"С едната ръка гали, с другата к**eц вади!"

Кметът на Пловдив избесня, че му спряха парите за балите
15 юли 2010 16:28,
226
"С едната ръка гали, с другата к**eц вади!"
Снимка: БГНЕС

„Бойко Борисов и Симеон Дянков отново разиграха класическия филм за  доброто и лошото ченге. Единият дава и те гали по главата, а другият те реже лошо“.

Това заяви днес кметът на Пловдив Славчо Атанасов по повод разминаването с обещанията на премиера за 5-те млн., които трябваше да получи Пловдив за софийския боклук, и 2,8-те милиона, които вчера отпусна министър Дянков.

Кметът на Пловдив стигна дотам, че олицетвори ситуацията със сръбска поговорка, която гласи: "С едната ръка гали, с другата к**eц вади".

„Съжалявам, че използвам циничен израз, но на практика това е положението“, аргументира се пловдивският кмет.

„Вчера преведохме 3,5 млн. лева ДДС на държавата по една сделка от 2006 година, а ще получим 2,8 млн. лева“, оплака се още Атанасов.

Той беше категоричен, че пак ще се обърне към правителството да отпусне парите за почистването на река Марица. По думите му това е най-неотложният проблем на Пловдив в момента заради опасността от наводнение.

„Отговорно заявявам, че Пловдив не е долюбван град от София“, оплака се още кметът.

Още по темата

Преди два дни на лична среща със Славчо Атанасов премиерът Бойко Борисов обеща Пловдив да получи 4-5 милиона от полагащата се за тази година компенсация от 15 млн. лева заради приемането на софийския боклук.

Вчера обаче лично министърът на финансите Симеон Дянков дойде в Пловдив и заяви, че градът ще получи едва 2,8 млн. лева, тъй като държавният бюджет не можел да си позволи повече. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: боклук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
14
 
39
 
! Отговори
МИНА преди 13 години
Абе г-н кмете щом ДЯНКОВ казва че няма пари трябва да му вярваш тойсигорно е сметнал колко ще ти трябват затова толкова ти отпуща и това ти е много другите и толкова нямат.Май се научихте много да харчите ,като всяко семейство и вие направете икономии.
30
8
 
44
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Вчера имаше снимка как Славчо и Бойко се целуват ... а днес говорят за някакви полови органи ... какво трябва да си мислим?
29
19
 
41
 
! Отговори
стефко преди 13 години
може ли такъв *** да е кмет на един от най-старите и хубави градове в българия и европа бе? пловдивчани, къде гледате като гласувате бе? може ли кмет да говори като кръчмар? баси, накъде отива тоя народ...
28
8
 
38
 
! Отговори
венци преди 13 години
Евалата снежинки.
27
12
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Славчо до тези пари ли опря? Като е толкова заинтересован за река Марица да вземе пари от ВМРО-то на Пловдив. От колко време е кмет на Пловдив, да си види първо корумпираните хора от Общината!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
12
 
44
 
! Отговори
MOPETO преди 13 години
Абе в нашият език тази дума сръбска "***" може да се избегне толкоз елегантно. За хора по чийто адрес кметът на Пловдив е казал че са ***, в българският език се използва че са ***. неслучайно Боце има за лекар гениколог. А от снимката на Цецо-се види че треба да му се осигури физиономиолог
25
9
 
44
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 13 години
Ха-хааа!За какво ли е бръкнал с лявата си ръка ББ на снимката?:))))))))))))))))))))))))
24
11
 
41
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Израза е много точен даже-те ни ш.бат както си искат тия от София.Борисов като не знае какво да говори ,да не говори и да не обещава.
23
12
 
38
 
! Отговори
do-Славчо Атанасов преди 13 години
Славчо,a ti kakvo pravish ? Ne lajesh li horata? Patia Plovdiv - Asenovgrad ne vze li veche dostatachno jertvi ?Dokoga shte protakate?!
22
9
 
48
 
! Отговори
МоРсКи преди 13 години
Мен ми слагате бан като си пише с ****** някой думи. Ама вие какво заглавие вкарахте направо убихте коня.
21
13
 
47
 
! Отговори
vetrilo преди 13 години
кмета си е прав !!!!!!!!!
20
11
 
53
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
"С едната ръка гали, с другата *** вади!"*******Айде сега *** да вземе да изтрие статията за нецензурен език ... понеже до сега са трили къде-къде по-меки изказвания!
19
9
 
55
 
! Отговори
банете ме преди 13 години
"С едната ръка гали, с другата *** вади!"
18
9
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
К.У.Р.Е.Ц = Коалиция за Ускорено Развитие и Европейски Ценности
17
12
 
32
 
! Отговори
wd преди 13 години
sds
16
18
 
38
 
! Отговори
реалист преди 13 години
и тези пари са ви много!
15
11
 
59
 
! Отговори
viper21 преди 13 години
Абе верно ли такова заглавие сложихте????Това ми идва малко в повече......Евала...........Само в БГ може да се види такова нещо.
14
12
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абееееееееееееее, как не Ви е срам? Как може да не цензурирате и да пускате това заглавие???? А нашите коментари ги махате .. Вие, като медия, как е възможно това да се случва?????
13
15
 
52
 
! Отговори
Поп Спиртоско преди 13 години
Едно от хубавите неща на соца беше, че имаше главни редактори.........поне халтури не пускаха, баси тъпия сайт.........
12
34
 
47
 
! Отговори
Лошо Славчо преди 13 години
Горкия кмет, не му дали милиончета да краде на поразия.Горканчо той!Тъкмо си беше направил планове за тия 2.2 милиона , а сега ...?