Гришо: Новата ми цел е да спечеля турнир от Големия шлем

"Не съм доволен от някои мачове през миналата година"
27 дек 2014 16:21, Анисия Иванова
101
Гришо: Новата ми цел е да спечеля турнир от Големия шлем
Снимка: архив Reuters

Българинът Григор Димитров е амбициран да надгради през новия сезон постигнатото през 2014-а година, като желанието му е да спечели първа титла от Големия шлем. Димитров в момента работи усилено в Калифорния, след което ще се премести в Австралия, очаквайки първия турнир от Шлема за 2015-а година.

Димитров, в момента 11-и в световната ранглиста, ще подгрее за Откритото първенство на Австралия с турнира в Бризбейн заедно с едни от най-големите имена в този спорт - Новак Джокович, Анди Мъри, Рафаел Надал.

23-годишният Григор се класира на четвъртфинал в последното издание на турнира в Австралия миналия сезон, докато по-късно през сезона се наслаждаваше на полуфинал на Уимбълдън.

Той каза по повод предстоящия сезон: "Да влезеш във втората седмица на турнирите от Големия Шлем беше едно ново преживяване за мене, което аз мога да направя още по-добро следващия път с различен подход към мачовете.

"Просто не съм доволен от някои мачове през миналата година, които изиграх. Знам, че мога да играя много по-добре. Бях малко неспокоен в някои моменти и знам, че това не бива да се повтори. Не би трябвало да играя по този начин, каза още Григор Димитров пред сайта eatsleepsport.com. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахах не знам за тия които са били на ма4а,ама мен ме хвана срам когато след ма4а по4наха да усвиркват кли4ко...питаи ги и те не знаят защо,украинците се хванаха з главата...ама културния 4овек си е културен..виталии само каза 4е все едно е бил в софия...не спомена сигурно без да обижда никои за усвиркванията...аааа имаше нещо интересно ..малкия пулев нещо се направи на мъж пред виталии,хубаво 4е 4овека не обръща внимание на хора под неговото ниво
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 96Аааааааа, това с освиркването не само на химна на украйна, ами на самото излизане на ринга на Кличко беше тоталната селяния. Бай *** си остава *** даже и да живее в Германия. Никъде не съм чувал така да освиркват някой от двамата братя Кличко някъде така по света, както нашите *** в Хамбург. Сякаш мача не беше в Германия а в София. Тотална селяния и деградация. Срам ме хвана, честно!
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то и кли4ко си го каза...с такъв тапънар не съм се бил досега...и пулев така ли мисли да на представя нас българите ,в смисъл тои е лице на българия...кои знае за какви на имат,и наи гнусното беше усвиркванията на химна на украина..пълна излагация тотална
89
0
 
2
 
! Отговори
до 94 преди 9 години
Аз първо тръгвам от отношението на даден професионалист към друг негов колега. Да наговориш такива тъпотии за Кличко преди мача, да наговориш подобни и още по-гнусни след мача...как да те имам повече за нещо, бе Кубрате. Ти не съществуваш за мен, даже и да беше спечелил световната титла срещу Кличко. Това е пълно падение! Всеки може да бъде помлян от Кличко, а Кубрат колкото и подготвен да беше излязал срещу Владимир, той няма капацитета срещу такава машина. Просто не е създаден да го победи.
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
респект към кли4ко...пулев си повярва много...и това е хубаво да си вярваш в тебе...ама приятел тои излезна направо неподготвен...ти ако нямаш някъв план или няква стретегия срещу кли4ко си загубен..и стила му не е за кли4ко ..за гарда му става вупрос...пък за приказките,пълна излагация..то не беше ръквиците,,ринга бил малък,късмет нямал,бил моми4енце,...голяма излагация
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 92Ами кажи ми как аз като българин да уважавам повече Пулев колкото и да ми се искаше да победи Кличко? Как да го уважавам след тези негови простотии изръсени по адрес на Кличко преди и след мача? Кажи ми? Тотална селяния!
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
легенди..закакво няма да се уважават...това няма нищо лошо...ама за едно време няма какво да приказваме,има и сега интересни срещи..ама едно време си е едно време...имаше един също голям боец едно време Teofilo Stevenson много добър беше....ами този от леката категория принца му викат...ми виртуози на ринга...легенди има и ще има и за в бъдеще
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 89Виталий са го побеждавали в профи бокса двама човека , но не са го надигравали. Първата му загуба беше от някакъв срещу когото си контузи ръката и се отказа по време на мача, а втората му е в зверският сблъсък с Ленъкс,където го водеше по точки и само кръвта от аркадата принуди съдията да спре мача. След това Виталий ходив имението му в Англия да го моли за реванш, а Ленъкс отказва. Знаеш ли какво казва майката му на Ленъкс след като Виталий си тръгва от тях?еНикога не се бий с тоя повече
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След този мач същият ли си мой приятелю? Ще казваш ли че едно време са се били много по здраво отколкото в днешни дни? Майк Тайсън затова уважава Виталий и му ходи на гости. Разбрали защо след този мач??
83
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а я ми кажи...кои го е побеждавал
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 86За кое е помогнал съдията? Че Кори не беше убит на ринга- затова помогна-спаси го!
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбра ли сега за какво ти говоря, като ти казах че Виталий на 34-35 беше убиец?Поклон!
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
слушаи много боксьори нямаше да издържат на такива удари...поне като си гледал виталии знаеш за какво става въпрос...съдията помогнал....ми верно ама евала на кори 4е се би докрая..
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 83Вярно ли си толкова ***? Кори не падал и Виталий се изморил да го удря? Ами добре че беше съдията, че още 3 тупаника от Виталий и нямаше нужда да го убиват в Родината му ЮАР тоя Сандърс, а Виталий щеше още в мача да свърши работата.
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и така ли един път не видях виталии да се обляга с цялата си тежест върху съперниците си,както го прави владимир
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахаха владко видя ли как подско4и от радост....абеее тои не падна изобщо,съдията прекрати ма4а..виталии с измори да го удря ама кори не пада и не пада...железен е
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това ти казвам..изведнъж избухва..когато наи малко о4акваш...не съм го гледал целия ще го гледам..ама наистина е голямо зрелище засега...еи тва е бокс
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 86Ти забележи как се прави на умряла лисица Кори и за изведнъж избухва и става меле..... Страхотия ...
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по4нах да го гледам..кори бая удари отнесе...ама ли4и си 4е има здрава глава...мисля 4е трагва да се бие на ва банг..понася много удари ама и изведнъж замахва много страховито,ако уцели виталии става лошо за него....ама все пак това е виталии,не владимир
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та мисълта ми беше, че тоя Виталий( срещу Сандерс) би пребил брат си ей сега на секундата. Само погледни какви са му действията- като на убиец.

Спонсорирани публикации