Сблъсъкът Кличко-Пулев ще е на 15 ноември

Битката ще се състои в Хамбург
27 авг 2014 14:46,
38
Сблъсъкът Кличко-Пулев ще е на 15 ноември
Снимка: Reuters

Дългоочакваният мач между украинския световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко и претендента Кубрат Пулев ще се състои на 15 ноември в Хамбург, съобщи агенция Ройтерс.

Още по темата


Мачът Владимир Кличко - Кубрат Пулев трябваше да се състои на 6 септември в Хамбург, но украинецът получи контузия на бицепса на тренировъчен лагер и се наложи мачът да бъде отложен.

Както е известно, Кубрат Пулев е официален претендент на Международната Боксова Федерация (IBF) и с предстоящия двубой бившият европейски шампион при аматьорите поема към най-голямото предизвикателство в кариерата си до този момент.

33-годишният Пулев има 20 победи в 20 мача като професионален боксьор. 11 от тези победи са от нокаут.

Кличко има 65 мача в професионалния бокс, като е губил само 3 от тях. Последната загуба на украинеца е през 2004 г.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: биткаПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
Ваш си избор преди 9 години
До Не разбрахОтделно има едно нещо, което всичките псевдопатриоти не зацепват. Когато подкрепяш сляпо всяко родно нещо, независимо дали то заслужава тази подкрепа, разваляш общото качество. Нали разбираш, не всеки роден домат е вкусен. Има гнили. Но ако не ги подбираш, а пробутваш гнилите и ги рекламираш като "качествени български домати", то общото качество и репутация на българските домати пада. Та така и с Пулев. Да, добър боксьор е. Заслужава ли като спортист? Безспорно. Като човек - не.
26
0
 
0
 
! Отговори
Ваш си избор преди 9 години
До Не разбрахБългарин съм. За разлика от теб обаче не съдя само по адресна регистрация за качествата на един човек. Щом за теб висшата ценност е човек да е роден в едни 110 хил кв. км., твое право е. Мое право е да имам ценностна система, основана на истински качества. Като това да работиш с Юнеско и да си водил огромни дарителни кампании(Кличко). Нали знаеш разликата между патриотизъм и национализъм? Едното е защита на държавата, другото е нападение над чужди държави. Познай кое е гнусното.
25
0
 
1
 
! Отговори
redordead преди 9 години
Кубрт, като съм му гледал интервюта, говори доста гладко и без запъване, отделно ми се стори, че говори доста свободно немски. Не знам каква е истината, но определено Кличко НЕ ИСКА този мач...ако е толкова силен, смел и уверен в победата, щеше да се е боксирал с Кубрат още преди година.
24
1
 
0
 
! Отговори
Не разбрах преди 9 години
Ваш си избор,към кой си-чалгаджия,мутра ,рекетьор или Ботев или не си Българин
23
4
 
4
 
! Отговори
Ваш си избор преди 9 години
Само между другото, Кличко има докторантура и говори свободно четири езика. Кубрат има Андреа. Но иначе е достоен българин, точно като Левски. Хич не е част от проблема. И мутренското му поведение хич не промива мозъците на младите поколения. Но българското винаги е най-добро. Важното е да се казваш Кубрат и брат ти да е Тервел - значи си top lad. Да живее България(на чалгата, мутрите, рекета и Ботев)!
22
3
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 9 години
Кефи ме пичът, номер 28, който обяснява важно-важно за умствен багаж, лее гнусотии срещу други коментиращи, а в кухата му главица царства идеята, че Кличко, който има политическа кариера и Кличко, който държи седем активни титли за световен шампион в свръхтежка категория, са едно и също лице. Ти си уникално арогантен ***, момче. :D И прочети кой е Владимир и кой е Витали. А ще е хубаво и да прочетеш какво значи фашист... явно нямаш представа. Но направо по-добре се стерилизирай.
21
1
 
3
 
! Отговори
hansa преди 9 години
Голяма мафия са Кличко, то е ясно. Но за съжаление и Кубрат няма никакъв шанс и от физическа гредна точка да му се противопостави. А що за родолюбец е Пулев е друг въпрос. Само че някой смятал ли го е за такъв като е изпълнявал поръчки за побой над разни "длъжници"...
20
6
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 9 години
Ти пък си жалък. То и русата и черната Златка имат хубав външен вид, но са кухи като градинарски ***. Същото е и с този фашист Кличко. Тръгнал да става премиер на Украйна. По тази му амбиция човек може за съди колко му е умствения багаж. Като нашата Станка.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мач няма да има, украинеца е наакан,превърнаха тежка категория в пародия,няма сила която да го принуди да даде допинк тест,за кво говорим,той така мой да се отлага до живот,Майдански страхливец
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако този мач изобщо се състои /в което много се съмнявам/, ще стискам палци на Кубрат Пулев. И дано размаже този фашист Кличко.
17
0
 
13
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Кобра: "Потта пести кръвта" - Ервин Ромел.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега на пети ноември очаквайте:Кличко: Хъката, мъката, абе няма да си кривя душата, снощи докато съм спал, да вземе и да ме ухапе един комар. Сега имам сърбяща пъпка на бедрото. Отлагам мача за 14- ти март 2015г. на 13-ти март:Кличко: Аман, заман, туй,унуй ама пак ще отложа мача. Снощи докато палех камината си опърлих веждата. Отлагам мача за 15 септември 2025г.
15
2
 
27
 
! Отговори
до 16 преди 9 години
Цяла година и отгоре се крие, бяга като дявол от тамян и прави панаири с онзи черния и изведнъж вече, когато няма на къде, се контузва. Е, как да не се съмняваш?
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОбективенДа ти го нахакам в кафявия обектив , ако си грозен ще търсим ***
13
3
 
17
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
То ако се печелеше с визия, Том Круз щеше да е световния шампион. Кличко може да има по-голям опит, но е по-дърт и вече няма същите сили като едно време, а и моментната му форма едва ли е по-добра. Колкото до интелекта му да бягаш с евтини оправдания не е интелект, а дребнодушие. Минали победи не печелят мачове.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ot karagiozev do Obektiven! E dobre de i taka da e,pitam te i teb? Koi trqbva da bade pobeditel v kraq na macha? Ako si Balgarin shte zashtitish Kubrat? Ako si turche shte odobrish Klichko!
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kubrat shte pobedi!ot karagiozov do anonimen: A koi trqbva da bade pobeditel?
10
21
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Само човек със замъглена мисъл може да си помисли, че Кличко го е страх от Пулев и че Пулев ще победи в двубоя им. Вижте ги първо визуално-докато украинецът е с визия на атлет, Пулев прилича на бидон. Сравнете ги като опит-63 мача срещу 20, и то 19 срещу анонимници и клоуни. Един-единствен мач срещу болсьор от топ 10 и Пулев победи, защото онзи дядо няма живи съученици и се измори.На последно място - интелигентност. При Пулев тя просто липсва.И аз чакам мача с нетърпение. Да му пукнат каската.А на Пулев това му е пикът в живота-ще се оттегли милионер.
9
2
 
20
 
! Отговори
Няма да има мач преди 9 години
Според мен Кличко пак ще се "контузи" преди мача и ще каже, че до края на годината не може да се бие и ще даде титлата служебно. Така ще има оправдание, че видите ли не му е било писано да се бие, а не че е загубил, та да стане на 5 стотинки пред света. Не че така не се излага, но поне няма да го гледат как яде бой. Макар че според мен е по-достойно да ядеш бой като мъж, отколкото бягаш от отговорност с глупави оправдания като жена.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
двубой кличко-пулев няма да има това стана ясно на всички!!!