Чакат Божков в ЦСКА, искат и помощ от държавата

"Социалният проект" очаква "адекватна подкрепа"
Обновена: 10 юни 2015 15:33 | 10 юни 2015 15:00,
48
Чакат Божков в ЦСКА, искат и помощ от държавата
Част от червената общност. Снимка: Булфото

Представители на "червената" общност поискаха подкрепа от държавата, за да може ЦСКА да продължи участието си в "А" група, стана ясно след 3-часова среща на известни привърженици на "армейците" с бизнесмена и бивш собственик Васил Божков.

Все още няма официално потвърждение от "Нове АД Холдинг", но по думите на присъствали на срещата, Васил Божков се ангажирал с бизнес модел за устойчиво развитие на клуба.

Васил Божков е предложил бизнес модел за устойчиво развитие на ЦСКА и се ангажира на 100 процента с клуба. Това стана ясно след близо тричасовата среща между бизнесмена и представители на "червената" общност в сградата на Нове АД Холдинг.

"Армейците" поискаха помощ от държавата и БФС за реализиране на вариант за участие на ЦСКА в "А" група.

"Днес на срещата присъстваха представители на цялата червена общност, която се обедини около подкрепата си за Васил Божков и предлагания от него бизнес модел за устойчиво развитие", се казва в декларация, която бе прочетена от бившият член на УС и пресаташе на ЦСКА Иван Ченчев.

"Цялата общност разчита на подкрепа от държавата и БФС за реализиране на вариант за участие на ЦСКА в А група. Очакваме един от най-големите социални проекти в България да получи адекватна подкрепа така, както са се ползвали и се ползват и други клубове за успех в спорта", се казва още в съобщението.

До края на деня се очаква официално да бъде обявено завръщането на бизнесмена в ЦСКА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
5555555 преди 8 години
Къде са ви футболистите на по 20 години с по 15 000 лв заплата,къде са ви треньорите с по 20 000 лв заплата,нали много милееха за клуба,па да се бръкнат някой лев,къде са ви *** докарани от майна си Р......на,вилнеещи в студентски град в чалготеките......нека те помагат на клуба.......-социален проект(жалки сте).Наглост се нарича това драги,НАГЛОСТ
38
0
 
1
 
! Отговори
5555555 преди 8 години
Каква държава какви пет лева бе мили ми ЦСКОВЦИ......Сашката Томов къде е,той нали ви управа,спасява или там както си го наричате....аз не знам да има по големи баламурници от привържениците на ЦСКА(или на който и да е български клуб)....Къде са му на Сашката инвеститорите,къде са му на Сашката продадените акции на клуба?Аз наистина не знам колко ограничен и заблуден трябва да е човек да вярва на тия глупости....Каква държава търсите бе хора?До кога за* на някой ще плащаме всички бе?
37
0
 
3
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 8 години
до номер 38 относно историята на цска разбирам ,че поне сте трето поколение цесекар и защитавате самоотвержено вашият отбор за ,което ви адмирирам но ,както е казал един велик мислител когато говорят фактите и боговете мълчат
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всчки искаме помощ от държавата, тоест от другите. правилно, да превърнем обществото във взаимо-спомагателна каса. едни ще харчат, другите после ще им плащат. навити сме.
35
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 8 години
TEZI DVAMATA SA ODAVNA ZA ZATVORA !!!!
34
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 8 години
MAFIATA V DEISTVIE !!!!! KAKTO BSP I 4ERVENATA MAGLA SE NUJDAE OT REANIMACIA !!!
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pepi 100qn4ev - Препоръчително е да четеш история, а не само да слушаш дебилни изкавания, от които да оформяш мнение, което след това да прокламираш като твое собствено. А историята Пепи, историята почива на факти а не на коментари на нереализирани в живота ***, пълни *** и хероиновозависими типове. Дай да видим доказателства, докумнети........., а не само тролене. Не бъди с промит мозък, опитай се да бъдеш личност.
32
3
 
