Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико

"Лалетата" обърнаха резултата в края на срещата и са на 1/4 финал
Обновена: 29 юни 2014 21:03 | 29 юни 2014 21:02,
139
Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико
Снимка: Reuters

Холандия обърна с 2:1 Мексико на стадион „Естадио Кастелао” във Форталеза и успя да се класира на 1/4 финал на Мондиал 2014.

Така "лалетата" продължават да мачкат на това първенство и до момента взеха скалповете на Испания, Австралия, Чили и Мексико.

Северноамериканците пък продължават да се дънят на осминафиналите, като тази прокоба ги преследва на всяко едно първенство от 1994 насам.

Мексиканците поведоха с гол на Джовани дос Сантос в 48-ата минута, но холандците стигнаха до пълен обрат и до победата с попадения на Уесли Снайдер в 88-ата минута и на Клаас-Ян Хунтелаар в продължениято на срещата от дузпа.

Като цяло първото полувреме разочарова, играта бе накъсана и вяла, а положенията пред двете врати бяха рядкост. След почивката двата отбора се разиграха.

Мексико заби бърз гол, холандците отговориха с греда, след което се заформи страхотен футбол, за да дойдат финалните луди минути и победните попадения на Холандия.
 

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
14
 
9
 
! Отговори
хохохо преди 9 години
тук има платени холандски *** :)
46
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие нормални ли сте с тази подкрепа за Мексико?Проверете в тубата записа където съра се смее зад гърба на Беррбатов на резервната скамейка.Там мексиканските *** са написали как Чичарито се оплаквал по техните медии, че Бербатов не му бил подавал топката.Тази година пак Бербатов ли бе виновен на мексиканския ***.
45
6
 
13
 
! Отговори
ХОЛЛАНДОФИЛ преди 9 години
МНОГО ХОРА МАЙ СА ЗАЛОЖИЛИ НА МЕКСИКО?И СЕГА ПИЯТ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА :) ХАХАХАХАААААААААААААААА
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Arogantni sa..zhiveq im v durjavata no ne sam im fen...samiqt Robben se izvini za duzpata v intervju tokusto..samite Hollandci i Robben narichat duzpata: "schwalbe"
43
0
 
3
 
! Отговори
asi преди 9 години
До Селякаmarsh na selo seliak
42
5
 
9
 
! Отговори
До ! преди 9 години
Аз ситуацията я тълкувам по друг начин! За мен нямаше дузпа, а и за каква скорост може да става въпрос, като Робен се въртеше около аутлинията!? Освен това, как да му дадеш на такъв скакалец дузпа, като цял мач (и то при всеки негов мач) той само това търсеше - евтино изпросване на дузпа.
41
12
 
7
 
! Отговори
ХОЛЛАНДОФИЛ преди 9 години
НЕЗНАЕХ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО МЕКСИКОФИЛИ!КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ, КЪДЕ Е МЕКСИКО?
40
2
 
10
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
Аз съм спокоен. Всичко се връща...
39
0
 
13
 
! Отговори
Фен Разбирач преди 9 години
Жалко за Китай, заслужаваха да продължат по на пред!
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След кaто проспaхa първото полувреме, по добрите се събудихa и победихa. Пък вие си хейтвaйте колкото си искaте. Нa кой му пукa.
37
5
 
9
 
! Отговори
! преди 9 години
До HETOХора стъпаха му на крака, сигурен съмна 100% ако бягате и някой ви докосне само, а не стъпи и вие ще паднете. Нямам съмнение и за двете дузпи въпреки че 1вата не му я дадоха. Ако играч няма неговия опит да е пази, ще е непрестанно преследван от контузии.Гледах последните 30 мин защото бях възпрепятстван но от това което видях напълно заслужена победа и очаквана.
36
8
 
14
 
! Отговори
БАЛКАНЕЦ преди 9 години
СУПЕР!!! СУПЕР!!! СУПЕР!!!СУПЕР!!! СУПЕР!!! СУПЕР!!!СУПЕР!!! СУПЕР!!! СУПЕР!!!СНАЙПЕР ГИ ЗАПОЧНА МЕКСИКАНЦИТЕ!КЛАСС ГИ ДОВЪРШИ!УРА!Летящите ми холландси ще са ШАМПИОНИ!
35
21
 
14
 
! Отговори
Селяка преди 9 години
най - големия *** на това световно е бледолик , плешив и е от Холандия.
34
6
 
7
 
! Отговори
Маляка преди 9 години
спокойно , всичко се развива в полза на Елините :) Помните ли Европейското в Португалия. Тия дървета ще стигнат до финала и там ще се спори кой е по-голям дърводелец Жо или някой "елински бог"
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Сканкмъка си е в панелката нали хаха
32
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СканкХоландците имат много повече черни в отбора си от Мексико. А и се държат като *** за разлика от мексиканците.
31
22
 
17
 
! Отговори
HETO преди 9 години
Отвратен съм от мача. В такива случаи човек си задава въпроса, дали наистина има справедливост! След като Холандия цял мач спа, съдбата (и съдията) им подари победата в продължението. Не мога да не отчета обаче, че особено след този мач, за мен Робен е една гмуркаща се, дребна гнида. Това цял мач да се хвърляш като шаран на сухо и накрая с 5-я опит да си изпросиш дузпа, е нищожно, жалко, безхарактерно! По-добре да отива да си взема дипломата за актьорско майсторство.
30
7
 
8
 
! Отговори
до 30 преди 9 години
В продълженията нито един от двата отбора нямаше да може да ходи. На дузпите Очоа щеше да види сметката на Робен и компания...
29
17
 
8
 
! Отговори
Анкета преди 9 години
кой е по-противен Роналдо или Робен ? + -
28
6
 
11
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
Според коментиращите няма нито един отбор, който заслужено е продължил напред :D:D:D... всички са продължили благодарение на късмет и на съдията :D:D:D. То и Занзибар да бяха продължили пак щяхте да се оплаквате :D:D:D. Общо взето ми е писнало постоянно да чета, *** коментари съдържащи само мрънкане и нищо друго!!! Мача беше интересен, въпреки че симпатизирах и на двата отбора, ми се искаше европейския да продължи и така и стана...