Юве разклати трона на Шампиона

Челси загуби с 0:3 от Бианконерите и е пред отпадане от Шампионската Лига
20 ное 2012 23:41,
39
Юве разклати трона на Шампиона
Артуро Видал ликува след като е отбелязал втория гол срещу Челси. Снимка: Ройтерс

Ювентус изигра впечатляващ мач и напълно заслужено победи Челси с 3:0 в дербито от Група Е на Шампионската Лига, играно на "Ювентус Стейдиъм".

Бианконерите тотално надиграха своя съперник и можеха да победят с дори още по-голяма разлика. Резултатът бе открит към края на първото полувреме от Фабио Куалярела, който отклони инстинктивно удар на Пирло.

След почивката Артуро Видал удвои също с помощта на рикошет, а в допълнителното време Себастиан Джовинко оформи крайния резултат.

Така европейският шампион Челси остана на трето място в групата и е пред напълно реална възможност да отпадне още в груповата фаза на турнира. В последния кръг Шахтьор и Ювентус играят един срещу друг в Украйна и в случай на равенство ще се класират напред, независимо от това какво направи Челси срещу Нордселанд.

Подробности за Ювентус - Челси прочетете тук

Подробности за Галатасарай - Манчестър Юнайтед прочетете тук

Подробности за Валенсия - Байерн прочетете тук

Подробности за Спартак Москва - Барселона прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъка ,мъка анти футбула на европеиският първенец !
27
1
 
2
 
! Отговори
ььь преди 11 години
символ на грозота във футбола - всичко двързано с Англия и английските клубове - факт!Ако не ги подпира УЕФА няма да минат и първия кръг - жалка история.
26
0
 
1
 
! Отговори
35 преди 11 години
Това до голяма степен се дължи на западащите Нотингам, Астън Вила и Ливърпул...В момента англичаните са в една от най-успешните си ери в КЕШ. Между '76-'84 имат 8 от 0 състояли се финала със 7! КЕШ-а!!! Иначе преди '76 имат само 2 финала за 20 години...Лийдс губи от Байерн през 75-та, а бебетата на Бъзби разпиляват Бенфика с 4:1 през '68. Смешно е да говориш колко са слаби англичаните, след като в момента гонят рекорда от 75-85 за брой финали....
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човеко, какви работи си написал.....не били силни английските отбори в Европа...я да видим сега последните финали в ШЛ. От 2004/2005 в само един финал нямаше английски отбор! 1 финал и това е този от 2010 между Интер и Байерн. Смея се на глупавите коментари...От тези 8 финала англичаните са спечелили 3 (3 различни ***!), 3 имат испанците (Барса), италиянците - 2. Сега ме чуй внимателно и запомни - от 84/85 до '99 английските отбори ги няма никакви в крайната фаза...
24
2
 
5
 
! Отговори
FCB преди 11 години
Още миналата година нещастиците от Челси трябваше да отпаднат в групите -но уйдурмата беше да вземат купа, която никога не им се полага- вън английските отбори от турнирите - те са позор и загрозяват футбола !!!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно закономерен развой не нещата!Челси заслужаваха да паднат и от Шахтьор,но късметът и 2 уникални грешки на вратаря на Шахтьор ги спасиха!Чудно ми е защо се получава така,предвид лятната им селекция.Азар и Оскар са много добри футболисти плюс Хуан Мата,формират на пръв поглед много силна халфова линия и аз очаквах да са много силни този сезон,но вижда се,нещата са коренно различни!А защитата им е просто трагична!
22
2
 
