Гришо започна с победа на турнира в Базел

Българинът победи Александър Зверев в три сета
Обновена: 23 окт 2014 07:22 | 22 окт 2014 23:09,
29
Гришо започна с победа на турнира в Базел
Снимка: Reuters

Григор Димитров започна с победа участието си на турнира в Базел, след като се разправи със 17-годишния германски талант Александър Зверев след 2:6, 6:4, 6:2.

Тинейнджърът, който се намира на 135-ото място в световната ранглиста, затрудни на максимум българина и загатна, че го чака голямо бъдеще.

Следващият противник на българина във втория кръг ще бъде канадецът Васек Поспишил, който се намира на 44-ото място в световната ранглиста.

Двамата до момента не са се изправяли един срещу друг, като победителят от този сблъсък може да си уреди мач срещу Роджър Федерер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Честито на Гришо и на "Лудогорец" ! След няколко дена ще има поводи и за футолни коментари в Базел пак за българи! Не че сега няма! И не че всички в "Лудогорец" са българи. Ще се види, че снощната победа не е била случайна! Ще бъде кървав мач, в стортния смисъл на думата, дано да се запази феър- плея, въпреки огромния залог! А до някои анти - българи във орума не знам какви сте по националност, но жалко за вас! Не сте хора, ***! Бъдете живи и здрави, щото трябва да прощаваме на враговете !
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТяСамо че има една малка подробност - тия, които злобеят на са българи, а само български граждани. Има голяма разлика.
11
0
 
8
 
! Отговори
ази преди 9 години
Браво !! Желая още победи, БЪЛГАРИНО!
10
3
 
14
 
! Отговори
Тя преди 9 години
Българи, пълни сте със злоба и завист , която ще ви изяде. Хора комплексари , които не можете и не знаете как да се радвате на чужди успехи.БРАВО ГРИШО!
9
3
 
1
 
! Отговори
шеф Нанчев до 20 преди 9 години
па на твойте бих и се изходил в устата след кат сам ял кисело зеле
8
5
 
19
 
! Отговори
Смирненнски преди 9 години
Браво Гришо! Продължавай да мачкаш!
7
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пил съм, и не мога да пиша много четливо ама ... защо Дриш0, пак сте го писали с "Г" и без (0) нула накрая?!!! Хвала на сички ястреби от Аскуу- удри челото гъ$а колкот се може по-нагоре! Бактисах от журналисти-оралисти, ама кво да прайш- в Аскуу да си българин е презрително!
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха, *** пак са отворили плювалниците. Ама, аркадашлар, когато имате вие тенесист в топ 15, тогава имате право да порицавате. Анандъммо?
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 10Ах как се кефя че такъв *** като теб от злоба и яд ще му се пръсне сърцето. Муахахааааххааааааахаххахахаа
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Делиорманци така и не разбраха как взеха мача.Тоя *** който вкара гола 15 секунди след като топката влезе във вратата не можа да регираи не вярваше на очите си че вратаря на Базел е проспал нефелният му удар.СМЕХ.А коментатора ревна като че ли кон му го е вкарал отзад.УЖАС и ОТВРАТ!
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1-0 за Лудогорееееец в последната минута!АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!9 точки за Реал! По 3 имат Лудогорец Базевл и Ливърпул. Битката в оставащите 3 кръга ще е жестока.
2
27
 
5
 
! Отговори
KAUN преди 9 години
СРАМ Е ТОА!
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришак, Смачкай тоя Поспишил и си уреди среща с твоят идол и най-велик тенисист Роджър Федерер!