Кобрата в политиката? Защо пък не!

Съществува и такъв вариант, призна боксьорът
Обновена: 26 май 2016 12:28 | 26 май 2016 11:44, Красимир Ангелов
52
Кобрата в политиката? Защо пък не!
Снимка: Bulgaria On Air

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев не изключва възможността да навлезе в политиката един ден. В Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Кобрата посочи, че съществува и такъв вариант. По думите му и в момента е наполовина политик, защото живее за хората

"Тази енергия, която давам на хората и толкова откровен, тази любов към България. Колко по-политик да бъда? Кой политик може да се похвали с такова желание към България. Да го виждате или усещате от тях. Или са много малко, или малко го показват", посочи той.

Целта на боксьора обаче си остава световната титла, а не дадена персона. По думите му интересните му съперници са трима - всичките, които имат световни титли. "Не ми е за цел да седя и да гоня даден човек, от който имам загуба", коментира Пулев по повод срещата му с Владимир Кличко.

В началото на месеца Кубрат Пулев стана европейски шампион с 12-рундова победа над Дерек Чисора. По думите на спортиста върхът е доста ветровит, но когато си подготвен не е и толкова висок.

На мача с Чисора, българският боксьор показал между 60% и 70% от това, което може.

"От една страна е физическата подготовка, от друга е психическата, тактическата... всички тези компоненти и още три пъти по толкова. Когато в един ден и даден момент съумееш да ги накараш да работят за теб и да са в твоя полза, да се възползваш от тези компоненти, тоест да ги постигнеш, да ги имаш и в даден момент да ги насочиш към правилното място тогава вече може да достигнеш 90%, а 100%", каза той .

Калявам психиката си с интелект, четене и най-вече самокритика, подчерта още Кобрата.

"Много пъти и аз съм гледал и съм казвал: "Не трябва да бъде така" - сам си го казвам и сам се коригирам. Тоест един човек да се развие и да се самоусъвършенства, той трябва да започне първо от себе си, за да промени нещо. Животът е моменти. През цялото време има хора, които вървят и са намръщени и не осъзнават, че имат всичко - имат здраве, свобода. Трябва всеки ден да сме доволни от това, което сме, да не ламтим за много - да изискваме много от себе си и да не ламтим за много. Тънки са границите", добави той.

Кобрата не скри, че отдавна е готов за дете, но за него трябват двама: "Да са узрели и да са готови за него. Не бързаме, хубавите неща стават бавно".

Вижте разговора с Кубрат Пулев във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Сим Саладин преди 7 години
Да обявим бйкот на Бойко Министъра и на негово място да бъде Кубрат Пулев.Чак тогава ще погледна на серьозно на държавното управление.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Stom boiko i gimnastika zezo sa v politikata i kobrata s 4algadjiikata moje da sa politizi unikalna darjava e bg
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Simpatqga , tova viza za denq li e
37
1
 
7
 
! Отговори
ха ха ха преди 7 години
Кобрата в политиката? Личи си че доста удари е получил по главата си.Онази до него с извадения на показ силикон-"първа дама".Всеки луд с номера си.
36
0
 
2
 
! Отговори
hansa преди 7 години
Задавам и аз въпрос: ако трябва да ни оперират, какво търсим: най-добрият хирург или таксиметров шофьор, който да ни оперира? Отговорът е ясен, едва ли някой желае да бъде заколен. В крайна сметка е крайно време всеки да се занимава с това, където има компетенции. Не може полуграмотни да решават икономически, политически или социани проблеми на едно общество.
35
0
 
2
 
! Отговори
Фен на Григор преди 7 години
До АнонименЕ нали вече си имаме ... и то от години ... ГС, кмет, ПМ .. вероятно и Президент
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо пък не? Я вижте колегата му, кметът на Киев, Кличко как се мъчи като тригодишно дете да произнесе думата тоталитаризъм. За смях и забавление на публиката.
33
2
 
3
 
! Отговори
Blago преди 7 години
"Продължаваме напред!"
32
0
 
9
 
! Отговори
ура-ура преди 7 години
Поредното доказателство, че в нашата държава всичко е възможно. Когато най-после го разберем, ще успеем да се оттървем.Нямало било избор за кой да се гласува. Ами когато и нормалните хора разберат, че могат да бъдат да се кандидатират, тогава ще отпаднат всички нахални и некадърни. Когато за политиката се говори като за служба на обществото, а не за власт над хората, тогава крадците ще избягат, щото те не искат да служат а да крадат и използват. Лесно се решават нещата ако знаеш как да стане.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквам : Президент - Борисов , Премиер- Стоичков , Председател на НС - Андреа , министри - Пулев , Константин , Глория , Преслава , Десислава и т н
30
0
 
1
 
! Отговори
Detska shkola преди 7 години
Za detsa trenira li?! Koga, kade, s kakvo?!:-)
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя бандит лично Путин ще му финансира политическата кариера,ще е новият защитник на бандитските руски капитали и наркотрафика
28
2
 
12
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Ама трябва да си вземе и преводач, , че някой да му превежда какво говори. А жена му да е вицепремиер и министър на образованието и културата :)
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
da da vleze da podloji za drogata na lyubo chuka
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
VSEKI EDIN NAROD ZASLUZAVA UPRAVNICITE KOITO SAM SI E IZBRAL
25
2
 
5
 
! Отговори
Кличко преди 7 години
Кобрата се оказа смочи
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре и Радо прашката ще поиска висок държавен пост,това вече е пандемия,руска пандемия,по високите етажи на властта да са мутри,бандити и наркотрафиканти.Като казах трафиканти се сетих ,че най големият успех във външната политика на ГЕРБ е освобождаването на Боевски от бразилския затвор,та като казах бразилски затвор се сетих за Дилма и омразата на цяла Бразилия към мандражийката
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кобрата да се боксира. В политиката ще е, като Бойко Борисов.
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз предлагам Христо Стоичков за Президент. Само какъв интелект има в него и с тоя перфектен английски ще ги слага всички в малкия си джоб.А Кубрат може Премиер да стане. След като един пожарникар може да е какъв е проблема. Не е толкова трудно.
21
0
 
20
 
! Отговори
Електорал преди 7 години
Кобрата - ПрезидентЦецо Чоков - Вице !