Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг

Украинецът съди Кобрата заради думите му за допинга
Обновена: 25 ное 2014 16:51 | 25 ное 2014 15:20,
329
Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг
Снимка: БТА

Кубрат Пулев е бил принуден да играе срещу Владимир Кличко на по-малък и по-мек ринг. Това заяви българинът на пресконференция днес.

„Аз исках да си играя моята игра, но един от мръсните номера беше, че рингът беше по-малък и по-мек, което го направиха от лагера на Кличко. Това ни го казаха няколко часа преди мача“, разказа Кобрата.

Пулев заяви още веднъж, че не може да уважава Кличко. По думите му няма как да уважава човек, който играе с толкова мръсни номера. „Вие можете да си го уважавате, той е световен шампион. До къде късмет, до къде моя грешка, до къде шанс, но това в спорта го има“, поясни той. Въпреки това Кобрата определи уважението като изключително важно. „Българският народ не уважава другите, родителите си, семейството, труда на другите. Другият ни проблем е, че българите нямаме вяра" , допълни още той.

"Никой не може да ме накара да уважавам човек, когато съм видял всичките мръсни номера, те бяха поне хиляда. Всичките тези долни трикове, с които искаха да ни потиснат, не им обръщах внимание, за да се концентрирам”, допълни Кубрат Пулев и заяви, че е засегнат от Кличко. „Уважавам хора, които дори спят на улицата и съм им стискал ръцете, помагал съм им. Но хора, които играят мръсно, няма как да ги уважавам."

"Никога през живота си не съм бил нокаутиран, винаги аз съм ги свалял. Мислех си, че съм дебелоглав и държа на удари, защото съм понасял много тежки удари в кариерата. Боксът е обратното на футбола, защото когато те боли, ти се усмихваш и се правиш, че нищо ти няма”, коментира Кобрата за самия двубой. „Олюлявал съм се, изтръпвали са ми краката и главата, но никога не съм бил нокаутиран. Резки и точни удари ми нанасяше, но това е най-важното, това поваля човека. Значи все пак държа на бой”, констатира боксьорът.

Пулев заяви, че е финтирал Кличко. „Аз исках да играя само напред, да се бия. Може би трябваше по-рано да го направя, въпреки крошетата в първия рунд. Може би в третия и четвъртия рунд трябваше да тръгна по-брутално напред, което го умея, но не го сторих и това ми беше грешката“, коментира още той.

Въпреки това Пулев призна, че вината за загубата е негова. "Не виня никого, проблемът си е в мен, защото аз наистина можех. Всички долни номера нямаше да са от значение, ако аз се бях справил на ринга. Отчитам го като моя грешка, но аз се уча и продължавам да се усъвършенствам, може и цял живот да ми отнеме", добави Кубрат Пулев.

Кобрата съобщи още, че хората на Кличко го съдят за твърдението му, че украинецът взима допинг. По думите му делото е започнало още преди самия сблъсък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: допингрингПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
31
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
До АнонименНищо подобно,господине.Аз дълго следя мачовете и на двамата и далеч преди срещата,бях абсолютно сигурен в победата на Кличко.Контраста между заявките на Пулев и резултата от двубоя, са всъщност повода за повечето коментари. Пулев беше свален още в първият рунд,но някакси продължи. Това показва че той е добър само на думи.
142
1
 
14
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
Kobra vij raboti za burzina.Prekaleno si tromav.Natrese ti svetkavichen lyav i ti znaesh che e.Po visok e igray v nego s kusi no si tromav za kusite.Druj se dostoino i prestani da go plyuesh Klichko.Vsichko e pred teb.Predimstvo e mladostta tiUspeh!
141
3
 
33
 
! Отговори
ХАХА преди 9 години
На крива ракета - космоса и пречи!!! Тоя мек и малкък ринг беше и за Кличко, нали??? Пулев, смешен си. Изгубил си- приеми го мъжки и с достойнство. Ама не можеш май!
140
5
 
3
 
! Отговори
Don Tuli преди 9 години
До наниАко ще коментираме така, ТИ СИ ОЩЕ ПО ***!!!
139
6
 
24
 
! Отговори
нани преди 9 години
На кривия му пречи пък сега мекия и по малък ринг! Абе засрамисе бе човек,не стига че те спука от бой ами пак голям го вадиш! Не мислех че си толкова ***!?
138
0
 
32
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Да го изчака докато си паркира автомобила в Киев и да го смели за заето място на широкия и твърд паркинг !
137
4
 
