"Гражданите" извадиха 20 млн. евро за Робен

Холандецът може да напусне Байерн през лятото
14 май 2013 14:17, Друми Георгиев
5
"Гражданите" извадиха 20 млн. евро за Робен
Робен е желан от Сити. Снимка: Ройтерс

Английският Манчестър Сити е предложил 20 милиона евро на германския първенец Байерн Мюнхен за Ариен Робен, твърди сайтът sport.de.

Бъдещето на холандеца при баварците през новия сезон изглежда несигурно заради привличането на Марио Гьотце от Борусия Дортмунд. Според испанския вестник "Спорт" Ювентус също е в играта за подписа на крилото.

Според германските медии новият наставник на Байерн Пеп Гуардиола не харесва Ариен Робен и по-специално неговия индивидуализъм. Освен това Робен често стои в лазарета на отбора.

Испанецът няма нищо против "лалето" да смени отбора през лятото. Ръководството на Байерн отдавна увери, че няма да се бърка в работата на младия специалист.

Самият Робен не пожела да коментира слуховете за своето бъдеще: "Мисля единствено и само за настоящия сезон и нашите цели до края на кампанията".

Интересното е, че от финансова гледна точка Робен има интерес да играе за Манчестър Сити, вместо за Байерн. На стадион "Етихад" холандецът не само ще прибира повече пари, но ще взима пълната си заплата ако е контузен. Според законите в Германия контузен футболист прибира само процент от възнаграждението си.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Ариен Робен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Фен голем преди 10 години
По-бездарен и по-куц футбалер не съм виждал скоро. Чудя се как великия гранд Байерн го търпи този орач??!!
4
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Абе стига сте писали "лалето" за този евреин! Типичен еврейски стил - фанатизиран егоизъм, и както някой спомена - глупав. Този свой трик, да мине защитника отвън навлизайки през страничната линия на наказателното поле и веднага да даде удар, стана до втръсване банален, но той си го практикува защото носи успех - еврейската здрава логика. И най отблъскващото - той е напълно убеден че е най добрия и сам решава мачовете на Баерн.
3
0
 
0
 
! Отговори
Геронтиев преди 10 години
Никога не съм го харесвал. Струва ми се малко глуповат.
2
0
 
1
 
! Отговори
void преди 10 години
До ПаралелиА в България човек, който пише "милеон", нарича съгражданите си "селяни" и "***"...
1
1
 
3
 
! Отговори
Паралели преди 10 години
А в България селяните пуснаха 1 милеон бюлетини за ***...

Спонсорирани публикации