Мениджър нападна жената на Шумахер

Вили Вебер се оплака, че Корина му е забранила достъпа до пилота
28 дек 2015 10:22, Красимир Ангелов
6
Мениджър нападна жената на Шумахер
Снимка: Reuters

Бившият мениджър на Михаел Шумахер – Вили Вебер се оплака, че съпругата на пилота Корина му е забранила достъпа до него.

В профила си във Facebook Вили Вебер се жалва, че Корина му е забранила под всякакъв претекст да посещава къщата, в която известният пилот от Формула 1 се възстановява след тежкото паданe при ски инцидент през 2013 г. в швейцарските Алпи.

Пред "Билд" Вили Вебер разкри, че през всичките изминали последни месеци той се е опитвал да получи разрешение от Корина да посети Михаел Шумахер, но всеки път е получавал отказ.

"За мен е странно това поведение, след като през последните 25 години семействата ни бяха много близки", коментира бившият мениджър на звездата.

Той не пропусна да отбележи, че сегашното отношение на Корина е ужасно и той заедно със семейството си страда от това.

2 години след тежкия инцидент, няма официална информация за състоянието на 7 кратния световен шампион във Формула 1. През миналата година специалисти в областта на мозъчната хирургия заявиха, че дори да оцелее, Шумахер ще е напълно различен човек и може да няма спомен от това кой е и с какво се е занимавал.

Още новини от света на Формула 1 четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Права е съпругата, естествено. Той е зле, още повече неадекватен, предполага се.За какво ще ходи там........да гледа мъката им
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми съпругата иска мъжът и да се въстановява на спокойствие. А мениджерът, както всички, иска да прави сензации от това и прави печалба от медиите. Нали за това е мениджър. Вижте Шумахер излекуван. Елате стотици *** да го снимате, а вестниците ви да платят за новината. Простичко е! Някои хора знаят как да правят пари. Дори и по позорен начин.