Ман Юнайтед с пореден драматичен обрат

"Червените дяволи" победиха Нюкасъл с 4:3 след гол в последната минута
26 дек 2012 23:49,
30
Ман Юнайтед с пореден драматичен обрат
Хавиер Ернандес вкара победния гол срещу Нюкасъл. Снимка: Ройтерс

Манчестър Юнайтед постигна фантастичен обрат срещу Нюкасъл у дома и стигна до успех с 4:3 в мач от 19-ия кръг на Висшата лига, който се игра на "Олд Трафорд".

Гостите на три пъти повеждаха в резултата - с попадения на Пърч в 4-ата минута, автогол на Джони Евънс в 28-ата минута и попадение на Сисе в 68-ата минута.

Все пак обаче домакините обърнаха и стигнаха до успеха с голове на Евънс в 25-ата минтуа, Евра в 58-ата минута, Ван Перси в 71-ата минута и Ернандес в 90-ата минута.

Обратът бе шести за червените от началото на сезона във Висшата лига.

След този мач Юнайтед е лидер в класирането с актив от 46 точки, на 7 пред втория Манчестър Сити, който се издъни срещу Съндърланд.

 

Подробности за мача прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 25Съветвам те освен за променливо "Я" да прочетеш и кога се слага запетайка пред "И", неграмотни смешнико! ЕГН-та на лобистите искаш ли да ти пратя? Или моминското име на майките им ?
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 25Ето ти факт, Дейвид Гил, а това дали пиша име с главна буква може да е и заради липса на уважение, нали ? За какво правене на звезди говориш?!? За Ван Перси ли? След роналдо, друга звезда не сте "произвеждали". За променливо "Я" вземи ТИ да прочетеш, понеже явно имаш нужда. А за глупостите, които си изръсил за "чакащите спонсори" бих ти казал само следното: аз искам да гледам футбол, а не комерс. Ти си се радвай на рекламите за "Пурлан".
23
0
 
1
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Аз съм доволен от мача. Ако може всички мачове да са с 7 гола и няколко греди.
22
5
 
1
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
Децата сигурно знаят, аз обаче не знам. Та да ми обясниш какво е лобито на Ман Юнайтед във ФА, кои са ,що са, ако ги знаеш поименно, и други данни, ако имаш. Давай. Факти, а не общи приказки.
21
2
 
0
 
! Отговори
до19 преди 11 години
Прочети в граматиката за променливо Я. Прочети, че имената започват с главна буква-Невил. Останалото няма от къде да го научиш, личи си, че си непросветен, щом не четеш официални публикации. Жалко за теб, щото аз ще се радвам на играта на моя отбор, а ти ще се тровиш от мачовете, в които бие, прави звезди, има най-голяма гледаемост, всички големи фирми им правят реклама, чакат на опашка да им станат спонсори и т.н. Неща, измислени от римляните и кръстоносците за достойните. Но това не е за теб.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къръци дъ ге. И бездарни мениджъри отсреща.
19
3
 
10
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
и малките деца знаят, че без лобито си във ФА и без съдийско рамо юнайтед си остава един посредствен отбор, крепящ се на стари лаври. да си фен на юнайтед е също толкова срамно, колкото да се възбуждаш от секс със животни например и аз не мога да разбера защо феновете на юнайтед просто не се срамуват ами пишат мнения нагоре надолу по форумите. целият свят ви се смее когато ви бутат срещу пуул, челси, арсенал.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 18Има и други отбори освен английските, нали? В Англия ми харесват няколко, но не може да се каже че съм им фен. Ливърпул, Евертън, Арсенал, дори и Сити, но последните ги харесвам точно защото го начукаха на маню. Сега поне комплексарчетата няма да вдигат безмислени надписи "39" и да злобеят. Финала на миналия сезон беше ПРАЗНИК ЗА ФУТБОЛА. Най-хубавото беше, че злобарите 100% сте си мислили че сте станали шампиони! Хайде честита победа, снощи мача беше хубав.
17
0
 
2
 
! Отговори
ДО 9 преди 11 години
Това, което си написал , не е никакво доказателство, а статистика. И не можеш да сравняваш ВЛ и ШЛ. Целите са различни, съставите също. Да ти припомня един международен мач, завършил ала бала-Германия-Швеция. Може да са далавери, виж само кои са собственици на клубовете, букитата и те са мафия, но нито аз, нито ти можем да го докажем.Извънземните-също. Затова не прави такива категорични изводи. Ментят те от воле навсякъде, където се залага-футбол, бокс, сега и кучета.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 18Хаха, собствената "измислена" теза я видяхме всички, дори и Гари невил каза: "Ливърпул бяха ограбени с 3 точки", а за Челси си вярвяй, че само със становище за разизъм са излезли. Какво очакваш да направят, да поискат преиграване ?!? Скандалното съдийство не се отменя, за това няма как и да има други действия. Пише се обЯснявай, но друго обЯснение няма да ти дам, понеже и ти, както 98% от фенчетата на най-съдийския отбор в медерната футболна история, си лишен от реален поглед над играта.
15
5
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 11 години
Може, бе момко, макар на мен да ми е странно, да обичаш играта, а да нямаш любим отбор. Твоя работа. За мачовете с Ливърпул и Челси можеш да развиеш собствената си измислена тема-съдията, измислена дузпа и пр.шаблони. Обеснявай. Само се просвети, че Челси и дума не обелиха за съдийството на Клатенбърг и излязоха със становище в спортните медии. Обвинението беше за расизъм, ама и то не издържа. Щом си голям фен на футбола не гледай само мачове, но чети и статистики. Ако и там не вярваш, сори. Н10
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 10A не може ли просто да си фен на футбола и поради тази причина да НЕ харесваш маню? И понеже спомена Ливърпул, да ти припомня как взехте 3те точки срещу тях този сезон? Или срещу Челси?
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,мн,
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боли ме фара и за МЮ и за САФ и за БарЦелона и за белио балет и за бг тъпанарския футбол.Повечето 'фенове' не са влизали в час по физическо.Който обича спорта..просто спортува, играе футбол, а не залага!А БГ футбола е направо отврат: перчаница за пари.
11
3
 
9
 
! Отговори
Аванчестър преди 11 години
Балерините на Съра пак ги гласят за титла. А в Европа, кой не ги е хванал той не ги е е...л.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барса и Реал от години диктуват футболната мода, като мачкат останалите, нищо че разни отборчета взеха по някоя купа прецаквайки Барса и Реал, а не надигравайки ги!!!
9
3
 
8
 
! Отговори
ДО 10 преди 11 години
АЗ СЪМ ФЕН НА МЕСИ И БАРСА! И НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА РЕАЛ ЩЕ ПРЕМАЖЕ мю
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 10: дадох ти доказателства в коментар 9
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По форумите все по-често се четат майтапи, но с подобна народопсихологя така ще е. Първо, тук пишат антиМЮ човечета, антиМЮ, но гледат мачовете с надеждата отборът да падне и да си доставят малко душевна наслада. Второ, ако критикуваш или хейтиш Ман Юнайтед, напиши на кой отбор ТИ СИ ФЕН. Напр.-аз съм фен на Пуул, Манчо са такива и такива. Тогава аз, от МЮ, те питам-кой Пуул, дето всеки кръг ги праят смешни ли...И т.н. Трето, твърденията се подкрепят с факти. ТОТО отбор, ново 20-доказателства?
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде разбирачите да ми обяснят как в Англия този отбор завършва при резултати 5:4,4:3,3:2 и тем подобни а в шампионска лига 1:0, 2:1, като играят с долеч по-слаби отбори като Клуж и Галата сарай