44
 
! Отговори
БоСимеонов преди 9 години
Много глупости изприказва Пулев за твърде кратко време. Много падна в очите ни, много фенове загуби. Жалко.
136
13
 
3
 
! Отговори
до 200 коментатора преди 9 години
Ей коментаторчета, почти 200 коментарчета навъдихте до момента. Аре, като не разбирате от бокс, да си траете?Поздрави от Шарко от Турну Мъгуреле
135
4
 
14
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 9 години
сига тоа *** че е осъден от кличко и милиона дето спечели от побоя оня че му го прибара - защто както се казва по свето: "*** КАТО БГ"
134
9
 
47
 
! Отговори
xerox преди 9 години
Най-обикновен Люлински ***. Нормалните хора в такива мигове млъкват от срам. Той - не! Ринга му бил мек и малък. Друго ти е меко и малко на теб, *** ***. Ей за тва Родината ни е на такова дередже - щото всичките и "мъже" са хленчещи, мрънкащи и оправдаващи се п**ки като Пулев, Борисов и Стоичков. Че на всичкото отгоре, народонаселението им се въз хищава и ги има за пример за подражание?! Жалка исория.
133
3
 
42
 
! Отговори
Съдия преди 9 години
Биха Пулев като прани ***, а той все реве, че ринга бил малък, че бил мек, че Кличко много здраво удрял! Не мъж, а ревяща женка е нашият пишман боксьор! И аз исках да бие, но то не става само с кютек от махалата.Тия немци явно нищо не са го научили от бокса.Да си намира истински треньор, щото да го бият като круша е добър и може да изкара 5 - 6 рунда, без да го нокаутират!После да прибира една пачка и да се кефи с чалгарката си.Сега Кличко ще го осъди и ще изгуби милиончето нашия тъпан!
132
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо се забавлявам на повечето от коментарите. Когато някой падне, хиените надигат глава и се присмиват и за миг поне забравят жалкото си съществуване. Изливайте помията на главата на Пулев и се радвайте с дребнавите си душици.Ако Кубрат беше спечелил, то съм сигурен, че същите вие щяхте да лижете краката. Наистина сте много жалки.
131
2
 
33
 
! Отговори
ico33 преди 9 години
Стисках палци за КОбрата ,но не толкова слабата му игра ме разочарова колкото държанието му след мача.Според мен той излезе момиченцето ..голям рев големи оправдания..един мъж трябва достойно да си признава пораженията и да продължава на пред
130
2
 
34
 
! Отговори
черната мамба преди 9 години
Много хвалби преди мача ,...затова много бой изяде ..... сега да трае че се излага, ринга тесен ,мек ...глупости !!! Нашия "шампион" да не иска да се бият на стадиона???!!!!!
129
2
 
22
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Кубрат получи шанс и го пропусна, това е истината. Дали ще има 2ри аз лично не вярвам
128
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човекът се разбра за милион и половина да загуби в петия рунд и се пенсионираа вие си коментирайте.Нали има свобода на словото.През цялата си кариера на боксьор нямаше да изкара толкова.
127
3
 
26
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Станимира Петрова стана световна шампионка по бокс и не се оплаква и не сме я чули да се хвали наляво и надясно. Женчо си ти, а тя се държи мъжката.gol.bg/boini-sportove/2014-11-24/stanimira-petrova-stana-svetovna-shampionka-po-boks
126
7
 
1
 
! Отговори
До 171 преди 9 години
Кубрат ни е виновен. Ако беше спечелил нямаше да сме жалки. Ако беше загубил но се държал достойно - нямаше да простеем. Ние сме като него. Сродни души. Той ни е виновен. :))))))))))))
125
3
 
31
 
! Отговори
до 171 анонимен преди 9 години
И от какво точно да ме е срам? Да не би да дели хонорарите си с мен? Това е професия като всички останали - затова се нарича професионален бокс. Но все пак това е и спорт! А в спорта първо правило е да се научиш да губиш с достойнство и да уважаваш съперника си!!!
124
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как не ви е срам да оплювате един човек,който има вече няколко победи и е дръзнал да излезе само той да се бие срещу световен шампион,вие сте комплексирана нация,имате комплекси за малоценност,а ако беше победил щяхте да говорите колко велик българин е Кубрат Пулев.Простотията ви е безкрайна,спрете с коментарите,които показват не само колко сте долнопробни,злорадствате на загубата на един непреклонен човек но и те жалки,не знаете какви усилия,трудности има пътят на победата.Жалки сте.