Локо Пловдив надигра Левски на "Герена"

Домакинската загуба може да е фатална в битката за титлата
11
Локо Пловдив надигра Левски на "Герена"
Снимка: БТА

Локомотив Пловдив победи с 2:1 Левски на "Герена" и записа страхотна победа в първенството. "Сините" поведоха с автогол на Ясеин Ел Харуби (19), но Локо направи пълен обрат и след попадения на Веселин Марчев (26) и Мартин Камбуров (78-ата от дузпа) се поздрави с победата.

Тази домакинска загуба може да се окаже фатална за Левски в битката за шампионската титла, тъй като изоставането от Лудогорец може да набъбне на 6 точки. По-късно днес разградчани играят с Ботев Пловдив.

От своя страна Локо заслужава само суперлативи за играта си. "Смърфовете" тотално надиграха плахите си домакини, определено се подиграха с вицешампионите и в крайна сметка си грабнаха трите точки.

Трябва да се отбележи, че през този сезон "сините" не бяха допускали гол на "Герена". Също така Мартин Камбуров за пореден път опъна Левски и вече има 14 попадения на сметката си срещу този противник.

Подробностите четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Поддържането на "обора на народа" в състояние на будна кома няма да помогне. Очевидно е, че дълговете са с такива размери, че изплащане нямат и рано или късно ще доведат до закриване или реанимиране чрез различни хватки по подобие на ЦСКА или други подобни известни трикове от световния опит. Последното неизменно минава през страдалческо изгнание при аматьорите и колкото и да е трудно, БФС трябва да разбере, че пристрастието в случая е вредно. Лишаването от лиценз е спешно и задължително!
8
4
 
6
 
! Отговори
ЛОКОМОТИВ ! преди 7 години
Само ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!САМО ЛОКО !Локомотива запали ли няма Лудогорец и Левски гази ва наред !САМО ЛОКО - ПЛОВДИВ ЕДИН Е НА СВЕТА !
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да се закрива и този клуб.
6
2
 
10
 
! Отговори
За този дето не ми х преди 7 години
До Миньор ПерникАз съм от Перник! Не мразя Левскари!Напротив! Просто , написах, че в момента пак ви натрапват хора, дето не са от вас!Левски не заслужава това!Аз съм за феър плей!
5
4
 
14
 
! Отговори
Миньор Перник преди 7 години
Честито на смърфовете! Левски, пак не случиха на собственик!Когато нещата стават по заповед свише е така....Жалко...Всеки отбор заслужава истински собственик, който наистина милее за отбора! В Левски в момента няма такъв, а те заслужават да имат шеф, който е Левскар!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шампиона е ясен още преди да почне шампионата
3
4
 
19
 
! Отговори
Ментета преди 7 години
Тръстът няма ли да се изкаже? Поредните пишман фенове, които вземат от клуба. Скоро ще сте по 100 човека на мач.
2
5
 
21
 
! Отговори
Наброс Набросидзе преди 7 години
декларация ще има ли?
1
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г о в е д аняма победа!