Национал пропуска мач на Лудогорец в Лига Европа

Христо Златински няма да играе срещу Черноморец Одеса
0
Национал пропуска мач на Лудогорец в Лига Европа
Христо Златински. Снимка: Булфото

Халфът на Лудогорец Христо Златински няма да може да играе срещу Черноморец Одеса в двубоя от група "Б" на турнира Лига Европа в четвъртък от 20:00 часа, твърди "Меридиан мач".

28-годишният футболист получи контузия в мача с Любимец преди седмица. Липсата на национала ще затрудни сериозно избора на треньора Стойчо Стоев при избора на халфове, тъй като и Светослав Дяков ще отсъства заради наказание.

При това положение най-вероятно в средата на терена ще действат Бургзорг и Фабио Ешпиньо. Извън сметките на специалиста освен Златински и Дяков са още Платини и Теро Мантула.

Последният ще бъде готов за игра до края на месеца, докато бразилецът наскоро претърпя операция на коляното и ще отсъства до февруари.

Под много сериозна въпросителна е и участието на Жуниор Кейшара в срещата. Бразилският бек дори не бе в групата за срещата със Славия (4:0). Той най-вероятно няма да вземе участие в двубоя с Черноморец (Одеса), а Стойчо Стоев ще заложи на Шоко и Йордан Минев като крайни защитници.

Добрата новина за Стойчо Стоев е завръщането на Александър Барт. Французинът пропусна срещите с Черноморец (Бс) и Славия, но ще започне от първата минута срещу Черноморец (Одеса).

В групата отново ще попадне капитанът на младежкия национален тим Георги Терзиев, дебютирал за разградчани в събота срещу "белите".

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари