Национал летя 18 часа със самолет от Русия до България

Георги Костадинов кацна благополучно
26 май 2022 16:22, Красимир Ангелов
12
Национал летя 18 часа със самолет от Русия до България
Снимка: Lap.bg

Капитанът на националния отбор по футбол на България Георги Костадинов имаше безкрайно дълго прибиране у нас от Русия, където играе.

Заради санкциите срещу Русия и липсата на полети от Москва, полузащитникът на Арсенал (Тула) пътува 18 часа с прекачвания. Ситуацията беше ясна още от самото начало вчера след обяд, когато забавяне удължи пътя му от Тула до Москва с час и половина.

Последният полет за него беше от столицата на ОАЕ Абу Даби до София и приключи благополучно, както и без закъснение.

Сега Костадинов има на разположение една вечер, за да се възстанови от почти денонощие по полети и летища, за да се присъедини към националния отбор на лагера му в Разград, който започва утре, съобщава БТА.

Селекционерът Ясен Петров ще събере избраниците си на 27 май (петък) от 12:00 часа. На 2 юни е домакинството срещу Република Северна Македония, което е начало на кампанията ни в група С4. В следващите 10 дни предстоят още два мача с Грузия на разменено гостуване, както и визита на Гибралтар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Армеец преди 1 година
Как така Ясенчо е прпуснал да викне Мутрата Борисов от Банкя за централен нападател щото не се прибира от никакви летища и е във върхова форма 100 кебапчета ги схрусква за час без проблем и една дамаджана вино поглъща.Тамън ще влезем в световният видео обмен.
10
0
 
1
 
! Отговори
Б.Б преди 1 година
С4 - доста взривоопасна група сме :)
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега си представете обикновен руснак... Ами представям си, руснака да не луд да се друса 18 часа в самолет за да стигне до европа. Европа престава да бъде дестинанция и се ходи до Азия, Индия и Латинска Америка. Сега в задачата се пита чия икномика прибира парите ???
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясен Петров ...... активни борци и остатъчни партизански семки са превзели БГ-футбола и го правят за посмешиште пред целия свят.
7
1
 
9
 
! Отговори
Pin преди 1 година
Оптимист съм, че ще направим равен с Гибралтар. За останалите отбори ще е чудо !
6
7
 
3
 
! Отговори
Олимпиец преди 1 година
Като няма директни полети - тайа е. Иначе руснаците от край време си ходят в Турция, Египет, Тайланд, Индонезия. Колкото руснаци познавам, всички са били там по 5-6 пъти вече и чак им писва. За България казват или - "А, бил съм там като малък с наще, стига ми." или "И до там ще стигна някой ден." Не се притеснявайте за тях.
5
8
 
10
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
А този наш глу.пак какво прави там в империята на злото?
4
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега си представете обикновен руснак, колко време ще пътува и по какви дестинации, при санкциите,наложени на Русия. После говорете, че нямали ефект.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония, Грузия и Гибралтар можем да бием.
2
2
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
За какво изобщо го викат? 18 часа път ще е гроги. Да беше викнал някой от Царско село :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати титаничните мачове ни предстоят - с макетата,Грузия, Гибралтар...Все световни величини хахаха