Канибала от Странджа: Ще ви ям наред!

Голямо Буково пак е настръхнало от буйствата на шизофреника
7 окт 2009 16:23,
156
Канибала от Странджа: Ще ви ям наред!
Снимка: Булфото

Хората от село Голямо Буково отново са настръхнали от ужас заради съселянина си Николай Гьоргов, известен с прозвището си Канибала от Странджа.

Оказало се, че заради отказа му да се лекува в психиатрия мъжът отново е върнат в селото и заплашва със саморазправи, пише БГНЕС.

Последните дни изблиците му отново взели връх, след като полицията забранила на търговците в магазините да му продават алкохол, защото така се отключвала агресията му и той ставал опасен.

След забраната мъжът обикалял из селото и крещял: "Ще ви ям наред!"

Още по темата

На всеослушание обяснявал как има подготвен списък с хора от селото, които са следващите му жертви.

48-годишният Гьоров е шизофреник и има зловеща биография.

През 1995 г. мъжът убива две жени и яде от телата им.

През 2004-та той прави опит да изнасили 13-годишно момиченце от селото, но е заловен.

През есента на миналата година той преби от бой строителен работник, нает в селото да гради триетажна вила.

Нееднократно полицията и прокуратурата са настоявали пред Окръжния съд в Бургас да вземе решение за изпращането му за постоянно в специализирано заведение.

Съдът обаче изслушвал експертите психиатри, които твърдели в експертизите си, че е антихуманно Гьоргов да бъде затварян в такъв дом, защото всъщност той не носел отговорност за постъпките си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
Jon преди 9 години
Няма ли ловджии в това или съседното село че, да го гръмнат погрешка в главата. Да се отърват от него пък и канибала от жалкия си живот.
152
2
 
1
 
! Отговори
slavhco TOMANOV преди 14 години
teka slu6am dalgo vreme za toq *** I MAIKA MU OT DOSTA VREME 4e po4ekam o6te malko da im pogledam SEIRA I se ka4vam v kolata i tam v seloto 4e go namera toq KANIBAL 4e mi stane samo na KANIBAL4ETA ,4ego vrajem za bronqta na kolata i 4e go darpam kato po KAUBOISKITE FILMI prez celoto selo.
151
0
 
1
 
! Отговори
Ренка преди 14 години
Според мен този канибал трябва да бъде затворен в една стая със съда и експертите психиатри, да видим тогава кой кого!!!! На следващия ден още ще го осъдят доживот този изверг. Но нали не им е в селото на съдиите и експертите...
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то у нас е пълно с психясали,които НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за постъпките си-справка-историята.
149
0
 
0
 
! Отговори
karamanski преди 14 години
Да ми подарят 1 къща в селото да се пренеса там а аз ще им помогна с тоя "канибал".Точно след 1-вия път който се направи на мъж на някой и ще го озаптя за секунди.Да ме вземат за шериф на селото пък да видим няма ли оправия и да видим дали ще мърда и дали ще буйства
148
0
 
1
 
! Отговори
Буба преди 14 години
Да съберат мъжете от селото една бойна бригада с пушките и саморазправа!Как иначе да си опазят децата от такова чудо?То ако чакаш на институциите да намерят за нещо решение,лудия ще оглозга цялото село и ще мигрира към друго да търси храна!
147
0
 
1
 
! Отговори
555 преди 14 години
Къде са институциите господа?Защо този очевидно болен човек не бъде откаран в някоя болница ,за да бъде лекуван,или чакате като стане твърде късно?Защо държавата не се интересува от"психично"болните хора.Само едно не забравяйте,че те са опосни не само за обществото,а за самите тях,всики един миг,не се знае какво ще последва.
146
0
 
0
 
! Отговори
Политик преди 14 години
Аз, предлагам да го затворим в парламента,там поне има хубава и сочна мръвка.
145
0
 
0
 
! Отговори
свободен преди 14 години
Нека си похапне от "експертите психиатри". Вероятно тогава ще променят становището си :(((*** работа
144
0
 
0
 
! Отговори
leodji преди 14 години
kanibala mi e bratov4ed ,4oveka e kato nas obiknovennite hora prosto ot vreme na vreme mu se pohapva prqsna mryvka xaxaxaxaxaxaxaxaxa
143
0
 
0
 
! Отговори
хайка преди 14 години
ДА му се направи хайка. както за вълците, както за мечките стръвници. Защото, ако хората в това село чакат тяхната държава да помогне на нормалните, има да си чакат.
142
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
аз ходя вече 4г. да разпускам в това иначе спокойно местенце,за тези които се шегуват мога да кажа че в селото наистина всички ги е страх,вечер всеки се заключва отвсякъде,въпреки присъствието на гранична полиция,срещал съм въпросния човек-едър на ръст,мълчалив-не смея да го заговоря защото не зная каква ще е реакцията,а и все пак си е доказано че е убил двама души ,казват че имал две висши образования,но явно нещо се е случило за да се стигне до сегашното му положение
141
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бе много хуманни били съдиите брех направо да те разплачат милите
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами да настанят комшия на тези хуманни съдии дето са взели това решение.
139
0
 
0
 
! Отговори
кота преди 14 години
"Канибала от Странджа: Ще ви ям наред!"Звучи, като заглавие на евтин Холивудски филм на ужасите.Щеше да е смешно, ако не беше истина!
138
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 14 години
Изводът е, че няма държава! Или, че се управлява от шизофреници и канибали.
137
0
 
0
 
! Отговори
DART VADER преди 14 години
pusnete chovecheca v parlamenta da si hapva na volya kvo ni zanimavate s negoviya apetit.tva da ne vi e "burzo lesno vkusno".a-a-a-a-a-ama ha !!!
136
0
 
0
 
! Отговори
cinderella преди 14 години
антихуманно е мъж с такава зловеща биография да бъде на свобода и да заплашва хората с канибализъм!!! Ужас, как се живее с такъв човек в съседство?! Сигурно хората се страхуват дори когато са си вкъщи, да не вземе да се опита да влезе и да ги убие или изяде?!!! Направо зловещо!
135
1
 
0
 
! Отговори
Ме преди 14 години
Бас хващам че тези ескперти психолози за некой пресно-дипломирани *** моми, изперкали до полуда достойни да си бъдат пациенти.
134
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
канибала от странджа .....хахаха как звучи само !