Гришо смрази екзекутора на Джокович, на ¼-финал е!

Нашето момче се справи в четири сета с Денис Истомин
Обновена: 24 яну 2017 13:12 | 23 яну 2017 10:42, Красимир Ангелов
106
Гришо смрази екзекутора на Джокович, на ¼-финал е!

Григор Димитров продължава да ниже победа след победа на тазгодишния турнир от големия шлем Australian Open.

Най-добрият ни тенисист победи екзекутора на Новак Джокович – Денис Истомин в четири сета: 2:6, 7:6, 6:2, 6:1.

Следващият противник на нашенеца е белгиецът Давид Гофен, който е 11-и в световната ранглиста. Той елиминира австриеца Доминик Тийм с 3:1 сета след обрат.

Двамата имат един мач на ниво ATP и той бе на US Open през 2014 година, когато Григор достигна до успеха в четири сета.

Достигането на нашето момче на тази фаза е за втори път в кариерата му, след като той го направи и през 2014 година.

Подробности за триумфа на Григор Димитров четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
ШикагоСиДиЕлДрайвър преди 7 години
Григор си носи колекцията от Ролекси, а половината българашковци-хейтъри си поръчват реплика-Ролекс от китайските сайтове...Типично по БългарскиЕвала на този мъж; това, което прави е невероятно! Горд съм, че съм българин...въпреки че отдавна живея в Новия свят...btw, ако се затрие БГ като страна и ви превземат арабеците, в Шикаго сме достатъчно много за да се запази българщината; макар и американизирана...God bless USA
85
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Момиче 95Не знам в какво си убедена но сега прочетох поста ти и съм убеден че ти хлопа дъската.Не ми пречиш, така че проблема си е твой.Бог да ги прости тези които са около теб.Само твърдението ти че недуразумението от Асково е интелигентен ми стига да те поставя в групата на слабоумните.
84
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 96 преди 7 години
Просто съм убедена в думите си и затова пуснах поста си 2 (два) пъти! А толкова ли ти изглежда фалшиво мнението ми? Наистина много се радвам за Григор. Теб като не те интересува защо дори четеш коментарите на статии, свързани с него? Просто не разбирам. Ще си върна думите за българина, който е и умее всичко. Май възпитанието играе важна роля тук. Аман от хейтъри!
83
0
 
6
 
! Отговори
Коки преди 7 години
Добър тенисист, пожелавам му да спечели!
82
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Момиче 95Виждам че си обходил всички теми за *** и копипейстнал коментара си.Плащат ли ти или си природно ***? (Не вярвам да си от женски род).
81
2
 
8
 
! Отговори
Момиче преди 7 години
то винаги, коментарите взеха да се превръщат в обиди между няколко души.Аз се присъединявам към похвалите! Браво на Гришо! Гордея се, че е българин! Пожелавам му успех и сили да спечели финала. Дори и това да не стане, пак ще продължа да му се радвам и да му стискам палци. После пък го чакаме в София! Дано вземе и нашата титла! А иначе като жена искам да кажа, че в момента няма друг такъв тенисист - и млад, и издръжлив, и интелигентен, че и красив. Всичко това може да е само един българин!
80
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Асково, градът на "ЕнтелЕгентните".........."Два часа със заклещена дясна ръка в турска тоалетна престоя 8-класник от хасковското спортно училище "Стефан Караджа". Колегата на Мришо в действие........В "Долината на дълбоките ***" е ТАКА.
79
3
 
1
 
! Отговори
От 91 преди 7 години
($331,6) - 331,6 хиляди американски долара($678,4) - 678,4 хиляди американски долара
78
2
 
0
 
! Отговори
ДО сите тролове преди 7 години
Радвам се за него - "млад , богат и известен , а ти си кестен и сигурно си ....."
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тази победа срещу Истомин, Гришо си осигури 360 точки за ранглистата и 440 хиляди австралийски долара ($331,6) от наградния фонд, а при победа срещу Гофен - 900 хиляди австралийски долара ($678,4) и 720 точки за ранглистата.
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам какво плюете по Гришата. Живее си готин живот момчето - тренира яко, пътува, мацки, хотели, турнири. Само българофобите го плюят.
75
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам какво плюете по Гришата. Живее си готин живот момчето, пътува, мацки, хотели, турнири. Само русофилите го плюят.
74
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак би Шмокович в пет сета,а после имаше още един петсетов мач,ама кво да ви обяснявам щрауси.ако и гофен не се прецака,нашия не го виждам.та вие не сте хващали ракета
73
0
 
2
 
! Отговори
На Сиднито преди 7 години
пак не са му стигнали парите за свястна дрога!
72
14
 
2
 
! Отговори
аз преди 7 години
ей разбирачи,вярвате ли си?нашия беше намачкан яко днес и само контузията на истомин прати нашия на 1/4 финал.
71
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гришо отново сред 8-те най-силни тенисисти в света.Гофен е преодолим, въпреки че в момента е в страхотна форма и е надъхан да спечели не по-малко от нашия Гришо.
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вторият сет беше инфарктен и реши мача.
69
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е нашето момче, а си е неговия григор!!!
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали Истомин е имал медицински проблем е спорно, но и в двата случая Гришо си спечели заслужено мача. Ако Истомин е нямал медицински проблем, а просто си е направил почивка заради темпото наложено му от Гришо, "услуга" ли е направил Истомин на Гришо? Ако все пак наистина играта на Гришо е предизвикала медицински проблем в Истомин, то "услугата" на Истомин е, че се оказва недостатъчно физически подготвен за мач с Гришо и не издържа на мач с Гришо.
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя русняк е като Армата, абсолютен - мачка, препуска, громи: нооо ...в един момент спира ... и не може повече да тръгне! тв'а е! чао! да пиеш млеко от баран в Узбекистан!