7
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 8 години
откакто е създаден този клуб държавата не еспряла да му помага пренебрегвайки другите клубове особено при баи тошово време някои мже ли да го отрече исега когато всички сме бедни няма пари за пенсии заболни те оново искат да са маминото синче на държавата тя отново да ги дундурка ем даим опрости дълговете ем да им запази статуквото този път няма да стане
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черепа щял да бъде комбо с захарния бос бившия де орташка работа няма да е за дълго двама мафиоти заедно
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе откъде накъде с моите данъци ще плащам на някакъв си частен клуб, бе?! Да си се оправят там мутрите сами. Голямо крадене, голямо нещо и сега народа да им даде едни мангизи които пак да откраднат. *** наглото племе са тия.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, преди 10-ина години го псуваха: gol.bg/nachalo/2006-04-15/fenovete-na-cska-psuvat-vasil-bojkov
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди не протестираха ли срещу Божков?
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата няма да си върне никакви милиони, ако сега даде пари на цска. Само ще се набута с тия пари още повече. Причината е, че цска не е предприятие, което може да печели, а сбирщина от мошеници. Целта им сега е да откраднат още малко пари, а догодина пак ще е същото.Виж, при един фалит сега, държавата ще си прибере малкото останала собственост - някайви бази и някакви права над футболисти.
26
1
 
7
 
! Отговори
noe преди 8 години
Държавата няма пари. Парите са на данъкоплатците. А те не са длъжни да плащат за ЦСКА. Нека плащат неговите фенове, ако искат.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКАКВИ ПАРИ ОТ НАЩЕ ДАНАЦИ.ЗАКРИВАЙ
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Яяясно пак се е напълнило с чорбарски тролчета дето сипят откровенни лъжи в пространството.Държавата е помагала на цска през последните 60 години- точно за това и те са на това дередже. Чорбата знае се само да краде, плюе и сее лъжи в пространството.Комунисти, какво ли друго да очакваш.
23
8
 
6
 
! Отговори
ИБ преди 8 години
До ИВАН ЦЕНОВЗащото само ти и Венци Стефанов искате да помагате на Славия. Защото и Данчо Лечков не желае да помага на Сливен. Защото само ЦСКА плащаше над 20 години за базите си, а всички останали ги ползваха безвъвмездно. И не на последно мяато защото ЦСКА е име, а Славия е само присъствие... разбра ли?
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не искам данъците ми да отиват при тая сбирщина от мошенници!
21
0
 
2
 
! Отговори
gost преди 8 години
те били еди какви си а другите какви са саздаден преди 20 гдини от кои са саздадени но това нее важно важното е в софия е 5 милиона няма ли бизнесмени за тия два отбора просяци какавто единия такав и другия при три милионен град ми е това по интересно кадето е средата на бизнеса
20
6
 
7
 
! Отговори
ИВАН ЦЕНОВ преди 8 години
ABE КОМУНИСТИ...ТОЛКОВА ГОДИИ НЕ РАЗБРАХТЕ---ЧЕ БФС ИЛИ ДЪРЖАВАТА-- НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМАГА ВЕ..НЯМА ГО БАИ ТОШО И МИЛКО БАЛЕВ ! АКО ГО НАПРАВЯТ...ПЪРВО ЩЕ ИЗГОНЯТ БФС ОТ УЕФА..А ПОСЛЕ СТАВА ЯКО МАЗАЛО ЗА ЦСКА И ЗА ДЪРЖАВАТА СЪЩО....ТОЕСТ БОИКО ЩЕ ГО ИЗЯДЕ ДО ГЪРЛОТО, АКО ПОСМЕЕ ДА ПОМОГНЕ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ.В ПОЛША ГИ РАЗКАТАХА ОТБОРИТЕ ЗАРАДИ ТАКАВА НАМЕСА.АИДЕ ДА ПОМОГНЕМ НА СЛАВИЯ ПЪРВО, ЗАЩО ТРЯБВА НА ЦСКА ??...АЗ ИСКАМ И НА СЛИВЕН ДА ПОМОГНЕМ. ПАК ПИТАМ -- ЗАЩО НА ЦСКА ??