Австриец кацна в София за параф с Левски

Максимилиан Карнер е централен защитник
Обновена: 6 юли 2015 13:11 | 6 юли 2015 13:06, Александър Попов
1
Австриец кацна в София за параф с Левски

Бившият младежки национал на Австрия Максимилиан Карнер пристигна в София за подпис с Левски, предаде "Дарик Радио". Той е централен защитник и е свободен агент, като се очаква директно да подпише договор със "Сините".

Футболистът пристигна около 1 часа след полунощ, тъй като полетът му от Виена закъсня. За днес са предвидени медицинските тестове за австриеца, а ако всичко с тях е наред, той ще парафира с тима от „Георги Аспарухов“ за срок от 2 години.

Карнер е преминал през школата на Ред Бул Залцбург, а после е играл в Рийд и Грьодих. Миналия сезон е записал 23 мача в Бундеслигата на Австрия (21 като титуляр), вкарал е 3 гола и е получил 7 жълти картона.

Минал е през всички юношески и младежки формации на националния отбор на Австрия, но все още не е играл за мъжете. Има и мачове с Рийд и Грьодих в квалификациите на Лига Европа, като миналия сезон е вкарал и гол.

Още футболни новини четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Blue is the true преди 8 години
Podunk is the best village and the most famous barn in the world! Good luck boy! You've got the chance to play in the bet cattle team ever! Good luck!