Дървеници нападат нашите в Лондон

Предупреждават ги, за да не си носят кръвопийците у дома
Обновена: 23 юли 2012 18:42 | 23 юли 2012 18:31,
38
Дървеници нападат нашите в Лондон
Кметът на Лондон Борис Джонсън успокои спортистите, че дървениците не са страшни, изпробвайки легло в Олимпийското село. Снимка: Reuters

Напаст от дървеници чака в Олимпийското село българските спортисти, както и милионерите от другите отбори.

Още по темата

Предупреждението дойде от Организационния комитет с добавката, че участниците трябва да внимават да не си занесат кръвопиещите гадинки у дома. Това съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Подобна случка имаше преди 12 години на Олимпиадата в Сидни.

Дървениците бяха ликвидирани в много западни страни в началото на 90-те години, но се завърнаха, след като повсеместно бе забранено използването на инсектицида ДДТ.

Домакините на игрите в Лондон припомнят, че най-сигурно след гостуването е спортистите да сложат дрехите в топла сушилня за дрехи и да ги пуснат на цикъл от 30 минути.

Българските волейболисти пък ще приемат по-спокойно новината за дървениците, след като англичаните се погрижиха да удължат креватите им с половин метър.

Преди леглата бяха едва 173 см - твърде къси дори за плувната торпила Макъл Фелпс, който е висок 193 см, Мълнията от Ямайка Юсеин Болт (195 см), камо ли за някоя 220-сантиметрова звезда от Националната баскетболна асоциация.

Сега Владо Николов и компания ще се ширят на легла с размери 240 см дължина и 90 см ширина.

Родните спортисти са настанени в крайбрежна зона на Олимпийското село в Лондон. Съседи на нашите са конкурентите им от Русия, Австрия, Беларус.

Българският блок е на 9 етажа и е разположен непосредствено до главния изход за пешеходен достъп до Олимпийския парк и зоната за джогинг.  В него ще почиват 63 нашенци от 17 вида спорт.

В близост са още ресторантът, както и транспортната зона, което ще улесни бързото предвижване на нашите спортисти.

Нашите състезателите ще са разположени на 3 етажа от блока (7, 8 и 9). На всяко ниво на сградата има по 5 апартамента.

Волейболистите ни започват олимпийската битка срещу до­макините от Великобрита­ния в мач на откриването на волейболния турнир на 29 юли. Началният час за двубой в колективните спортове е меко казано необичаен - 9,30
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 11 години
Извинете за дублирания коментар.Моя грешка.
27
0
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 11 години
"Нали имат кралица"Кой,дървениците ли?!
26
0
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 11 години
"Нали имат кралица"Кой,дървениците ли?!
25
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 11 години
UK e prav,az sushto jiveq v anglia i spodelqm negovoto mnenie absolutno.Vupreki 4e prez godinite vinagi sa bili sreshtu nas v momenta angli4anite ne ni mrazqt,ne ni i haresvat osobenno no kato cqlo ne gi interesuva,horata si backat,imat moshtna ikonomika i vinagi ste sa sila,ima na kakvo da se nau4im ot tqh,agresivni sa kato nacia a ne ovce kato nas,da ni mackat i da si turpim,hora subudete se,izlezte navun za da se osuznaete na kakvo polojenie sme podlojeni v nashata krasiva BG ot politicite.
24
0
 
10
 
! Отговори
122 преди 11 години
Какви са тия кревати от 173 см, аз съм жена и на мен ще ми е къс. Тия хора правят Олимпиада, не могат ли да се сетят, че има и високи хора!
23
0
 
5
 
! Отговори
Жул преди 11 години
Аахахахахаха: "Преди леглата бяха едва 173 см ".
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия дървеници, такива зарази могат да разнесат, че не ми се мисли.
21
3
 
13
 
! Отговори
хък преди 11 години
Дървеници,луда крава,свински грип,бълхи и ***,всички са пренесени по света от добрата стара Англия ,чест е да те полазят дървениците на нейно величество,а за чумната епидемия плъзнала с плъховете от Лондон и обезлюдила половин Европа каква да кажем..цивилизация е това ей..нема лабаво.
20
35
 
