Левски би Ботев - Пловдив с 3:1

Ел Джемили бе героят на мача с два гола
Обновена: 22 юли 2023 21:37 | 22 юли 2023 21:30, Стела Стоянова
24
Левски би Ботев - Пловдив с 3:1
БГНЕС архив

Отборът на Левски записа първи успех през новия сезон в Първа лига, след като победи Ботев Пловдив с 3:1 като гост в мач от втория кръг на първенството.

На стадион "Христо Ботев" в Пловдив в герой за "сините" се превърна Джавад ел Джемили, който реализира два красиви гола през второто полувреме, за да донесе трите точки на своя тим.

През първото полувреме на "Колежа" не паднаха голове, но десет минути след почивката нападателят на гостите Рикардиньо си спечели дузпа, след което реализира от бялата точка за 1:0. В 75-та минута Ел Джемили получи топката в центъра на терена и надбяга няколко играчи на "канарчетата", преди да покачи на 2:0 със силен удар с десния крак от далечно разстояние, съобщи БГНЕС.

Малко след това домакините се върнаха в мача, когато централният нападател Мартин Секулич бе на точното място в точното място и намали изоставането на своите на празна врата. В 86-та минута Ел Джемили сложи точка на спора, след като се освободи от опонент на границата на наказателното поле и вкара нов красив гол, този път с левия крак.

По този начин Левски спечели с 3:1 и вече има три точки, след като в откриващия кръг на първенството загуби у дома от ЦСКА 1048 с 1:2. От своя страна Ботев Пловдив остава с една точка след равенството с градския съперник Локомотив преди седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЛевскиБотев - Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ашколсун интеригента.......... Щом бият Цска умира СССР та го няма вече
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Левски би Ботев?!!! Дали в Италия може да се случи - Гарибалди би Мацини?
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 10 месеца
Панчооо,кое легитимност, стройния гришко на високи обувки с токчета ,собственик на литекс,да нарича литекс ццка-красен байрак,ли.
11
3
 
2
 
! Отговори
Извратеняците ЦСКА преди 10 месеца
Цоло Чавдар-Миро Драгойчева Ви е Червената армия създаден 1948 след като подуенския "Спартак" на Живков и Джуров е преместен в Борисовата градина до паметника на Йосиф Сталин взривен по-късно от Гошо Анархията
10
3
 
6
 
! Отговори
БГ преди 10 месеца
Браво на Левски, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти:prognozi.free.bg
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само Левски!
8
4
 
4
 
! Отговори
Разбира се преди 10 месеца
Че няма нищо лошо в това
7
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Синьото тире как завърши ? За един приятел питам ! Да ги прекръстят на НАП - Подуене .
6
14
 
6
 
! Отговори
Панчо преди 10 месеца
ЦСКА е създаден като спортен отбор на армията и от армията. Така, че това си е напълно лигетимно! А кой е питал Левски и Ботев да създадат футболни клубове на тяхно име?
5
7
 
2
 
! Отговори
Жълт ДЕН Черна НОЩ преди 10 месеца
Жълтото Слънце на Исус Христос и Черният цвят на Нощните Христови мъченици са Първото изцяло Християнско знаме.................Чак след 1099 Световно-Военно популярно става провинциалното военно(столицата забранена за армията) знаме на Александър Македонски в жълто-червен цвят на столицата на Македония: ОДРИН (Адрианопол)
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Панчо- а да обиждаш цяла армия по-добре ли е? и едно време хубаво е нямало изобщо такъв отбор...
3
12
 
13
 
! Отговори
Панчо преди 10 месеца
Да ве, как ще кръстиш спортен отбор на личност? Това е обида към нашите поети, революционери и герои... Едно време хубаво са си били едните Динамо София другите Тракия Пловдив!...
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като гледам снимката от първия до последния ред всички мязат на наркомани и алкохолици.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лески би Ботев а Караджата ги гледа как се бият :))) Записки по български въстания .