Манчестър и Ливърпул завършиха 2:2, тимът на Клоп остава втори

Точката не се оказа достатъчна за първото място
Обновена: 7 апр 2024 19:58 | 7 апр 2024 19:57, Анисия Иванова
6
Манчестър и Ливърпул завършиха 2:2, тимът на Клоп остава втори
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед и Ливърпул завършиха 2:2 в дербито на 32-ия кръг на Висшата лига. Луис Диас откри резултата за гостите, но „червените дяволи“ обърнаха развоя с голове на Бруно Фернандеш и Коби Мейно. В края Мохамед Салах от дузпа донесе равенството на мърсисайдци.

Точката обаче не се оказа достатъчна за тима на Юрген Клоп да се върне на първото място. Ливърпул събра 71 точки, като с толкова е и Арсенал, който е с по-добра голова разлика. Веднага след тях със 70 е Манчестър Сити, като и трите отбора имат по 7 мача до края на първенството. Юнайтед остава на шеста позиция.

В добавеното време на двубоя пред Луис Диас се откри изключителна шанс за втори обрат, но колумбиецът не успя да накаже Онана от три метра, пращайки топката над напречната греда.

Подробности - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Манчестърливърпул
Още от Общество
СДВР: 28 души са задържани на срещата ЦСКА - Левски
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 седмици
Половината отбор на Ман. Юнайтед е за гонене/ в това число и Бруно Фернандеш/! Това момче Хойлунд/нищо лично/ също не е за този отбор. Мощен е физически, но е муден и бавен. Бербатов също не беше бърз, но беше много грамотен технически с което беше полезен, а го плюеха постоянно. А това момче/поне за мен/ няма и добра техника.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса в редовното време: prognozi.free.bg
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много пропуски от страна на Ливърпул късмета беше за Юнайтед, много слабички, прекалено дават инициативата на Ливърпул
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Искам да кажа, че без откачалките Клопи и Пеп във ВЛ ще се върне очарованието в Англия. Който иска да му го обясня научно, ще го направя. За сити трамплина са арабите, за слабака Пуул е фанатика Клопи.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Без измислената дузпа лузерпул губеше мача.