Кобрата атакува Джошуа: Стилът му е удобен за мен!

Джошуа пред "Дейли Мейл": Не знам как бих понесъл загуба!
5 сеп 2017 07:23,
34
Кобрата атакува Джошуа: Стилът му е удобен за мен!
Снимка: Reuters

Кубрат Пулев започна войната на думи преди мача си за 3 от световните титли в тежката категория на професионалния бокс. Българинът обяви, че има предимство срещу шампиона Джошуа заради стиловете на двамата.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях – заяви Кобрата. – В тази битка няма да има много прегръдки. Ще има здрав бокс! Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя".

Пулев явно вече е приел мисията да се подготви скоростно за двата месеца до боя.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам – добави Кобрата. – Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга, така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", каза той, цитиран от "Труд".

Джошуа пък даде голямо интервю пред британския в."Дейли Мейл", в което разказа за изтощителните си тренировки.

"Когато се готвя за мач, се изключвам от света и знам само колко време остава – твърди британецът, който няма загуба в 19 мача на профи ринга. – Най-много мразя да направя 15 рунда на чувала и треньорът да ми каже: "Още един". Аз не съм от звездите с костюми по поръчка, утре някой може да ме бие и всички ще ме забравят. Не знам как бих понесъл загуба, защото бих искал да ме запомнят в бокса".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** ше го убие тоя Джошуа,ако не Андреа ще се качи на ринга да помага.Кво си мисли тоя Джошуа,а?Цялата фолк гилдия ще е там,оле.
28
2
 
11
 
! Отговори
X преди 6 години
Този път да не забрави да си сложи клоунските дрешки, щото бокс от него едва ли ще видим, най-много да се поплези малко и после е в нокаут.
27
2
 
15
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
Отдавна бокса не е като по времето на Фрейзър, Формън, Нортън и Касиус Клей. Даже не е и като Тайсън и Холифийлд. Игри, пари и фалшификати. Буфосинхронисти.
26
3
 
20
 
! Отговори
нали? преди 6 години
едно не може да се отрече, Кубрат успява да даде на българския народ емоция ... какво по - хубаво от това. Няма значение дали е хубава или лоша емоцията , ще гледаме и ще се надяваме - едни да победи, други да загуби. Пожелавам му успех и съм благодарен, че живея във време, в което българин ще е в мач за световна титла, за втори път! Игнорирайки всичко останало, това не е ли достатъчно да се чувствате поне малко горди като българи?
25
3
 
21
 
! Отговори
11 преди 6 години
Дано Джошуа да не го бие много ... Все пак старите ора трябва да се уважават.
24
1
 
22
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
До АнонименНе, че ще изложи България.Никой не е застрахован да загуби. Въпросът е, ако го направи, да е с достойнство.А, не след като е избълвал куп глупости, преди това.Иначе, пожелавам му успех.
23
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се кое е в повече при пулев: наглостта, глупостта, простотията или липсата на мозък. Кличко размаза пулев, а нашият супер нагъл мутряк продължава да наглее. Предстои пулевчо да бъде боксова круша и ако издържи повече от 3 рунда, ще бъде вече успех. Григор димитров в бокса е пулевчо.
22
4
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Шанса да победи Кубрат е минимален, но пък ще вземе добри пари и е най-добре да се откаже. Вече е на възраст. Все пак стигна много напред в бокса, което си е постижение достойно за уважение. Ако не беше такъв *** щях да съм му фен въпреки всичко.
21
2
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Много ми се ще така наречената "Кобра" да проумее българската поговорка " говоренето е сребро, а мълчанието е злато". Джошуа ще бъде непобедим най - малко едно десетилетие и е направо смешно, ако някой негов противник няма респект от него. Кличко го бе свалил с изкуството си на пода, но младостта си каза думата. Антъни се съвзе и размаза гиганта в бокса Кличко. Стискам палци на Кобрата да победи, защото съм българин, но знам от сега, че той няма дори 5% шансове срещу тази боксмашина Джошуа.
20
2
 
16
 
! Отговори
додо преди 6 години
За 3-милиона евро що да не изтърпи един бой!
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ще го бият като маче у дирек, ще прибере едни пари и ще изложи България.
18
10
 
10
 
! Отговори
Вижте преди 6 години
сЯ, той Кубрат и да падне, ще вземе такива пари, каквито вие дето го плюете през целия си живот, барабар с този на роднините си няма да видите! Хайде със здраве, неудачници!
17
2
 
7
 
! Отговори
кличко преди 6 години
тройка с гарнитура ше изкара ли?
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм върху себе си........торбата с ла...на пак се изказа неподготвен.
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвайте се българи, че имаме шанса да гледаме българин в мач за световната титла срещу най-добрият боксьор в момента в света! Кубрат да даде всичко от себе си пък да става квото ще.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 16 Освен да биеш минуси за друго ставаш ли, ***?
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Що съм ***? Щото съм реалист ли?
12
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашия ако издържи до 2-я рунд без оня да го приспи, това ще е невероятен успех.
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи ние които гледаме реално на нещата и не виждаме шансове на нашия срещу Джошуа сме турци, така ли? Папагали!)))
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям *** е оня брат му Тервелчо. Преди 1-2 месеца го пита една водеща на тв предаване: Мач за световната титла? И Той: Да, не виждам с какво съм по-слаб от тия които държат поясите. Това ми идва вече меко казано в повече.Тия братя съвсем са се самозабравили.