"Левски" пъди Костов, но след края на сезона

Той ще бъде начело в оставащите мачове
7 май 2024 15:16, Петър Бойчев
3
"Левски" пъди Костов, но след края на сезона
Снимка БГНЕС

Приключи сагата с Николай Костов начело на "Левски". Специалистът остава, но до края на сезона. Договорът му няма да бъде продължен.

Това се разбра след среща между треньора и мажоритарния собственик Наско Сираков, завършила преди малко.

Ето какво написаха от "Герена":

"Левскари,

След проведени разговори със старши треньора Николай Костов бе взето решение той да води представителния отбор на клуба до края на настоящия сезон в Първа лига.

Като ръководство заставаме твърдо зад Николай Костов в оставащите мачове до края на шампионата, отчитайки позитивите при престоя му на стадион „Георги Аспарухов" - европейския поход и плейофа в Лигата на конференциите и успешните изходящи трансфери под негово ръководство.

Договорът на Николай Костов няма да бъде продължен, а клубът вече работи по намирането на нов треньор, който да води отбора през следващия сезон."

Причината за това развитие са слабите резултати напоследък, които поставят под въпрос участието на "сините" в Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Спорт
Виктор Уембаняма е новобранец номер 1 в НБА
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
VladTepes преди 1 седмица
До ГеренРазпродажбата беше неизбежна - трябваше да се покрият задължения към НАП за да се избегне несъстоятелност на Левски.
2
0
 
2
 
! Отговори
МОРЯК преди 1 седмица
АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ТОВА МЪДРО РЕШЕНИЕ, НО ИЛИАН ИЛИЕВ МНОГО СЕ ПРИТЕСНИЛ И СИ РАЗПЛЕЛ ЧОРАПИТЕ, СЛЕД КОЕТО ПОИГРАЛ ''ДЖОБЕН ТЕНИС''
1
0
 
3
 
! Отговори
Герен преди 1 седмица
БРАВО НА МАЖО СИКТИРА. ОЩЕ ПО НАДОЛУ ОТ ТОВА НА КЪДЕ. РАЗПРОДАДЕ ВСИЧКО НАПЪЛНИ КАСИЧКИ И СЛЕД НЕ МНОГО ЩЕ ЗАБИЕ В НЯКОЯ ОРБИТА НЕЗНАЙНА. НАСЕ 4 ГОДИНИ НЕ ТИ ЛИ СГИГАТ ДА НИ ЛЪЖЕШ. ТИ ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ЩЕ УПРАВЛЯВАШ ОТ ТУПИТУ. ЧИТАВ ТРЕНЕР И ИГРАЧ ПРИ ТЕБ НЯМА ДА ДОЙДЕ. ИЗГОНИ ЧИТАВИЯ И СЕГА СИ У КАНАЛЕТО С ЖЪЛТИТЕ НЕЩА.