Копенхаген елиминира Локомотив Пловдив

"Смърфовете" ядоха пердах на стадион "Паркен"
11
Копенхаген елиминира Локомотив Пловдив
Снимка: БГНЕС

Копенхаген елиминира Локомотив Пловдив в Лигата на Конференциите, след като спечели реванша от третия предварителен кръг с категоричното 4:2. Преди седмица двата тима врътнаха 1:1 в България.

Датчаните натиснаха от самото начало и десният им бек Кевин Дикс направи мача на живота си още до 20-ата минута, когато успя да се разпише на два пъти.

Димитър Илиев върна "смърфовете" в играта, но малко преди паузата Пеп Биел върна аванса от два гола на своите. Три минути след подновяването на играта Мохамед Дарами ликвидира надеждите на пловдивчани с ново попадение за Копенхаген.

До края на двубоя домакините не изпуснаха инициативата, а двайсетина минути преди края на редовното време гредата спаси Локо от нов гол след снаряда на Винд. В 86-ата минута Локо намали пасива си на 2:4 след гол на Салинас, но така и не успя да притисне своя опонент.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Локо Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Аладин преди 2 години
Що не пуснаха за нападател "тигъра" Боко... , да се търкаля...???
7
1
 
4
 
! Отговори
6 преди 2 години
Домашни п,ета-лаят до вратата!Много е мъчно да гледаш българи с възможности,които обаче са зле тренирани и с погрешна тактика и стратегия.Нашите футболисти не можаха да разберат , че критични са първите 15 минути за гостите и че е нужна голяма нахъсаност ,смелост и агресивност ,за да респектираш и смутиш противника да не си "развява байрака!"Играят плахо , боязливо и по някое време се съвземат , но е късно!Нямат ли психолог за тия работи!?
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не че очаквхме нещо друго. За нищо не стават, за нищо
5
9
 
17
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Копенхаген би Локото като тъпан. Вкараха им колкото си поискаха.Локо 3 класи надолу.
4
5
 
12
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Догодина повече .
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега очакваме онзи *** Крушарски да си плюе на петите и да бяга от Локото.. Също както и онези назначени "собственици" на Арда, веднага след отпадането се ометоха Вече няма обектчета и далавери с държавни пари от Боко, тъй че... Бегом да ни няма
2
5
 
20
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Евро шампион щел да става крушата, а не се е гледал в огледалото още
1
13
 
27
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Психото, дето се води президент на Локо, беше казал, че ще скъсат гъ.за на Копенхаген. Ей, обичам ги тези наши необразовани президенти, воглаве с шофьора на самолет , Радев.