Манчестърските отбори бият във Висшата Лига

Останалите "грандове" се провалиха
Обновена: 29 ное 2012 00:07 | 28 ное 2012 23:54,
11
Манчестърските отбори бият във Висшата Лига
Ван Перси ликува след гола си срещу Уест Хям. Снимка: Ройтерс

Междинният кръг в английската Висша Лига увеличи дистанцията между двата манчестърски тима и останалите отбори.

Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Уест Хям с гол на Робин ван Перси още в първата минута. Градският съперник от Сити пък бе по-убедителен и удари Уигън с 2:0 като гост.

Така разликата от една точка между двата тима се запази, но Челси вече изостава на 7 точки от върха. Във втория мач на сините откакто начело застана Рафаел Бенитес те отново завършиха 0:0, този път като домакини на Фулъм. Това бе 6-ти пореден мач без победа за Челси във Висшата Лига.

Подобно бе настроението и в Арсенал, който записа второ поредно безлично равенство, този път 1:1 като гост на Евертън.

Обновеният Ливърпул на Брендън Роджърс пък си намери майстора в лицето на Тотнъм и загуби с 1:2 в Лондон. Преди това червените имаха 8 мача без загуба в първенството.

 

Подробности за Манчестър Юнайтед - Уест Хям прочетете тук

Подробности за Уигън - Манчестър Сити прочетете тук

Подробности за Челси - Фулъм прочетете тук

Подробности за Тотнъм - Ливърпул прочетете тук

Подробности за Евертън - Арсенал прочетете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 11 години
До АнонименО аз изобщо не говоря за Ливърпул : )). По-скоро Челси и Арсенал. Все пак Челси, макар и в последно време да стана по-успешен ***, последните години може спокойно да се води гранд, след като стига финал на шампионската лига и я спечели. Арсенал за съжаление са далеч от това постижение, въпреки че съм им фен
10
0
 
0
 
! Отговори
ДО 9 преди 11 години
Аз пиша поста, като използвам публикувана новина и статистика. А ти си сбъркал на три места-първо ме обиждаш, второ, сложил си ник "истина", а ти не си истината. Трето, позволяваш си да говориш от името на нормалните хора. Все неща, за които нямаш право. Да беше казал на кой отбор си фен, като мене, да направим дискусия. Но това не променя нещата, аз всеки ден си пиша с такива като теб. Затова, ако наистина искаш истината, малко се просвети, женчо. Такъв си, личи от поста ти.
9
2
 
0
 
! Отговори
истината преди 11 години
До АнонименНе знам, но такива ТИКВИ като теб трябва да знаят, че нормалните хора имат очи и гледат, имат глави и мислят, та поне след такива ОЧЕВАДНИ подпирания за МЮ замълчи ...
8
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имаше ли дузпи, за да може най-скъпоплатения безделник на света - Бербатов, да отбележи?
7
0
 
2
 
! Отговори
50/50 преди 11 години
До 5Съгласен, приемам корекцията! Преди кафето не бива да се пишат коментари :)
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ники Или може би назоваването на Ливърпул като гранд в днешно време е леко условно. Тимът си носи името, но отдавна не е това, което беше. Както и Арсенал
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 50/50Ами защото Челси има загуби в тези 6 мача подред. Докато Ливърпул има победи в тези 8 мача подред. По-просто от това как да ти се обясни?
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Администрацията на Челси е поднесла официално извинение към Клатенбърг, че прибързано и необмислено е отправила обвинения към него след мача с Ман Юнайтед. Съдията бе оправдан от всички инстанции. Не бяха предявени претенции за съдийството, по-точно за двата червени картона. Следователно Челси приема решенията на съдията за правилни. Следователно МЮ не са победили вследствие съдийски подпори, а това са измишльотини на антиМЮ елементи. МЮ бие щото са добри, Сити щото са богати.
3
4
 
0
 
! Отговори
50/50 преди 11 години
Защо за Челси не е "6-ти пореден мач" без загуба, а Ливърпул 8 мача без победа примерно?Чашата полупълна ли е или полупразна? :))
2
2
 
4
 
! Отговори
Ники преди 11 години
Авторът на статията или е върл фен на Манчестър Юнайтед, или употребява кавички, както Джоуи от Приятели.
1
2
 
3
 
! Отговори
Premier League преди 11 години
I tazi godina otborite ot Manchester shte se borqt za titlata.Kyde s chisto futbolni pobedi,kyde shte bydat podpirani ot sadiite .... fakt e,che Chelsea sa mega zle,a drugite otbori sa na svetlinni godini nazad.I vse pak mislq,4e United shte vzemat titlata.