Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с Борисов

Дадох стадиона на хората по трибуните, каза премиерът
14 юли 2016 11:30,
82
Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с Борисов
Снимка: BTV

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат от фенове на ЦСКА, които му благодариха за връщането на стадион "Българска армия" на "ЦСКА – София" на Гриша Ганчев.

Борисов призова феновете на ЦСКА, които са разделени на два лагера в момента, да се съберат и да се разберат. "Това е отборът с най-много успехи", уточни премиерът.

"Дадох стадиона на хората, които са по трибуните", уточни Борисов.

Премиерът коментира и приключителото Европейско първенство по футбол. Той там бил за Хърватия, които обаче отпаднаха рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Продължавам с въпросите. Защо никоя не рони крокодилски сълзи за участта на Локо София.Новото Локо няма нищо общо с Начко Михайлов , Котков , Спиро Дебърски , Бойчо Величков и др ? Защо никой не отне титлите на Ботев и Берое, които са с изцяло нови регистрации. А какво да речем за Локо Пловдив. Престана ли да съществува Пловдивското дерби ? Ако Ви е страх от НАС напуснете А група, както се бяхте зарекли.
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хибрида" ли, бе Днес? Хибрид е шефа ви. Хибрид между хипопотам и гренландски морж.
19
2
 
6
 
! Отговори
ййй преди 7 години
До Чокоцска си "плащаше" за стадиона и панчарево (8 000лв на месец) защото им бяха дадени и тенис кортовете в борисовата градина от които прибираха по 20 000 лв на месец.. Което автоматично означава, че цска си играеха на армията, не плащаха, и получаваха субсидии за това!
18
1
 
4
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Вожда загуби изборите.. това е сигурно. Тази подигравка с Българския народ Не ще бъде забравена.. Все едно сме 1948 и шайка комунисти си правят каквото си искат.
17
2
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Много моралисти се навъдихте изведнъж. Как никой не излезе да каже, защо Уефски си получи напълно безвъзмездно стадиона и от кой ? Защо само ЦСКА си плащаше и ще продължи да си плаща за базите ? Колко години Уефски беше спонсориран от единствения мобилен оператор в България и кой поддържаше този монопол умишлено ? Как все при Уефски се набутват всякакви спонсори все свързани с КГБ и комунистически пари ?
16
3
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До реаленНе съм фен нито враг на ЦСКА, но за тях има едно единствено решение. Фалит, влизане в А окръжна и след 3-4 години в елита. Всякакви други решения са пълна измама и губене на време. Както изминалата година. Относно Гришата - той е мафиот, чиято цел е да покрие данъци с тези маневри и да използва агитката на ЦСКА.
15
1
 
7
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
Бойко Борисов - той майка, той баща! Той раздава стадиони , той увеличава заплати и пенсии, той открива работни места, той ни дава хляба в ръцете и ни казва какво да ядем и какво не! Той е интелектуално чудо, по голям от най-могъщия компютър във вселената - Дълбоката мисъл (Пътеводителна галактическия стопаджия)...Този Гуро, за който Харвард , Кембридж и Софийския университет са под нивото му...Страната на възможностите - НЕ САЩ, а БГ... Тук от бодигард и пожарникар, до министър председател!
14
6
 
9
 
! Отговори
реален преди 7 години
Не съм гласувал досега на избори, но специално за позицията на Бойко Борисов тази сутрин искам да го поздравя. "Кой беше на трибуните на финала за купата?", "Кой издържа отбора през последната година, която беше най-трудна?" "Аз навсякъде виждах само Гриша Ганчев!" Хибрид може да наричате себе си, не и тобора. Закупуване, продаване, сливане на търговски дружества го е имало и ще го има. Отборът си е един.
13
3
 
4
 
! Отговори
7777 преди 7 години
АБЕ ТОЗИ ХИБРИД НА БЕНЗИН И ТОК ЛИ Е
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МУТРА
11
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой *** се размучаха тревожно, защото спокойната им паша скоро ще свърши и пак ще има бой и пак бой и само бой и Седморчо и Осморчо и т. н.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа е ***, ама чак толкова прозз, невярвах че е.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа е ***, ама чак толкова много *** не вярвах че е.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г.Г. се е разбрал с държата да плати дълговете към НАП..разсрочено..иначе това в момента с Б.Б. НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ !
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do ЗнайкоМи..сядам на друга маса без дългове....така добре ли е, всезнайко!
6
1
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Епа за хората които все още си мислят, че гледат и, че има футбол в БГ ми .... честито! За всички останали работата е ясна!
5
2
 
13
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Бацо не върна,а открадна ,,Народна армия,, и я подари на микренското джудже!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко явно се е уплашил от Фаса и комарджиите.Вероятно го държат зависим с компромат.Какви ги дрънка че в Етрополе партията на Миро Мършата и Фаса БАСТА е победила ГЕРБ .Това не е вярно и може да се провери.А може и да се страхува за живота си след заплахите в писмото със залепени букви от вестници.Такива писма използват комарджиите в Етрополе.
3
4
 
13
 
! Отговори
nick преди 7 години
Тия ядоха и пиха на корем 10 години.. никъде нищо не плащаха.. и после като шизофреници взеха да разправят как тази сметка Не била тяхна! Притечи се и партията майка и нейният вожд който реши държавата и всички данъкоплатци да покрият сметката.
2
11
 
11
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Благодарим, господин Борисов.