Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с Борисов

Дадох стадиона на хората по трибуните, каза премиерът
14 юли 2016 11:30,
82
Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с Борисов
Снимка: BTV

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат от фенове на ЦСКА, които му благодариха за връщането на стадион "Българска армия" на "ЦСКА – София" на Гриша Ганчев.

Борисов призова феновете на ЦСКА, които са разделени на два лагера в момента, да се съберат и да се разберат. "Това е отборът с най-много успехи", уточни премиерът.

"Дадох стадиона на хората, които са по трибуните", уточни Борисов.

Премиерът коментира и приключителото Европейско първенство по футбол. Той там бил за Хърватия, които обаче отпаднаха рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
6
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До георгеОткровена лъжа. Рейнджърс постъпиха по същия начина като Г.Г. Фиорентина също. Другото са празни приказки за бунаци.
40
3
 
10
 
! Отговори
георге преди 7 години
Ференцварош, Гласгоу Рейнджърс, Парма, Валенсия, Наполи, Фиорентина, Бари и Клуж са само част от клубовете които фалираха през последните 10 години. Всички Те като мъже си изтърпяха наказанието и играха няколко сезона в долните дивизии и чак след това се завърнаха в елитните дивизии на техните държави... Това което се случва в България няма аналог никъде по света.. Локо София също са мъже, а не припознали се п***и.
39
3
 
3
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Двамата пазарджишки шведи отдолу, колкото и два минуса да ми слагат, фактите са такива, каквито съм ви ги дал. Но не е лесно, да си пазарджишки мамалигар, да биеш по 5 пъти о пода чело и да стрижеш космите веднъж на 14 Байрамя!
38
2
 
6
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До георгеМисълта не стига далече.... Документът в търговския регистър с името ЦСКА ли е одобрявал тези харчове или човеците, които са ръководили клуба?! Аре мислете малко с тия тикви ве!П.С. Бащи, братя, дядовци, чичовци и т.н. време да започнете да осведомявате децата си относно истинската история на лилавото братство - Учредено във царско време, дерибействало по фашистко, после успешно се превърща в стожер на комунизма, за да мине през седесари, гербари, депесари и кравари. Готино, нали?!
37
3
 
6
 
! Отговори
георге преди 7 години
До ЗанзибарКак така определени личности задигнаха 25 млн..? Вие и вашият отбор нали се издържаше от тези личности и от тези пари. Забрави ли скъпите футболисти и безбожните заплати които плащахте и на Стойчо и на всички останали.. Забрави ли музея на славата и скулпторите които поръчвахте и с които се гордеехте и които и до днес не са платени..
36
3
 
9
 
! Отговори
Армейски фен преди 7 години
Сега момчета трябва да си научим историята.Създадени сме 1921г. под името Хисаря,след това сме били Осъм,Лекс и накрая Литекс.Сега сме ЦСКА 2016 София.Да помните и да учите децата си
35
2
 
14
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Не знаех, че Бойко Борисов е собственик на стадион "Българска армия", че да го подарява на Гриша Ганчев. В нормалните държави такива неща не се случват. В една нормална държава би било редно Гриша Ганчев да купи стадиона от фалиралото дружество. Не стига, че Гриша Ганчев няма намерение да поеме дълговете на ЦСКА, ами сега получава безплатен стадион от човек, който не е собственик на "Армията". Възмутително.
34
3
 
4
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До георгеДечко, първо не клубът или феновете са взели тези пари, а определени човешки индивиди, да им се търси на тях отговорност! Останалото е злоба на едни *** от селото в края на града, след блатото, точно до Хамбара (да се мисли за стадиона-нива). Ясно ли е, жоре?!
33
2
 
4
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
ЕЙ, вие, там дето драскате и си играете на писачи, кви са тия заглавия ве, вие дори не сте таблоиден ***, Чук-чук беше по-сериозно издание от вас! Може ли утре да се изсипеме няколко хиляди хибридни фена и да ви вдигнем редакцията у въздуха? За един прЕател питам.95% от феновете застанаха зад Гришата, кои сте вие, бе, дрипльовци, че да обиждате народа така?! Риторичен въпрос е, не очаквам от еуглени смислен отговор!
32
0
 
5
 
! Отговори
георге преди 7 години
До ПековЗначи според теб е добре ако всеки отбор в България издумка данъкоплатците с едни 20 млн лв и после се припознае? Докато данъците не се платят няма да има цска, а само Литекс!
31
4
 
4
 
! Отговори
Пеков преди 7 години
До георге: В анкетата са участвали има няма 200 човека, ***! Потвърдиха го от БНТ. И стига с тия простотии за хибриди и тн... ЦСКА е там където са феновете, отбора, треньорите, базите, Армията. ЦСКА не е някаква фирма. *** и простотиите!
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
перуката върна ли се от Франция.Той ще оправи ЦСКА.
29
3
 
5
 
! Отговори
георге преди 7 години
До Анонимен"Феновете на ЦСКА имат потенциал"Кои фенове? Познавам поне 20 цска-ри.. всички се отказаха от този хибрид.. останахте само с едни 3-4 хиляди пишлемета които още ги издържат мама и тати.. Анкетата на БНТ ясно показа, че 80% не припознават хибрида.
28
1
 
4
 
! Отговори
жоро преди 7 години
Първо това звучи ужасно несправедливо. Отборите трябва да се делят не на големи и малки, а на можещи и не можещи, защото в противен случай като излезем навън също ще такустават нашите "големи" отбири за "малки" и ще ги режат. Принципите трябав да са еднакви.Второ - нямам нищо против ЦСКА да играе в Висшата лига - нека си плати дълговеет към държавата. като данъкоплатец няма да плащам дълговете на никой отбор.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още един въпрос имам - как се прекратява договор ЕДНОСТРАННО, след като базите принаделжат на ПФК ЦСКА?
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 29 ЖороЖоре, защото сте едно такси фенове, затова. Феновете на ЦСКА имат потенциал да върнат всяка инвестиция.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам въпрос - сега кой ще плаща дълговете към НАП - и към държавата? Те са на старото дружество - на Черепа - като съспиваш автениточното дружестов ти съсипавш стимула му да плаща. Освен това само преди два месеца Борисов се кълнеше, че няма да допусне Гриша ганчев до Висшата лига. Ганчев към този момент не е платил един лев дългове. създава се прецедент - може ли Левски да създаде отбор с 60 милиона длъгове към държавата и после да си направи ново дружество, а държавата да духа супата?
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левки не е получил БЕЗВЪЗМЕДНО стадиона. левски е Славия си имаах стадион, още през 1948, Народната власт им ги отне и те трябваше да бъдат заменени. Стадионът на Левски беше ВАСИЛ ЛЕВСКИ, който принадлеже на Левски с нотариален акт, народната власт го взе и затова се построи Герена, за да го замени. точка.
23
3
 
5
 
! Отговори
ййй преди 7 години
До ЧокоИ Ботев и Берое си платиха дълговете (това което гнома ви лъже са пълни глупости). Локо Пд бе закупен и оздравен от Левски Кюстендил. Локо Сф е нов отбор който започна да играе от А окръжна (без да мрънкат).
22
2
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
не е вярно - аз и още редица хора редим крокодилски сълзи за Локото - просот ни трията постовете. За ЦСКА с 34 милиона дългове направи такива компромиси, а Локо Сф с 900 хиляди леав дълг парите не можаха да се намеря. ЦСКА отиде във В група, локо СФ - в А окръжна. Къде е справедливостта?