Общинари: Банда "Лечков и сестра" краде Сливен

ГЕРБ, Атака, ДСБ скочиха срещу отстранения градоначалник
15 юни 2010 21:00,
78
Общинари: Банда "Лечков и сестра" краде Сливен
Снимка: БГНЕС

Общински съветници от всички групи в Сливен алармираха, че в града съществува престъпна група, оглавявана от кмета Йордан Лечков.

На пресконференция те наблегнаха на злоупотребите с европари и програми, извършвани според тях от Лечков, който в момента е отстранен от поста с решение на Бургаския апелативен съд.

20-ината старейшини от ДСБ, Атака и ГЕРБ се заканиха да вдигнат палатков лагер пред Европарламента в Брюксел срещу безпрецедентното източване на милиони левове от бюджета на общината от Йордан Лечков.

Представителят на ГЕРБ Радостин Русев добави, че отстраненият градоначалник и приближените му са узурпирали финансите на Сливен и ги насочват към подставени лица и фирми, които в замяна не вършат никаква работа.

Тъмносиният общинар от ДСБ Радко Кисьов пък обясни как кметът продължава да идва на работа, въпреки че е отстранен.

"Ние сме гласували за 2009 година бюджетен дефицит от 3 милиона лева, но се оказва, че той е 70 млн. лв., тъй като има 20 милиона приходи, 21 млн. лв. кредит, 20 млн. нефактурирани проекти и още 20 милиона неизплатени задължения", каза независимият общински съветник Петър Димитров.

Според схемата, която съветниците са съставили, всички фирми, наети за обществени поръчки, водят до „Г.Д. Спорт палас“, собственост на сестрата на Лечков.

Още по темата

Общинарите от ДСБ, "Атака" и ГЕРБ недоволстват, че нито една институция в България не взима мерки срещу източването на общината от кмета Лечков. Те са разпратили писма до всички институции, но засега нямат отговор.

"На безработни хора нямам какво да кажа", коментира Лечков обвиненията.

"Съдът ще даде най-добър отговор, след като се произнесе", бе лаконичен той пред БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно представителят на ГЕРБ Радостин Русев не знаеше ли какъв е Лечков преди изборите за кмет.Нали е от неговата партия??
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отношението е взето : ЛЕЧКОВ Е АУТ.
33
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов и Цветанов да не се спотайват повече а е необходимо да вземат отношение по въпроса за Сливен.
32
28
 
6
 
! Отговори
МАРИО Ф. преди 13 години
СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ ЕИИИ.... ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУХ ПО ТВ НЯКОЙ ФУТБОЛИСТ ИЛИ БИЛ ТОЙ КАКЪВ ТАМ , ДА КАЖЕ ЧЕ ПРЕЗ КАРИЕРАТА СИ Е ЗАРАБОТИЛ 20 МИЛИОНА!!! ЕМИ КАЗА СИ ГО ЧОВЕКА ПРИ КАРБОВСКИ! А ЗА ТЕЗИ ДЕТО НЕ ГО ПОЗНАВАТ, НЕКА ЧУЙКНАТ ГУГАЛА, И ДА ВИДЯТ КЪДЕ ИГРА ТОПКА ЛЕЧЕТО!!! А КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ ИНТЕРВЮТО С КАРБОВСИ.. ДА НЕ КОМЕНТИРА! НЯМА ДА Е ФЕР ПИЧОВЕ...;)
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къде са нормалните хора родолюбци, които да застават начело и да ръководят и създават. Защо избираме все такива, които мислят само за тях си и за никой друг.Все повече се убеждавам, че наистина сме много загубено племе, което рано или късно ще се самозатрие.
30
0
 
31
 
! Отговори
СН преди 13 години
Каквото и да говорим за тоя, той си оплете кошницата, оправи си далаверите и прецака всички ни... Императора Леечков... Сега имаме един разкопан, ограбен и разпродаден град, който на времето беше нашата гордост - гордостта да си Сливналия.Сега ме е срам. Няма работа,няма пари...Навсякъде обръчите на Лечков... Няма развитие... Младите избягаха. Сега да сме най-много 70 000 с *** барабар.До кога ще е така?! Хора, не може повече да продължава така!...
29
1
 
