Късмет, съдии и Мъри спряха Гришо

Българинът отпадна на 1/8-финалите в Мелбърн
Обновена: 25 яну 2015 15:54 | 25 яну 2015 15:30, Александър Попов
105
Късмет, съдии и Мъри спряха Гришо
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна незаслужено на 1/8-финалите на Australian Open, след като бе победен от Анди Мъри. Британецът стигна до успеха след 7:5, 6:7(5), 6:3, 7:5.

Британецът обаче в никакъв случай не надигра нашето момче, като Григор изигра супер мач, но направи елементарни грешки в ключовите моменти от срещата и това му коства загубата. Двамата се срещнаха в мач от 1/8-финалите на турнира.

Съдийските грешки дадоха своето отражение и при сетбол на сервис на Мъри в полза на Григор заради нелепо отсъждане на лайнсмена се наложи точката да бъде преиграна.

В най-важния сервис гейм на Гришата при 5:5 и 0:15 в последния сет ас на нашето момче не бе признат пак заради разминаването между съдиите и се наложи точката да бъда преиграна. Всичко това даде отражение.

Българинът водеше с 5:2 в четвъртия сет, но по нелеп начин загуби пет поредни гейма и противникът му се добра до крайния успех в мача. Той имаше солидна преднина от 3:0 гейма в първия сет, но тогава липсата на концентрация в ключовите моменти му попречи.

Така Гришата отпада от турнира с един кръг по-рано в сравнение с миналата година. На 1/4-финалите той ще се изправи срещу Ник Киргьос, който обърна от 0:2 до 3:2 сета Андреас Сепи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
22
 
! Отговори
ММ преди 9 години
Жалко! Толкова хубаво щеше да е ако бие Григор!