Общинари: Банда "Лечков и сестра" краде Сливен

ГЕРБ, Атака, ДСБ скочиха срещу отстранения градоначалник
15 юни 2010 21:00,
78
Общинари: Банда "Лечков и сестра" краде Сливен
Снимка: БГНЕС

Общински съветници от всички групи в Сливен алармираха, че в града съществува престъпна група, оглавявана от кмета Йордан Лечков.

На пресконференция те наблегнаха на злоупотребите с европари и програми, извършвани според тях от Лечков, който в момента е отстранен от поста с решение на Бургаския апелативен съд.

20-ината старейшини от ДСБ, Атака и ГЕРБ се заканиха да вдигнат палатков лагер пред Европарламента в Брюксел срещу безпрецедентното източване на милиони левове от бюджета на общината от Йордан Лечков.

Представителят на ГЕРБ Радостин Русев добави, че отстраненият градоначалник и приближените му са узурпирали финансите на Сливен и ги насочват към подставени лица и фирми, които в замяна не вършат никаква работа.

Тъмносиният общинар от ДСБ Радко Кисьов пък обясни как кметът продължава да идва на работа, въпреки че е отстранен.

"Ние сме гласували за 2009 година бюджетен дефицит от 3 милиона лева, но се оказва, че той е 70 млн. лв., тъй като има 20 милиона приходи, 21 млн. лв. кредит, 20 млн. нефактурирани проекти и още 20 милиона неизплатени задължения", каза независимият общински съветник Петър Димитров.

Според схемата, която съветниците са съставили, всички фирми, наети за обществени поръчки, водят до „Г.Д. Спорт палас“, собственост на сестрата на Лечков.

Още по темата

Общинарите от ДСБ, "Атака" и ГЕРБ недоволстват, че нито една институция в България не взима мерки срещу източването на общината от кмета Лечков. Те са разпратили писма до всички институции, но засега нямат отговор.

"На безработни хора нямам какво да кажа", коментира Лечков обвиненията.

"Съдът ще даде най-добър отговор, след като се произнесе", бе лаконичен той пред БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти се върни в първи клас и отвори буквара.
14
5
 
9
 
! Отговори
LUBRIKANT преди 13 години
BOJE TOZI PLE6IV GLUPAK PIK KAKIV SPORTIST MOJE DA E S TEZI RAHITI4NI KRAKA! IMA KIDE KIDE PO-DOBRI SPORTISTI.KAKVO MU SE KLANQTE NA TOZI GNUSEN TIP.MQSTOTO MU E V ZATVORA
13
10
 
14
 
! Отговори
Бичкия преди 13 години
Не мога да разбера, защо не се изчака да видим, какви доказателства са събрани и ще се съберат, каква ще е присъдата и после да коментираме Лечков. На мен много ми се иска да вярвам, че е невинен, но пък ако е виновен - тогава да си понесе последствията. Просто да изчакаме...
12
11
 
10
 
! Отговори
10 преди 13 години
хахахаха,това остана едно от малките забавления за българина бе, човек.Като дойде другия лапач, единственото което ще стане е,че и отбор няма да имате.Да не мислите ,че ще цъфнете ?Не съм от Сливен.
11
1
 
3
 
! Отговори
dancho82 преди 13 години
vsi4ki sutenyori,koito ne sa nikak malko v Sliven,sa v kombina s Lecata i si vartqt evroparite 4rez tehni"firmi" ,davat mu golqm procent ot tqh i zatova e vse taka usmihnat!!
10
2
 
6
 
! Отговори
VQRA преди 13 години
kato e napravil za sporta mn.ne ozna4ava ,4e trqbva da se hvanem za palcite i da ni klati kakto toi si znae.ima mn po golemi sportisti i svetovni ,i olimpiski,no sa i skromni,tova sa golemite hora i sportisti,a ne kato na6iq c1rvul,koito se izjevqva v SLIVEN ,KATO MESTEN FEODAL.
9
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди да се появи Лечето ,бях забравил този град.Стадион ви направи, отбор се направи.Кой кмет не краде ? Какъв авогол си вкарвате...
8
16
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
aman ot zavistnici,kradcite vikat drajte kradeca,za6toto te ne mogat da kradat,a dokolko toi e kradec neka sada re6i
7
3
 
41
 
! Отговори
павката преди 13 години
Лечков просто беше на точното място в точния момент през 94, а иначе с кюрда Стоичков си остават просто едни простаци, които след като се отказаха от национала, започнаха да плюят по родината си, а и впрочем и да крадат, само ще ти припомня, че единия не си плащаше данъците, а втория и в момента продължава да краде парите на данъкоплатеца. Мястото им е зад решетките, независимо какво са дали на родината. Как може да спрат Лечков полицаи, и той да им отговори, знаете ли кой съм аз?!
6
51
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Данчо Лечков е човекът, направил България известна по света. Аман от завистници и злобари в този Бургаристан.
5
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сливенският чичо Скрудж....Полакоми се и той за власт, полакоми се за пари....Да бе мирно седяло, не би чудо видяло !
4
3
 
7
 
! Отговори
Голлинията преди 13 години
няма лев за пудра...
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хора бедни духом.
2
4
 
42
 
! Отговори
кравар преди 13 години
лече и на теб бате парици ти не стигнаха....
1
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лечков ще го издуха много яко!!!!! Самозабрави се това момче!!!