Георги Градев официално подаде документи за Конгреса на БФС

Конгресът ще се проведе на 15 март
29 фев 2024 19:30, Красимир Ангелов
12
Георги Градев официално подаде документи за Конгреса на БФС
Снимка: БГНЕС

Георги Градев официално подаде документите си за кандидатиране за президент на Българския футболен съюз.

Адвокатът по спортно право внесе необходимата документация на Националната футболна база „Бояна“ след 14:30 часа, като по този начин стана официално един от кандидатите за президент на футболния съюз на предстоящия Конгрес, който ще се проведе на 15 март в столичния хотел „Маринела“.

„Успех на всички кандидати за президент на БФС“, написа Градев в социалните мрежи след подаването на документите в Бояна. Той бе издигнат от Балкан Варвара.

За президентския пост в БФС, освен Градев, ще се борят Димитър Бербатов, Георги Иванов, Михаил Касабов, Манол Иванов и Петьо Костадинов. Намерение да се кандидатират изявиха също Христо Крушарски и Илиан Стоянов - Коловати, но на този етап не е ясно дали ще го сторят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 месеца
Такова понятие Спортно право не съществува. Целта на всички такива кандидатури е да се отклонят гласове от Бербатов. Машината на мафията действа ...
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Припознатия от Балкан Варвара ще става президент?И сега колоса в българския футбол клуба Балкан Варвара, ще тръгне да убеждава незнайнии и знайни клубове, особенно тези от профи футбола, че техния човек е правилния президент. Какъв филм, каква драма уважаема публика. и за малко да ми е смешно ама е жалко. Аман от кариеристи и службогонци.
9
4
 
2
 
! Отговори
запалянко преди 2 месеца
Смятам, че най-доброто решение е Боби Михайлов да изкара още един пълен мандат като президент на футболния съюз. За мен това е най-добрият кандидат.
8
2
 
3
 
! Отговори
Няколко неща преди 2 месеца
1. Вместо "опозицията на сегашното статукво" да се обедини (макар да не е лесно) и да има ИСТИНСКА възможност да го пребори, се РОЯТ кандидати, за да се разпилеят гласовете и дори с малко, пак да си остане статуквото. 2. Предател веднъж-предател завинаги! Предаде Бербатов, явно с лична цел или по т.1. "Благодаря", Градев за това! 3. Адвокат по спортно право е нужен В ЕКИПА, но НЕ начело! Все едно адвокат по аграрно право, който не е отгледал и бобче, да е министър на земеделието! Срам за тоя!
7
1
 
7
 
! Отговори
Статистик преди 2 месеца
Къде е завършил право и в коя адвокатска колегия е "адвокатът"?Ха-ха-ха
6
1
 
9
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Тоя беше с Бербатов,после с Петров,а сега ново двайсе,сам.Клоун някакъв си,олицитворение на наглоста.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мдаа, много си повярва онова момче от Благоевград. Дойде време кукловодите да представят истинския наследник на Боби Михайлов.
4
0
 
9
 
! Отговори
Пипи преди 2 месеца
Тоя, Крадев до обед мрази себе си, след обед всички останали.
3
0
 
5
 
! Отговори
Пипи преди 2 месеца
Тоя, Краден до обед мрази себе си, след обед всички останали.
2
1
 
6
 
! Отговори
Флорентино Перес преди 2 месеца
Къде се подават документите? И аз утре ще подам. Още ли е на Кърниградска централата?Едно имаше една кръчма - пиратски кораб там .
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изпит 20 лицеви опори - ако не може отпада :)))