NO PIRVI PO DALAVERI/KRAJBI/..........
151
2
 
29
 
! Отговори
до национала 151 преди 12 години
Искаш да ти плащат като на Меси ли за двата ти леви крака, бе ***? Парите, които ви дават са ви пре много дори. Хората се спукват от бачкане за такива кинти и пак не взимат толкова, пък ти си бараш топките, чалгарстваш по цял ден и ревеш като жена, че не ти плащат. Да мреш в ла*на!
150
7
 
9
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Българи юнаци!
149
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 151Ако ти си футболист , то аз съм космонафт!Куц кон!
148
2
 
11
 
! Отговори
ANTI-PERUKA преди 12 години
Гърция влиза директно...Турция на бараж...Сърбия все още се бори за бараж...Черна гора на бараж...Босна и хергеговина 100 процента на бараж дори се борят за 1 място...по зле сме дори от Албания и Македония. Xич не ми се мисли в следващите квалификации в една група с Италия,Дания и Чехия...Срам ме е от българщината и от беззаконието!Защото това ако беше нормална държава Михайлов отдавна да го няма,а Лечков нямаше да краде с *** си!
147
44
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ СЪМ ЕДИН ОТ НАЦИОНАЛИТЕ....НАИСТИНА КРИТИКУВАТЕ НИ....НО...И НИЕ СМЕ СИ ПРАВИ БЕЗ ПАРИ НИКОИ НЕ ИГРАЕ....НЕ Е ЛИ ТАКА...ГЛЕДАМ ДА СЕ НАГУША А ТУИ ЧЕ НАЦИОНАЛА НЕ ВЪРВИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И ВАШТЕ КОМЕНТАРИ НЕЩАСТНИЦИ И РАЗБИРАЧИ СКАПАНИ КАТО ЛАЕТЕ ТОЛКОВА ВЪРВЕТЕ ВИЕ ДА ИГРАЕТЕ...ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ЗАВИСТНИК ВСЕКИ ГО ЗНАЕ...АЗ СЪМ СИ ИЗКАРАЛ ПАРИТЕ ЧЕСТНО...И ИГРАЯ ЗА ПАРИ...КАКВО ТИ ДОСТОИНСТВО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ ...НОМЕРА Е ДА ИЗЛЯЗА В ЧУЖБИНА ЗА 5 ГОДИНКИ И ДА СЕ НАГУША....
146
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Футболът в България умря!Драги футболисти , учете се от националния отбор по художествена гимнастика!Там ще бъдете фаворити!
145
1
 
37
 
! Отговори
песимист преди 12 години
Най-лошото е, че тези от Уелс и на пиене могат да ни бият... Абе за никъде не сме това е истината. Едно време си спомням че даже Вини Джоунс трепереше пред погледа на Туньо. Сега - гейове манекени мамини синчета и баджанаци. Всичките са милионери и вече са прекалено важни, за да играят за националния - имат договори с Терек патенцата и това е голямата им гордост...
144
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 12 години
Толкова слаби и смешни не сме били НИКОГА. Просто без коментар. Мартин и Стилян какво правят още в тоя отбор не знам. Ако имат поне малко чест ще го оставят както направи Бербатов. Това не е отбор, това е сбирщина манекени и нареден състав. Дори от мен да зависи продължаването на България в евро-турнирите, никога не бих стъпал на терена носейки същия екип заедно с тия ***.