Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико

"Лалетата" обърнаха резултата в края на срещата и са на 1/4 финал
Обновена: 29 юни 2014 21:03 | 29 юни 2014 21:02,
139
Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико
Снимка: Reuters

Холандия обърна с 2:1 Мексико на стадион „Естадио Кастелао” във Форталеза и успя да се класира на 1/4 финал на Мондиал 2014.

Така "лалетата" продължават да мачкат на това първенство и до момента взеха скалповете на Испания, Австралия, Чили и Мексико.

Северноамериканците пък продължават да се дънят на осминафиналите, като тази прокоба ги преследва на всяко едно първенство от 1994 насам.

Мексиканците поведоха с гол на Джовани дос Сантос в 48-ата минута, но холандците стигнаха до пълен обрат и до победата с попадения на Уесли Снайдер в 88-ата минута и на Клаас-Ян Хунтелаар в продължениято на срещата от дузпа.

Като цяло първото полувреме разочарова, играта бе накъсана и вяла, а положенията пред двете врати бяха рядкост. След почивката двата отбора се разиграха.

Мексико заби бърз гол, холандците отговориха с греда, след което се заформи страхотен футбол, за да дойдат финалните луди минути и победните попадения на Холандия.
 

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
4
 
! Отговори
ХОЛАНДОФИЛ преди 9 години
до 74Аз мисля, че ти ги избираш по омраза! И принципа ти е -не е важно на мен да ми е добре, важно е на съседа да му е зле!
66
1
 
21
 
! Отговори
chicharito преди 9 години
Мексико са страшни каръци, снощи загубиха от Бразилия, днес от Холандия !!!
65
2
 
4
 
! Отговори
до 72 преди 9 години
Лицемерето е навсякъде в Европа, и колкото и странно да звучи - колкото по на юг, по-големи лицемери стават. Аз и от испанците не очаквах, какви са злословници - мъжете им и те барабар с жените... иначе навсякъде трябва първо да излезеш от клишето " българин", щото сме си спечелили чудесна слава... първото поколение си е обречено където и да е
64
7
 
6
 
! Отговори
Банго Васил преди 9 години
След амерканската "нация", холаднците са най-противни... егоистични ***, които ни смятат за ***... пожелавам им да стигнат финала и загубят с дузпа в 90-тата минута...
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е това момче с #15 ако го гледахте как игра щяхте да знатете защо холандците трябваше да спечелят- и спечелиха!
62
3
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 9 години
ти футбол ли гледаш или Нешънъл Джеографик и Дискавъри. Само децата така си избират отбори.
61
3
 
4
 
! Отговори
ХОЛАНДОФИЛ преди 9 години
до ХоландоФОБА ТИ КАКВО РАЗБИРАШ ОТ ГЕОГРАФИЯ?Изразявам се културно да не обидя Мексиканците,Мексико е пустош, нищо друго, беднотия и мизерия, въреки че са съседи на САЩ
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 63 :za tqh nie sme i ste si ostanem "Oostblokkers" i "platkoppen"..pred teb mili i dobri dokato se oburnesh i si smenqt mnenieto na 100%..ne vsi4ki Hollandci sa takiva gadnqri no povecheto ne ti pozvolqvat da im vlizash v prostransrvoto ako si ot izto4na evropa...ako si po-malko ot 5 godini tam nqma da razberesh kakvo imam v predvid..
59
0
 
3
 
! Отговори
до 69 преди 9 години
то и на Суарес играта е отвреме навреме да хапе, ама не му влизате в положението ? Справедливост за Латинска Америка !
58
0
 
2
 
! Отговори
! преди 9 години
До До !Всеки си има мнението и уважавам хората като теб които могат да си го защитават. Това е играта на Робен на място пази много добре топката дори срещу 3-4 и изведнъж много бързо сменя посоката и скоростта с която го прави принуждава останалите състезатели дори и неволно да го фаулират. Както защитниците си мислят че е до тях, той вече им дърпа 2-4 метра и те не могат да го достигнат. При това положение можеше да подаде но срещи 3ма в наказателното няма как да не лъжеш все някой ще те ритне
57
0
 
6
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Колко плащат на Плачи за това унижение, което ни сервират сърбите????????????????
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
имаше дузпа бе ботове, като много разбирате да сте станали футболни съдии *** и разбирачите
55
3
 
1
 
! Отговори
ХоландоФОБ преди 9 години
До ХОЛЛАНДОФИЛА ти ми звучиш като ***, който по география си е бъркал по дупките!
54
7
 
7
 
! Отговори
Мексикофил преди 9 години
Холандците ни мислят за ***. ( Не че не сме де) но защо трябва някакви оранжеви *** да се мислят за нещо повече.
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Moga samo da im pojelaq da im se vrushta...
52
2
 
12
 
! Отговори
до 55 преди 9 години
Арогантни са докато не те премерят. И с мен бяха така, но като поработихме половин година заедно и ме приеха и не са лоши хора. Просто не са прибързани с овациите и са се напатили от случайно преминаващи. В никакъв случай не си говорим за топъл народ, но ако им влезеш в ритъма, има място и за теб в Холандия.... докато в България място за нормалните работещи не остана нищо
51
6
 
5
 
! Отговори
Финал преди 9 години
Рано или късно всеки се сблъсква с ...Гърция...
50
0
 
17
 
! Отговори
nindja преди 9 години
Цялата галактика знае Робен, че украсява .... да не го е спъвал....и мен да ме спънат и аз ще украся ........ Мексико тръгна да пази резултат в 60тата минута..... сами се биха ;)
49
9
 
9
 
! Отговори
ХОЛЛАНДОФИЛ преди 9 години
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ ХОЛАНДИЯ И ГРМАНИЯ!СЕГА ГИ ПОДКРЕПЯМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!ПОЛОВИНАТА МИ ПРИЯТЕЛИ СА ТАМ!И АЗ СЪМ БИЛ ТАМ!МЕКСИКО МИ ЗВУЧИ, НЕЩО КАТО ПУСТИНЯ НА КРАЯ НМА СВЕТА!
48
4
 
10
 
! Отговори
Иан преди 9 години
Имаше две положения за дуспа едното сьдията не го свири а беше 100% а второто беше спорно но го достраша и него да не свири! Холандия навряха меко казано Мексиканците в тяхното игрище а топката не стигна до холанският вратар в продължение на поне 25 минути,владеенето на топката беше 55% за холандците срещу 45% за Мексико! Каква не справедливост?!? Всичко беше закономерно както и победата за по добрият отбор този на Холандия!Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/06/29/letiashtite-holand