По 80 лв. за автомобили на търгове в търновския НАП

Колите са на неизрядни данъкоплатци от региона
22 ное 2010 07:39,
113
По 80 лв. за автомобили на търгове в търновския НАП
Снимка: Булфото

Запазени коли на уникалната цена от 80-100 лв. са пуснали на публична продан от Националната агенция на приходите във Велико Търново.

Автомобилите са на неизрядни длъжници и ще бъдат разиграни на специални търгове.

Още по темата

За да се улесни продажбата, автомобилите се предлагат в комплект по две или три. Така за 240 лв. мераклиите могат да станат собственици на „Нисан”, „Рено 5” и „Фолксваген Джета”, а само срещу 160 лв. ще получат комплект от два „форда” – „Ескорт” и „Орион”.

Освен автомобили на символични цени на търг са и други недвижими вещи на длъжниците. Сред тях има десетки компютри, принтери и скенери аудио-визуална техника, DVD и CD плеъри, WEB камери, кафеварки, мобилни телефони и аксесоари, авточасти, съобщава в. „Монитор”.

Продаваните вещи са отнети в полза на държавата от окръжните съдилища във Велико Търново, Плевен и Видин и районните съдилища в Горна Оряховица, Свищов и Лом.

За да се включат в наддаването, кандидатите трябва да преведат депозит от 20% от първоначалната тръжна цена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: търновоНАП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 11 години
кога се състои този търг и къде по-точно..?
93
0
 
3
 
! Отговори
Neli преди 12 години
Samo ne razbrah kyde mojem da se informirame za ve6tite i imotite koito se prodavat na tyrgove
92
0
 
2
 
! Отговори
baba Milka преди 13 години
Za kakvo mi e kato e mek?????? Iskam go bezplatno
91
2
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Продайте ги на Цецо. той обича ниските цени на апартаменти, може и за автомобил да се бръкне.
90
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а мекия ми може ли да го разиграете на търг.
89
2
 
6
 
! Отговори
Варна преди 13 години
Kруме , вземи и научи заедно с Бойко Б. българската граматика : не се казва и пише стремимЕ, а стремим и.т.н , и т.н - *** шопи !
88
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво се чудите в държавите които се подвизават така наречените евро-атлантическа (ценности) на бедния човек данъчните копои ще му вземат даже и тоалетната чиния ,ако има да дава пари на банките ,като в същото време на алчните банкери докарали невиждана до сега финансова и икономическа криза ,вместо да ги тикнат на топло,почнаха да взимат пари от държавите та да се спасят банките ,ама това си има обяснение,защото марионетките -политици не са в служба на хората ,а на еврейските банкери.
87
2
 
8
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Испания съм ползвал като събирателна за цялата западна европа и цивилизация драгими Софиянецо, а и защото по долу колегата "С" ми я дава за пример. Просто исках да кажа - ЩОТО БАЯ СЪМ ПОПЪТУВАЛ - никъде живота нее песен, и никъде в "ЗАПАДА" към който се стремиме, хората нечакат НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАВЯ. Всеки си поема отговорност за действията си, подписал договор - плащаш лихви, притежаваш нещо - плащаш данъка. ако неможеш - го продаваш. НЯМА НЕЕ ЧЕСТНО - нали искахме капитализъм
86
0
 
2
 
! Отговори
sofianec преди 13 години
KRUME,NESHTO SI SE OBARKAL ZA ISPANIA,TAM NA SOCIALNI ZHIVEESH MNOGO PO-DOBRE OT KOLKOTO V BULGARIA ZAPLATA I DA ZNAESH NIKAK NE E LESNO DA EMIGRIRASH I TEZI DETO SA GO NAPRAVILI NE E OT HUBAVO---AIDE SAS ZDRAVE
85
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 13 години
НАП действат хаотично и прибързано, както и МВР, както и Кушлев. Целта на занятието е не да се прави нещо само, за да се прави нещо. Да си помислят как въздействат на икономиката по този начин. Разходите им по продажбата на автомобилите, вероятно са по - големи от очакваните приходи.
84
1
 
