Общинари: Банда "Лечков и сестра" краде Сливен

ГЕРБ, Атака, ДСБ скочиха срещу отстранения градоначалник
15 юни 2010 21:00,
78
Общинари: Банда "Лечков и сестра" краде Сливен
Снимка: БГНЕС

Общински съветници от всички групи в Сливен алармираха, че в града съществува престъпна група, оглавявана от кмета Йордан Лечков.

На пресконференция те наблегнаха на злоупотребите с европари и програми, извършвани според тях от Лечков, който в момента е отстранен от поста с решение на Бургаския апелативен съд.

20-ината старейшини от ДСБ, Атака и ГЕРБ се заканиха да вдигнат палатков лагер пред Европарламента в Брюксел срещу безпрецедентното източване на милиони левове от бюджета на общината от Йордан Лечков.

Представителят на ГЕРБ Радостин Русев добави, че отстраненият градоначалник и приближените му са узурпирали финансите на Сливен и ги насочват към подставени лица и фирми, които в замяна не вършат никаква работа.

Тъмносиният общинар от ДСБ Радко Кисьов пък обясни как кметът продължава да идва на работа, въпреки че е отстранен.

"Ние сме гласували за 2009 година бюджетен дефицит от 3 милиона лева, но се оказва, че той е 70 млн. лв., тъй като има 20 милиона приходи, 21 млн. лв. кредит, 20 млн. нефактурирани проекти и още 20 милиона неизплатени задължения", каза независимият общински съветник Петър Димитров.

Според схемата, която съветниците са съставили, всички фирми, наети за обществени поръчки, водят до „Г.Д. Спорт палас“, собственост на сестрата на Лечков.

Още по темата

Общинарите от ДСБ, "Атака" и ГЕРБ недоволстват, че нито една институция в България не взима мерки срещу източването на общината от кмета Лечков. Те са разпратили писма до всички институции, но засега нямат отговор.

"На безработни хора нямам какво да кажа", коментира Лечков обвиненията.

"Съдът ще даде най-добър отговор, след като се произнесе", бе лаконичен той пред БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
12
 
! Отговори
георги тодоров преди 13 години
до 48,лечков краде безда се крие мислисе за бого помазан и се вижда.дано е първият когото осъдят и повлече след себеси и дуги престъпници от неговият ранг -кмет и нагоре депутати и министри ДАНО
54
2
 
27
 
! Отговори
Краси Милева преди 13 години
Относно тъпите коментари, че в Сливен има само *** ще кажа, че *** отдавна се изнесоха към София, Пловдив и Варна. Просто в Сливен живот за българи няма, а за *** да не говорим ! И да, евала на тия съветници, че се осмелиха да кажат истината за най-най-най крадливия кмет на всички времена !Истина, която цял град знае и за която правителството нехае, защото е затънало в *** заедно с Лечков!!!!!!!!!!!!!
53
1
 
4
 
! Отговори
варнанлия преди 13 години
въобще всички са супер гадни бандити,дали нарочно или не,но правят мизерия след мизерия.За Лечков не съм сигурен,дали е виновен за това в което го обвиняват.Варненските общинари обаче,начело с кмета,са най-престъпните типове на подобен пост в държавата.Разбира се леко ги чукнаха,вместо да ги ударят яката,но се надявам и това да стане скоро.защото града е на ръба.Всичко се разпада и всичко се ограбва,предусещайки срива в общината,грабителите се активират.Защото село без пъдар...знаете.
52
1
 
3
 
! Отговори
варнанлия преди 13 години
аз също имам малко време преди да тръгна за работа,за това ще ви обясня за Гуцаново-Кировата фабрика-Варна и общината в същият град.Гуцанов ,знаете го арестуваха.Това беше малко-ела зло ,че без теб по-зло.Обвиненията бяха хаотични,но за този тип във Варна се знаеше ,че няма *** сделка в региона в която той да не си е натопил мазните пръсти.Сега още по големи *** са седнали на неговият стол и искат да го закопат в панделата,за да могат да довършат неговите дела.Така е и в Сливен и в другит
51
0
 
