Юнайтед вади рекордните 50 милиона паунда за Кавани

"Червените дяволи" се намесват в битката за уругвайската звезда на Наполи
25 юни 2013 12:29, Друми Георгиев
0
Юнайтед вади рекордните 50 милиона паунда за Кавани
Кавани може да се озове в Манчестър. Снимка: Ройтерс

Английският шампион Манчестър Юнайтед ще се намеси сериозно в битката за голямата звезда на Наполи Единсон Кавани, пише "Дейли Мирър" в днешния си брой.

Според английското издание "червените дяволи" подготвят рекордна оферта от 50 милиона паунда за уругвайския нападател на италианския тим.

Около името на Кавани се шуми доста в последно време, като то е свързвано както с Реал Мадрид, така и с Челси и Манчестър Сити. Смята се, че семейство Глейзър са готови да осигурят на Дейвид Мойс гореспоменатата сума, за да може да бъде привлечен уруса.

Кавани демонстрира изключителен прогрес през последните години и успя да се превърне в един от най-желаните нападатели във футболна Европа. Новият мениджър на "Червените дяволи" пък го иска на всяка цена в редиците си и се надява да успее, да го привлече.

В Англия смятат, че силовият стил на Кавани е идеален за Висшата лига и едва ли той ще има особено големи проблеми с адаптацията. Мойс пък е на мнение, че уругваецът е перфектният партньор за Робин ван Перси в атаката на Манчестър Юнайтед.

От Наполи искат да приберат 54 милиона паунда за своя футболист, колкото е клаузата за откупуване в договора му. Може обаче италианците да направят компромис при близка до тази сума оферта.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Единсон Кавани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари