Дерменджиев: Не ни вярваха, но постигнахме победа

"Цяло второ полувреме надигравахме Базел"
Обновена: 23 окт 2014 14:12 | 23 окт 2014 08:09, Веселина Йорданова
45
Дерменджиев: Не ни вярваха, но постигнахме победа
Георги Дерменджиев. Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана много доволен от успеха с 1:0 над Базел и логично бе изключително развълнуван.

Още по темата
„Не ни вярваха, но ето че първа победа. Цяло второ полувреме ги надиграваме, играем добър футбол. Аз много пъти съм го казвал, не обръщам внимание на критиките, има хора за всичко“, заяви Дерменджиев.

„Уважавам тези хора, които подкрепят и се радват на отбора. Тези хора ги докара Лудогорец да гледат едни хубави и истински мачове.“

„Виждате, че отборът играе добър футбол. Там мачът ще бъде много различен. Този мач го изиграхме много силно тактически, независимо че с човек по-малко. Поздравявам всички футболисти и всички фенове, които подкрепят отбора“, допълни Дерменджиев.

Подробности четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
33
 
! Отговори
асд преди 9 години
Какви чужденци все ви гонят? Нормално е да има чужденци. Като ти трябва определен тип футболист, не чакаш да се освободи български такъв, че да го привлечеш. Хората си имат договори с други клубове, където си им харесва и се развиват. Така е за всички. Например срещу Реал и Ливърпул нашите играха с 5-6 българи срещу 3-4 испанци и съответно англичани. Аман от мрънкачи и черногледи.
9
4
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
няма никакъв импулс в тоя треньор! доста по добре могат да бъдат играчите подредени!
8
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаете ли защо сме най-бедни в Европа и в ЕС - защото у нас е пълно с хейтъри, които ще намерят да оплюят всеки български успех. Дори отборът да беше от някой град със 100% българско население и в него да играеха само българи и парите да бяха 100% легални от тв права и фенове - пак щяха да се намерят хейтъри, които да оплюят успеха поради някаква причина! Ей за това ще си седим все на дъното!
7
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изключително интелигентен треньор! Браво на него и момчетата. Почти цял мач редовният участник в евротурнирите Базел се отбраняваше с 10 души!
6
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярваме ,че част от парите на КТБ са при Домуса
5
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименSLUCAEN GOL OT SLUCAEN OTBOR
4
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма работа станала дори да вземат титлата в ШЛ - пране на пари от наркотици и амфетамини,още по-голяма мизерия за народа.След 5-6 години отиват на нивото на Лс и Латекса
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много страхлив треньор !!! Вместо да пусне Хавза да играе с Безяк напред.... И то като отбора му е с 1 човек повече !!!
2
5
 
25
 
! Отговори
михайлов преди 9 години
Голямо браво
1
58
 
11
 
! Отговори
българин преди 9 години
Але,фукльо.Една поредна случайност Ви донесе победа в 93 лин.Базел игра с чавек по-малко 75 мин.Вие сте един трагичен отбор,който се превърна в тумор,в хилавата снага на българския футбол.От 24 играчи,18 са чужденци.За какъв български отбор говорим.Вие сте едно нищо,но имате благодетел от типа"Цв.Василев".Скоро полицията ще го посети.