Президентът: Ще ми се всички да скочим като Мирела!

Плевнелиев подари на медалистката знамето си от три олимпиади
21 авг 2016 07:55,
102
Президентът: Ще ми се всички да скочим като Мирела!
Снимка: "24 часа"

Президентът Росен Плевнелиев нарече Мирела Демирева изключителна българка и си пожела всички да можем да скочим като нея.

Държавният глава направи подарък на сребърното момиче след успеха й на Олимпиадата в Рио. Плевнелиев й даде знамето си, с което е бил на три олимпиади - в Лондон, Сочи и Рио.

Още по темата
"Тя го заслужава. Честита ни обща радост. Пред очите ми една изключителна българка спечели медал“, каза президентът в олимпийската столица, цитиран от "24 часа".

Той си пожела победоносната серия да не спира и припомни, че имаме още шансове да спечелим отличие.

"Когато се бориш докрай, успехът винаги идва. Поздравявам тази изключителна спортистка. Скочи толкова високо. Ще ми се всички да имаме нейната амбиция и да скочим толкова, колкото нея", каза още президентът.

Той и спортният министър Красен Кралев бяха едни от първите които поздравиха олимпийската ни медалистка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
18
 
! Отговори
честит преди 7 години
Кефи ме този президент. Охулван, осмиван, обругаван...., но историята рано или късно ще го оцени, това е вън от съмнение.---Тя ВЕЧЕ го оцени. Той е единствения който дори и не помисли да се кандидатира наново. Той сам разбра колко смешен е.
48
4
 
14
 
! Отговори
честит преди 7 години
Винаги като прочета нещио което този е каал - си казвам спокойно де, още малко изтрай и няма да го виждаш вече. НЕ ЗНАМ ДАЛИ МОГА ДА ИЗТРАЯ ДОРИ МАЛКОТО, КОЕТО НИ ОСТАВА С НЕГО. КАК САМО ТОЯ НЕ ВИДЯ , ЧЕ Е ВЕЧЕ СТАНАЛ ЗА ПОСМЕ.ШИЩЕ БЕ, ЧЕ Е ТОТАЛНО ДЕВАЛВИРАЛ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА. Преди поне му се смеехме, сега предизвиква погнуса.
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4x4И в неделя ли се дрогирате ?
46
26
 
5
 
! Отговори
4x4 преди 7 години
Плевнелиев пристигна в Рио и нашите започнаха да печелят медали. Кефи ме този президент. Охулван, осмиван, обругаван...., но историята рано или късно ще го оцени, това е вън от съмнение.
45
3
 
22
 
! Отговори
Б.клук преди 7 години
Браво на момичето но онзи е б.*** с въздушни приказки
44
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е достоен и отговорен премиер . Не мога да повярвам на късмета ни , че намери такъв като Плевнелиев !!! Наи-големият Български президент за всички времена !!! Чест и слава !!! Моля медиите които се смятат за български не разпространяваите хибридни руски дезинформации !!!
43
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Преди и сегаNo zabraviash che niakoi ot 'TEZI ZLATNI' sportitsti stanaha reketiori, prestupnitzi, ubiitzi...Sravnenie ne moje da se pravi...i ednoto i drugoto vreme si imat i dobroto i loshoto...Otbeliazvaite uspehite na sportistite sega, ne jiveem v minaloto, a v nastoiashteto i triabva da gledame kum budeshteto.
42
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махни се оттам, махни се бе! Не разваляй един от малкото моменти в които може да не ни е срам толкова че сме българи
41
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименУВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ,ПЛЕВНЕЛИЕВ Е КОМУНИСТИЧЕСКО ЧАДО СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПАРИ ОТ ЛУКАНОВ, ДАДЕНИ НА БАЩА МУ. САМИЯТ ТОЙ Е БИЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР. НЕ ВИ ОТИВА ДА ЗАЕМАТЕ НЕГОВАТА СТРАНА. НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ БИВШ КОМУНИСТ - НАСТОЯЩ КАПИТАЛИСТ И АМЕРИКАНСКА ***.
40
4
 
30
 
! Отговори
666 преди 7 години
За такъв скок се изисква гръбнак. А нашата Първа лейди е безгръбначно създание, което може само да се влачи в краката на някого...
39
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте ги как се бутат на преден план, а Мирела е някъде отзад...Пак си правят реклама на чужд гръб.
38
1
 
24
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Това прасенце в ляво и това кутренце по средата с какво допринесоха за медалите на момичетата?
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Koйто не скача е ЧЕРВЕН.
36
1
 
29
 
! Отговори
Преди и сега преди 7 години
Преди,, демокрацията"(взех да се отвръщавам от тази дума) България имаше по една дузина медали. Имаше бази за спорт имаше пансиони, даже армия и милиция имаше! *** си мълчаха, децата си играеха и спортуваха. А сега какво, мизерия децата растат без родители всред наркопласьори! Е как да имаме медали?
35
3
 
32
 
! Отговори
Бай Тошо преди 7 години
Плевенев, как можахте да сринете бг. спорта? Значи за твойте екскурзийки пари има, а за спорт здраве и учение няма! Росе не си достоен даже да лъскаш обувките на бай Тошо! Отвратени сме от теб и твоето предателство към държавата и народа!
34
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н Прецидент ,намери някоя по-висока скала и скачай с главата надолу.Това ще бъде най-достойната ти постъпка като Прецидент на България.И побързай всички чакаме....
33
2
 
21
 
! Отговори
Братуфчев преди 7 години
Педерожко що не вземе да се поразходи из някоя ФАВЕЛА, за да опознае по добре Бразилия? В Северна Корея мекия стъпи за 20секунди в тяхна територия, ама жълтите го изтърваха, обаче Салесао дано не са така милостиви с миндила. Ще направят голямо добро на България, пък и нали сме си наши хора!
32
3
 
22
 
! Отговори
Комарът Зика преди 7 години
Абе дано роско го перне някой Зика, ама кога българина е имал късмет:))))
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давай Роска, скочи от терасата на хотела!
30
3
 
33
 
! Отговори
страхотно е преди 7 години
че имаме сребърен медалист, но какво прави този там? Тези не се спряха да харчат средствата на данъкоплатците!