Ей това е! Лудогорец взима ?17 млн. от ШЛ този сезон!

Разградчани могат да спечелят още пачки в Лига Европа
48
Ей това е! Лудогорец взима ?17 млн. от ШЛ този сезон!
Снимка: БТА

Лудогорец заработи почти 17 милиона евро от участието си в Шампионската лига по футбол през този сезон.

Разградчани отпаднаха от най-престижната европейска клубна надпревара, но завършиха на трето място в група "А" и през пролетта ще продължат да се състезават на 1/16-финалите в Лига Европа.

Българският първенец заработи бонус от 2 милиона евро за елиминирането на чешкия Виктория Пилзен в плейофите на турнира, както и 12,7 милиона евро от участието си в груповата фаза.

Допълнителна премия от 1.5 милион евро Лудогорец взе за спечелените 3 точки след равенствата срещу Базел (1:1 и 0:0) и срещу Пари Сен Жермен (2:2).

Отделно разградчани си осигуриха и бонус от 500 000 евро за класирането в Лига Европа. Спечелените средства ще се увеличат още след края на сезона, когато ще се разпределят парите от маркетинговите права на Шампионската лига, които са общо 507 милиона евро.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Кво няма в Разград? Кал ли няма? Хахахахахахаха!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До муспиВижте си собствените обори и кочинки. Браво на Домуса!
35
0
 
11
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Байерн Мюнхен, Барцелона, Ювентус, Севиля, Ман Сити, Дортмунд, Леверкузен и много други са провинциалисти. Интересно ми е да чуя от тези живеещи в Германия дали немците се подиграват на Леверкузен че е малък град.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РВВ Разград никой кал не гази - щото няма. Браво шампиони! Заради вас гледам футбол! Докато "грандовете" умуват - лудите лудуват!
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Лудогорец ! ! ! Сега да видим кой е крив на оборите от соф поле.
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз немога да разбера вместо да умират от злоба и завист говоря за левски и цска да вземат по един бележник и да отидат при Домусчиев и да си записват какво трябва да направят за да имат отбори като неговия да ама трябва да изхвърлят половината търтеи в одборите си което за тях не е изгодно затова още години наред ще пеят старата песен на нов глас и толкова никакво развитие само злоба и завист
31
0
 
24
 
! Отговори
ЛУД преди 7 години
Футбола е за атлети, не за чалгари . 90 минути тичане и точни пасове . Обаче това означава 7дни дисциплина на тренировките и самодисциплина извън тях.
30
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека му е лошо на домузката мутра. И банкянската мутра като му даде още 5 млн за трибуна - шапка на тояга.
29
0
 
17
 
! Отговори
12а преди 7 години
В новата ни футболна история, само Порточанов и Домусчиев разбраха,че съвременният футбол е бизнес,за който са нужни инвестиции. Това,което беше започнато от Порточанов в средата на 90-те, сега го доразви К.Д. Нефтохимик нямаше късмета да пробие в Европа така,както го направи Лудогорец,защото Хр.П. не се стремеше да надгражда отбор,а взимаше футболисти от В-група,за без пари,които по-късно продаваше много по-скъпо, което е като да играеш на борсата с бързоликвидни акции.
28
1
 
12
 
! Отговори
Ман Юнайтед преди 7 години
До фен на ЛудогорецНе съм фен на Крейзи Форест, нито пък бих си пуснал така наречената А ПФЛ, където нивото е ПОТРЕСАВАЩО, но си прав, че така се прави футбол. Разликата е очеизвадна .Лошото е, че явно няма и 2-3 български деца, които да могат да играят футбол, ама като няма школи така е.Перуката е изключителен ДОЛНЯК.Безсрамен, безпардонен и абсолютно над закона.Кво нещо е, да спасиш 2-3 дузпи и после си господ в Чалгария.Няма закони, няма правила.До гроб! или до тотален косопад.
27
4
 
