Уелс ни отупа. Завършваме последни

Националите ни загубиха с 0:1 на стадион "Васил Левски"
Обновена: 11 окт 2011 23:11 | 11 окт 2011 23:10,
207
Уелс ни отупа. Завършваме последни
Снимка: Reuters

Уелс се оказа поредният национален отбор разнебитил "лъвчетата" на България и след 1:0 на стадион "Васил Левски" ни прати официално на дъното в Група "G" в края на тези евроквалификации.

Най-красноречиви и обективни за пародията наречена "национален отбор на България по футбол" са феновете, които бойкотираха срещата и на стадиона имаше около 700 зрители, повечето от които подкрепяха гостите.

Българите тотално бяха смачкани от гостите, които правеха каквото си искат на терена и на моменти се подиграваха с неадекватните национали на Михаил Мадански.

"Лъвчетата" ни изпадаха в комични ситуации, като най-дейни в това отношение бяха защитниците ни, които получаваха схващания в кръстовете от финтовете на Гарет Бейл.

В атака пък нямаха никаква идея, а дори и Христо Йовов би завидял на Валери Божинов за изцепката му в края на мача. Единственото попадение в срещата пък заби звездата на Уелс - Гарет Бейл, в края на първото полувреме.
 

Още за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното е,че са вкарали...на Николетка...гол...
182
3
 
34
 
! Отговори
поля преди 12 години
Илиана Раева да ги тренира. 8 часа всеки ден на стадиона, 200 пъти повторения, домашни за вкъщи 500 пъти написано Аз представям България
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
trqbva da padnem ot dgibuti s pone dbucifren rezultat
180
1
 
44
 
! Отговори
Оги до 181 преди 12 години
Никакви сръдни и противоречия няма!За какви сръдни говориш?Просто мухалите си взимат паричките и хич не ги е еня за футбол.За какво да си дават зор?Получават си заплатките без нищо да правят и да се напрягат и си живеят животеца пък ние обикновените хора работим за без пари.Нек'ви дришльовци дето и *** за зеле не става от тях карат Ламборджинита за $300000.Други, които се трудят и стават световни шампиони като гимнастичките не получават нищо - е това е Чалгария!
179
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разтурете тоя жалък отбор и дайте парите в плуването ни и гимнастиката!
178
1
 
20
 
! Отговори
Az преди 12 години
Браво, само такива трибуни заслужават нашите котенца! След като не им стигна трибуната от пред последната кваливикация, която изпълваше сърцата на всички българи, нека да са празни! Да живеят българите, които знаят как да са горди от това което имат, за другите не си струва да се пише дори!
177
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 12 години
....Цялата истина мисля дори че е доста проста!!! Отбори като Естония,Черна Гора,Босна със сигурност не са по класни... но имат нещо много важно което наште чалга звезди едва ли са се сещали че съществува може би със изключение на Стенли и Мартин Петрови ! А именно МОРАЛ ! ...Че представят родината си! Че играят все едно от името на всички българи! Че трябва да загърбят дребните противоречия и сръдни в името на Майка България! Тогава се създава истински колектив и идват победите! СРАМ БЪЛГАРИЙО!
176
1
 
24
 
! Отговори
Българче преди 12 години
...И какви са тия смешни оправдания...от капитана... от тренера... от ръководството на БФС?!?! "ТОЛКОВА СИ МОЖЕМ"?!? "НЯМАМЕ ИГРАЧИ"?!? "НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРВАМЕ"?!?!... Тия оправдания могат да вървят момчета само пред "***" пред който се правите на велики по чалга клубовете!!!.... Искам да попитам тогава... То и Естония какви играчи има?!? Колко могат?!? А Черна Гора?!? А Босна?!? Да не би да са някакви извънземни отбори това?!? И на наште "***" колко тренера ще им бъдат "виновни"?!?..
175
1
 
21
 
! Отговори
дон преди 12 години
Защо бре,вижте колко добре играхме.Имаех ъглов и един шут по посока на вратата от Николет ЛОзанов.След 10-15 мача,може и гол да вкараме.Напредваме все пак
174
1
 
29
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
..Аз по ГОЛЯМ СРАМ и по "карикатурен" национален отбор НЕ съм виждал НИКОГА Дами и Господа!!! Дори последния път когато останахме последни в група на квалификации а именно за МОНДИАЛЕ 1990 в Италия в групата със Румъния,Дания и Гърция тогава бяхме поне със няколко класи над тия смешници сега..! Дори си спомням че в предпоследния мач тогава БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ със Гърците във Варна под един непрестанен и здрав дъжд имаше около 20 000 зрители и ги бихме със 4:0! ФЕНОВЕТЕ СА МНОГО ТОЧЕН БАРОМЕТЪР!
173
1
 
14
 
! Отговори
Фен преди 12 години
Интересно колко трябва да е зле , за да се реша най-накрая да го закрият този отбор..
172
1
 
9
 
! Отговори
78 преди 12 години
БЕЗ КОМЕНТАР,НО ВСЕ ПАК КАТО ЦЯЛО ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!!
171
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рибата се вмирисва откъм главата - Михайлов да си ходи.
170
1
 
28
 
! Отговори
Kacho преди 12 години
Дами и господа,мисля че 170 коментара за тези псевдофудболисти са множко.
169
1
 
23
 
! Отговори
Мистик преди 12 години
тия не са национали,а нациоНУЛИ
168
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като стигнат до дъното умните хора се оттласкват и тръгватт нагоре. В родния ни футбол, обаче, като стигнаха дъното, започнаха да копаят надолу. Не е ли време вече да изпеем една заупокойна и да приключим с фарса? Срам ме е, болно ми е, сигурно и на вас. Само на главанаците в БФС нищо им няма.
167
2
 
11
 
! Отговори
jelezmi преди 12 години
Както се казва в поговорката : "Рибата се вмирисва от главата" , за това тази глава трябва да се отреже, да ли е с перука или плешива да се ОТСТРАНИ! ТОВА Е РЕЦЕПТАТА.
166
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
земята трябва да бъде изчистена от чалгата ,включително и този национален *** , чалгата е като тумор който се разраства.
165
2
 
7
 
! Отговори
до 151 преди 12 години
Ти, юнако, си поредното доказателство, че, когато човек не може да прави нищо и за нищо не става - отива да рита футбол.С тези твои разсъждения, едва ли ще пробиеш където и да е. В чужбина не търсят кухи ***, все пак, в играта трябва и малко мисъл отвреме-навреме.
164
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак са били скромни. Аз очаквах поне 3:0. Ама резилът си е резил. Какво да говорим повече. Балерини си имаме, а не футболисти. Като ги изгонят от отбора да ходят да танцуват на пилон! Че и без това са добре известни по бароветеи сигурно няма да им е трудно да се уредят.