Челси на финал на световното клубно първенство

Сините победиха с 3:1 мексиканския Монтерей
Обновена: 13 дек 2012 15:00 | 13 дек 2012 14:32,
2
Челси на финал на световното клубно първенство
Хуан Мата отбеляза първия гол за Челси. Снимка: Ройтерс

Челси победи с 3:1 мексиканския Монтерей на полуфиналите на световното клубно първенство, игран на стадиона в Йокохама, Япония.

Сините имаха пълно превъзходство през целия мач, като изработиха победата само за 50 минути игра, след което свалиха оборотите.

Хуан Мата откри резултата в 17-та минута след пас на Ашли Коул. В началото на второто полувреме Фернандо Торес удвои в 46-та минута, а две минути по-късно защитник на мексиканците си вкара автогол.

В даденото от съдията допълнително време Де Нигрис вкара едно попадение за Монтерей, но за повече нямаше време.

Така на финала Челси ще се бори за трофея с бразилския Коринтианс, който вчера надделя с 1:0 над Ал Ахли. Двубоят е в неделя от 12.30 часа.

 

Подробности за мача прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
KESHZATEB преди 11 години
ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.
1
1
 
1
 
! Отговори
Снимката преди 11 години
Е шестица!