1
 
! Отговори
Man United преди 7 години
Ей това е ! Вика... ХаххахахаххКакъв е тоя детински стил журналистика ? Ти да не зимаш отчисления от тия 17 миленки, че толкова се радваш? Все едно всеки друг участник на този етап в ШЛ не взима пари ?!
26
5
 
31
 
! Отговори
фен на Лудогорец преди 7 години
Догодина пак ще бъде Лудогорец в ШЛ, а после в Лига Европа и ще прибира тлъсти пачки. А дано!За останалите български отборчета, изборите са два: или да се АДАПТИРАТ към новото темпо на игра в А ПФГ, или да УМРАТ (както стана с Цецка, а предстои на Уески в най-скоро време). Сори, но това е положението, злобарчета.Браво на Домуса. Така се прави футболен бизнес! А не като лакомите босчета на сините и червените.
25
4
 
33
 
! Отговори
Даге преди 7 години
Абе незнам от нашите "грандове" ...кой следващите 10 години ще направи равен с ПСЖ- Пари Сен Жармен .....това е акто великата победа на ЦСКА над Байерн Мюнхен ...или над ливерпул ....Лудогорец гради история .....да видим докога ...дано да е повече от 5-6 години !!!!
24
2
 
37
 
! Отговори
хехе преди 7 години
Домусчиев го каза :".....дайте ми един българин ...футболист който може да издържи на темпото , дисциплината и организацията и стила на игра на отбора Лудогорец ...и веднага го взимам в отбора ...и съм гото да платя за него хиляди евро ....но за съжаление в българия няма такияа футболисти ...колкото и да си мислим че сме голямата работа ..."и е прав човека !!!
23
2
 
27
 
! Отговори
майорски преди 7 години
ей все сметките на домусчиев правят ...милиони ...хиляди ....доходи пари все това им в устата н наште *** ...ами прави човека пари защото прави отбор ...и отбора играе ...нека Левски ЦСКА го направят ...ама не могат Иовов се изпоти три пъти ред камерите на БТВ ....от злоба не знаеше какво да каже тъпият му левскар ...ЗЛОБА ЗОБА и ЗАВИСТ ...защо бе хора ...човека в Лудогорец постигна нещо ...с труд работа ....в Европа с подкупи и пари не става ..ЗАВИСТ ЗЛОБА ..колко пари изкарал
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христо Йовов не харесва това.
21
18
 
8
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Този безочлив крадец е от най- лошите синчета на наменклатурата,заграбил и унищожил десетки държавни предприятия, унижил и оставил без прехрана хиляди българи. Просто успехите на някъв отбор няма да променят състоянието на народа. Двеста комплексирани делиорманци ще се бият в гърдите къв велик отбор имат във великият им "град" и ще продължават да се радват на гела как трупа пачки докато те газят в калта.
20
1
 
40
 
! Отговори
Влади преди 7 години
Така се прави. Ама били купували съдии в БГ-то, ама това-онова... Ами СИК-аджийската Славия, или Локо Пд на Г.Илиев, или Литекс на Гр. Ганчев да не правеха нещо друго като ставаха шампиони?! Но, Никой от тези "шампиони" не създаде собствен стил на игра и не направи нищо в Европа, за разлика от Лудогорец. Не плюйте, като не разбирате, дори от футбол!
19
2
 
27
 
! Отговори
до креспо преди 7 години
вярно че навремето цска и левски имаха няколко победи в европа, но не забравяй че тогава (комунистическо време) всички добри играчи от провинцията ги прибираха задължително в тези отбори.. погледни тогавашното поколение кой от къде е... тогава имаше цска, левски и останалите.. сега е лудогорец и останалите...
18
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влагаш пачки - правиш пачки. Точка. Левски и ЦСКА едно време вкарваха по 4 африканеца на сезон с надеждата поне 1 да става за нещо и да го продадат и това изигра лоша шега и на двата отбора.