5
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
:) Много съм си наясно с търговете даже.:)Казвам че не е представена новината правилно.Това е тип новина: 'Тълкувай си българино,както искаш'От тук идва разногласието ни.Дълеч съм от мисълта че заемите не трябва да се погасяват.Напротив!Друг е въпросът за лихвите,но всеки си слага подписа след като прочете договора за заем.
83
7
 
9
 
! Отговори
бай Грую преди 13 години
Трудно ми е да повярвам, че ако имаш пари няма да си платиш данъците!Какво става там в тая държава Абсурдистан?..Народе, затова ли гласува на последните избори?..За по-добър живот?...Ха да ви е честито! Наред са къщите ви!..Остава и децата ви да вземат за еничари в Афганистан!..АБСОЛЮТНО ВЯРНО!
82
0
 
0
 
! Отговори
крум преди 13 години
абе кашалот, Аз на теб нетили отговорих вече
81
2
 
26
 
! Отговори
Стоичков преди 13 години
Катуните са доволни. Продават си цигари колкото си искат и ощетяват държавата милиарди левове и се отчитат на управляващите. Крадат си жици на ЧЕЗ,БТК МТК,Е ОН МЕОН и т.н. Грабят, изнасилват и крадат от хората и ги съдят на пробации, а на българина му вземат колата и я продават за 80лв. В същото време дават помощ на *** 1000 лв. щото има 12 циглета и *** ражда по два пъти годишно?! БРАВО ГЕРБ. Те ще са с вас, а в българия няма да останат българи...
80
7
 
2
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Еми тогана ти остава избор - 2. като нехаресваш тук - приятно емигриране в Испания. и ПРИЯТЕН живот с илюзията, че в Испания кредитирането на бизнеса е безпроблечно, че там ше можеш за 2.5 евра да правиш свинско е да нете ритат от тука до Валенсия, и че там АМА НИКАКВИ КАРТЕЛНИ споразумения несъществуват. БЛАЖЕННИ СА БЯРВАЩИТЕ - ае лек ден
79
0
 
0
 
! Отговори
maleee преди 13 години
Ti hodil li si na turg,che tolkova kompetentno se izkazvash? Spomni si za kolko se prodade naskoro izvestna kartina, beshe nad $30miliona! Da ne mislish, che sa i obqvili cena ot $15miliona??? Tikvena semka imash v mozuka! Kato otidesh na turga i ako ti haresa voziloto shte nadavash dokato drugiat se otkaje! Da nqma da se otkaje na 500lv. za 2 koli? Ama si prost , che ne moje i da bude !
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е ок ама в страницата на НАП в секцията за търгове няма такова нещо!Обявени са търговете до края на декември и този го няма!А и тоя скрап кой ще го купи?!
77
2
 
24
 
! Отговори
Кашалот преди 13 години
Големи простаци са в тая държава. Каква е тая оценка като за една Джета напримеп в пункт за изкупуване на метали дават 300-400лв.?! Това не е оправяне на сметки, ами доограбване на бедните хора на които банките им разказаха играта, а тия от НАП гледат да ги доубият и да им вземат всичко на безценица. Българите плащат най-високите лихви в света. Българите плащат и лихви за простотията си и търпимостта си към тия , които ги управляват. Мутрите освен да ни грабят друго не знаят. До кога ще търпим
76
2
 
8
 
! Отговори
с. преди 13 години
Баце,от 80 кинта Джета стига 2000!Абе ти от лудницата в Карлуково ли избяга или злоупотребяваш с некачествени наркотици!?Щом според теб е нормално да ти оценят колата за 100 лева,което е 3 пъти по-малко отколкото ако я дадеш за скрап,значи си с 5 модела шизофрения!
75
1
 
15
 
! Отговори
с. преди 13 години
Абе само да попитам къде я видя тая пазарна икономика в България бе!??Я се опитай да произвеждаш свинско и да го пуснеш на 5 кинта примерно!Точно 3 дена ти давам и ще те ритат от тука до Перник!Мобилни оператори и банки много отдавна са си направили картелни споразумения и безчинстват както си искат!Имат си и лоби и си уреждат точно законите,които са им нужни!И да те светна,че бизнеса без кредити е невъзможен!Кредитите да не са само за плазми бе!?И с полтиката си банките задушават бизнеса!Капиш?