10
 
! Отговори
Z преди 11 години
Челси - звезди за милиони, цял мач не излизащи от собственото си наказателно!!!И това всеки мач особено в ШЛ!!!Вратата на противника е след центъра на игрището!
21
2
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Ей смешен. Ти си тоя плъх дето се е писал Juve_Varna и спамиш по форума на gol.bg и тук. Пишеш абсолутно еднакви неща навсякаде и се мислиш, че си итересен.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На последък англ.отбори се представят изключително зле. Вземи Челси, вземи МЮ, а Арсенал и Ливърпул отдавна не са от Големите 4. Дори Сити, които са най-добри в Англия в момента са изключително слаби в евротурнирите. И всичко това на фона на съдийството в Англия е съвсем закономерно. Там през последните 2-3г. няма никакво значение как играеш, а колко те подкрепят реферите. Примери колкото си искаш - МЮ с-у Челси и Ливърпул беше подигравка с футбола. Стана като бълг. първ. и то се вижда в Европа.
19
4
 
6
 
! Отговори
Пичагата преди 11 години
Хубав мач стана снощи... Браво на Юве!!! Само не разбрах защо от двата отбора липсваха толкова водещи играчи?!? Нещо контузени ли са... или наказани нещо?!? От Юве-то не видях на терена Фабрицио Раванели? Алекс Дел Пиеро? Дарко Ковачевич? Давидс? Чиро Ферара? Марк Юлиано?.... А от Челси къде бяха?!? Джими Флойд Хасълбенк? Торе Андре Фло? Джанфранко Дзола? Марсел Десаи? .... Това са все водещи играчи! Що не играха снощи?!? Треньорите Липи и Джанлука Виали що не ги пускат се чудя?!? Егати... :(
18
2
 
10
 
! Отговори
Реалистът преди 11 години
Милиардите "изсипани" в Английската Висша Лига.. направиха от Английското първенство вероятно най продаваният и рекламиран продукт в света на спорта плюс НБА.. И какво от това питам аз?!? Нарушиха и прецакаха изконните ценности и истинска магия на Английският футбол от 70-те и 80-те години :( и смятам,че рано или късно ще страдат за това! Вижда се много добре какво е и състоянието на националният отбор на Англия.. И как да бъде друго?!? Като главно играят чужденци,дошли за да стават милионери!:(
17
6
 
4
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Това дали висшата лига е най силното първенство в света естественно не зависи от мнението на няколко ***.То е най силно защото е най скъпия футболен продукт в света,наблюдавано е от най много фенове и е единственото първенство с 5 отбора носители на КЕШ и шампионската лига.Няма непобедими отбори.Няма вечни шампиони.
16
2
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 11 години
Хахах ей ***, в ралзичните сайтове едни и същи мнения пишеш. Ограничен ***. Измисли нещо ново, не само с copy - paste. От злоба ще пукнеш.
15
5
 
4
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 11 години
АБЕ КЬОРАВИ ХОРА, НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ МАН ЮН. СА БЕЗ ТИТУЛЯРИТЕ ????????????????
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Покрай парите на олигарха и съдийските подпирания,Челси ми станаха най-антипатичния английски отбор.Браво на Юве!
13
3
 
17
 
! Отговори
Italiano преди 11 години
Юве не разлати трона на Челси, Юве разклати а*уса на челси :)
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мани ги тези смешни "дузпи"! нали знаете слънцето огрява и кучия ***!
11
0
 
9
 
! Отговори
До номер 13 преди 11 години
В ерата на Абрамович "Челси" преди наистина играеше страхотен футбол заслужаващ да спечели шампионската лига но ти си прав че куриозното е че възможно най-слабия отбор на "Челси" при Абрамович баш когато бяха стигнали дъното успя да спечели ШЛ 2012
10
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз работя на Wall Street и по време на мача играх голф с кмета на Ню Йорк.Иначе, отдавна живея в триетажен мезонет с басейн на покрива, имам голяма яхта и почивам по най-престижните курорти на света.Добре съм си аз в Манхатън, не се оплаквам.Не се занимавайте с глупости, а учете финанси за да може един ден да бъдете като мен.
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Измисления шампион отива където му е мястото....при АЕЛ Лимасол и Хелзинборг. челсКи официално са най-жалък европейски шампион за всички времена