7
 
! Отговори
uzunski преди 11 години
Тези който пишат против Англия са абсолютни *** , не са стъпвали в тази страна и престава нямат че това е РАЯ на земята ! Но типична бългрска черта да оплюваш без да имаш представа !Възможно е българските спортисти да донесат нещо подобно , подобен лукс никоя олимпиада не е предоставяла !Странно хора които живеят в мутринска държава и се гаврят с тях да имат подобни претенций !
19
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ Е ВЯРНО! НА ЗАПАД ВСИЧКО Е МЕД И МАСЛО!
18
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дЪРВЕНИЦИ В БЛАГОСЛОВЕНА АНГЛИЯ...НЕМА ТАКОВА НЕЩО..КОМУНИСТИЧЕСКА П РОПАГАНДА...ТАМ Е РАЙ ...ГОТИНА СТРАНА....-ИДЕТЕ И ВИЖДА...ИМА КАВО ДА СЕ МИЕ И ЧИСТИ...БАЧКАТОРИ СЕ ТЪРСЯТ..
17
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си дървеница в Лондон е по-добре отколкото да си пенсионер в България.
16
6
 
15
 
! Отговори
UK до baihui преди 11 години
Хайде стига с тези едни и същи глупави коментари. Тези които наричате маймуни и разни други са трето,четвърто и дори пето поколение на емигранти и са родени в тези страни. Мощни икономии в развити държави като Великобритания,Германия,Франция, Италия и други дължат успехите си на много от тях. Те са пълноценни граждани, образовани,културни и чистоплътни. А вие вместо да плюете погледнете положението в България. От 7 милиона население почти 3 милиона са *** които българите хранят и им плащат сметките с техните данъци.Та вместо да се вълнувате кой с какъв цвят е в Европа вижте какво може да се направи със смрадливата *** *** в България. И като си толкова горд българин защо пишеш на лайняница? Аз пиша от другият край на Европа и пак намирам начин да пиша на кирилица.
15
0
 
10
 
! Отговори
ТУРПЛЕВНЯ ТУРИСТ преди 11 години
Дали дървеницата не е бактериологическо оръжие на Ал Кайда?Да им пратим Tzv. Tzv. да ги унищожи.TОЙ КАТО БАТМАН ЗА ТЕРОРИСТИТЕ.Дали Плевналиев ще го включи в екскурзията до Лондон?
14
5
 
8
 
! Отговори
Уди Кълвача преди 11 години
Това е перфектно организирана олимпиада
13
5
 
17
 
! Отговори
Нали имат кралица преди 11 години
Даже могат спокойно да кажат - Ами , има ***,плъхове,дървеници,съсели ,а и някоя мечка може да влезе от време на време през нощта, но вие гледайте да не си ги отнесете после вкъщи. Иначе условията са прекрасни. Заповядайте на Олимпиадата в Лондон 2012, не е нужно да си докарвате домашните любимци, по стаите ще намерите нови. Приятна Олимпиада.
12
3
 
17
 
! Отговори
Нали имат кралица преди 11 години
Чудя се тая Олимпиада в Лондон ли ще се провежда, или в Гана? Че чак толкова спокойно успокояват,че имало дървеници, кво толкова! Това Лондон ли е пак питам? Що за нехигиенична Олимпиада искат да проведат.
11
14
 
4
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Сигурно е имал предвид специално българските спортисти. Доста хора знаят че българите се къпят веднъж в седмицата и после си казват честита баня.
10
4
 
8
 
! Отговори
Dimitrov преди 11 години
Борис Джонсън на снимката се радва все едно гледа как излиза от банята неговия авер лорд Евгени Минчев ъф Итън ( те принципно си имат и общи снимки )
9
4
 
2
 
! Отговори
baihui преди 11 години
darvenitsi im jiliat gazovete shtoto sa veliki ekoloziislamski maimuni i indiiski tsigani im osraha darjavata shtoto sa veliki humanistileka poleka lihvarite gi prevarnaha v poslushni ovtsi i putiovtsi