9
 
! Отговори
ник преди 13 години
дайте и към Ямбол Радото и Славов са баджанаци и Лечков е с тях общи фирми източване на пари.
50
1
 
19
 
! Отговори
сливналия преди 13 години
Ся.....да ви обясня на всички, щото имам малко време сутринта. Тия дето искат да дават Лечков на на ОЛАФ, прокурор , арменския по и т.н. са СЪЩИТЕ КРАДЦИ КАТО НЕГО. Общинския съвет е една манджа от мутри, сутеньори, странно бързо забогатели роми и какво ли не още. Там изобщо никой не го е еня за града. Иде реч за парички. За кражби демек.И изобщо никой не му пука , че си разбиваме колите и децата ни дишат прахоляка и се разболяват. Аз лично мисля да съдя общината. Направете го и вие.
49
2
 
1
 
! Отговори
Иван Иванов преди 13 години
Ами и бат Цоньо кога ли ще го подхваната и него? Говорим за Кметъла ;) И той милия как са ояде и всичко разпродаде. Направи нещо малко за града и мноооого за себе си!
48
1
 
11
 
! Отговори
коко преди 13 години
Когато един вълк остарее става мезе на кучетата.Лошото е,че всички кучета в България,които са докопали кокала са ***.
47
9
 
5
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 13 години
За пръв път да си прав ! Въпросът е : След като всички кметове в България са престъпници ЗАЩО СЕ ЗАЯДОХА ТОЧНО С ЛЕЧКОВ ?!?!Псевдодемократите от ГЕРБ и ДСБ нападнаха демократа Лечков ! А защо не скочиха примерно срещу рецедивиста Кирил Йорданов, който вече три мандата управлява, пардон - краде Варна ?!?!? А и Кирчо е алено комунистче, а не като Лечков демократично мислещ човек ... Ето, още едно доказателство, че ГЕРБ и ДСб не са никакви демократи !
46
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само Лечков!
45
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Сливен българи почти няма, повечето са ***!
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спрел е Данчо да си делка с некой и оня се е обидил. Та зат'ва сега Данчо е в немилост. Инак нема ка да си на такава длъжност ако си читав... поне по българско де.
43
1
 
43
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
По правило всички кметове в България са престъпници, а тия, които са втори мандат - рецидивисти...
42
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, че някой е известен футболист, пианист или друт не му дава право да бъде мошенник или наглец, напротив известните и уважавани хора са задължени да бъдат за пример. В България обаче богатите и известните, без значение дали са футболисти, политици, модели или други рядко имат достойно поведение. Мисля си, че може би наистина сме калпави и лесно се самозабравяме, пример са хилядите "звездички", които се появяват, дори от Биг Брадър със самочувствие на велики и с поведение на ***.
41
1
 
8
 
! Отговори
KMET преди 13 години
NE E SAMO V SLIVEN VUV VSI4KI BULGARSKI GRADOVE E TAKA IZTO4VAT SE BUDJETITE OT KMETOVETE I POSTAVENITE OT TYAH LICA TO CYALATA BULGARIYA SE IZTO4I IZKRADE I UPOSTO6I - JALKO NO FAKT
40
17
 
4
 
! Отговори
МАРИО Ф. преди 13 години
ЕЙ *** ЗЛОБЕН НАРОД СЕ Е СЪБРАЛ ТУКА!!! ХАЙДЕ ЛЯГАЙТЕ ДА СПИТЕ... ИЗПЛЮХТЕ СИ ОТРОВАТА... СПОКОЙНО СПЕТЕ...
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и Герб краде Сливен естественно
38
3
 
31
 
! Отговори
Пора преди 13 години
Лечков краде, всички ние ще плащаме ! Докога ?
37
3
 
19
 
! Отговори
BerbatOFF преди 13 години
LechkOFF !!!
36
1
 
30
 
! Отговори
south преди 13 години
Булгарът е една доказано глупава твар!Не забравяйте,че тоя *** кара ВТОРИ МАНДА !!! Всички,дето го плюете,очевидно сте гласували за него поне веднъж.И аз така гласувах за царя и дотам.Лека вечер