18
 
! Отговори
прогледнал преди 13 години
Хахаха от една смешна държава и един смешен град с едни смешни хорица какво друго можеш да очакваш. Един смешен кмет дето се мисли за бог. Тоя ще умре и ще си вярва че е най великия измежду великите. Ще краде и ще си мисли че справедливо,защото му се полага. Така е като няма стадиони на които да има ешафоди. Така е като има съдии завършили средно с посредствени познания и приети да учат право платено обучение в Бургас Враца и къде ли не/скоро и в Перник/.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
19-ка, що така си свалил гащите? Значи всичко е нормално, защото "в такива времена живеем"? Абе, ей!!!
27
2
 
14
 
! Отговори
ДАНИЕЛ преди 13 години
Лечков влизай у затвора селянино....
26
5
 
15
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Всички лапат и крадат . В момента ни занимават с баш врага Лечков за да не мислим за далаверите на предишните за които Бойко обеща, но нищо не направи. Когато Доган и Сие са в затвора само и единствено тогава ще повярвам в ГЕРБ . А Лечков е същия като Вальо Топлото - едно самозабравило се бушонче .
25
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Община Сливен на практика е фалирала.По правилата на демокрацията града и общината трябва да се ликвидират, така както Лечков ликвидира всичко в Сливен.Чакаме Бойко Борисов и Цветанов да си свършат работата.
24
0
 
26
 
! Отговори
СИСИ преди 13 години
Гобяма работа свършил Лечков за Сливен като реставрирал стадиона няма що.Нека компетентните органи да проверят с чии пари се направи тя като стадиона е взет от Лечков на концесия, с какви пари се направи новия му хотел, който се води на името на сестра му, която е една бивша чистачка в училище. Откъде има пари сестра му да притежава хотел на нейно име.От къде Лечков е толкова печеливш като парадира, че не получава заплата от кметството. Ако е съвестне гражданин на тази държава открито да каже.
23
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и Лечков е крадец, както и всички от ГЕРБ
22
0
 
28
 
! Отговори
Една преди 13 години
За тея,дето го подкрепят!Искам да минете през града като пътувате за морето, да се срещнете с кръста,затворените улици,да спукате гума на някоя от загубих-им-бройките не-дупки-а-кратери и да не можете да излезете от там.Боли ме за стадиона и отбора му да не казвам къде.Не ме интересува кой ще е новия кмет и колко щял да краде.Този некадърник и фамилията му да се махат!
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така става като избирате футболисти за управници...
20
9
 
10
 
! Отговори
EVALLAA преди 13 години
ne na GERB
19
2
 
5
 
! Отговори
VQRA преди 13 години
abe brato to vsi4ko e umrqlo v sliven i grupirovkite ne gi zaka4a nikoi,ti mi vika6 stadiona opravil ami toi da ne e na6,da ne s negovi pari te tiq pari sa na nas slivnalii.vij ima samo dve ulici asvaltirani i to dvete vodqt do hoteli te mu,i ima edno edinstvenno kr1govo i kade e to,ami i to do negoviq hotel.sega 6te kaje6 toi e ob6tinski,da s 20%ob6inski ina4e e na sestra mu se vodi.i nakraq nali zatova se borim neka ima edin os1den i dr.neka se zamislqt da li i te nqma da go posledvat.
18
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За разлика от много други , той поне направи ...нещо.В моят град - съсипаха и футбол, и улици и всичко.Всеки ***, в такива времена живеем (не,че някога е било различно).Ще ви видя с новия кмет до къде ще я докарате.Това е, *** история...
17
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, ще ви видим със следващият кмет.Ще се издигнете до небесата , сигурно ?Това е, олкото и да е жалко, днешното време.Всеки влиза с връзки и краде.Но за разлика от много (включително и моя) прави нещо.Реставрацията на стадиона ,ако не признавате, аз лично бих се отрекъл от този град.В кофти времена живеем....
16
2
 
5
 
! Отговори
VQRA преди 13 години
DO 13;4E az ne vijdam da imame otbor.Dobre, 4e e zahapal kokala i v BFS,4E UREDI MA4OVE I SPE4ELI POSLEDNATA OSTAVA6TA KVOTA ZA OSTAVANE V A GRUPA.I zabeleji,4e 4oveka ne dve dini e naramil,a celi tri.KMET,ZAM V BFS I PREZIDENT NA FK SLIVEN,E KAJETE MI KAKVO E TOVA.