ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно

Дарението се разпределя в Сливен, Котел и Градец
Обновена: 2 фев 2011 19:30 | 2 фев 2011 19:30,
142
ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно
Снимка: Булфото

Един тон картофи и голямо количество брашно дари на Ромската младежка организация в Сливен Областното ръководство на ГЕРБ .

Хранителни продукти получиха семейства, чийто деца са включени в проект за образователна интеграция и учат в смесени паралелки в Сливен, както и деца, които показват добър успех и се интегрират успешно в училище.

Критерият за разпределение на дарението е определен от Ромската младежка организация.  

Ръководителят на организацията Стела Костова благодари специално на областния координатор на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, за подкрепата на процесите по обществена, социална и образователна интеграция на ромската общност, като припомни, че това е второто дарение, което получават от ГЕРБ Сливен.

Освен в Сливен, картофи и брашно ще получат и ромите от Котел и Градец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каквото и да направят, след 30 години България ще е като втора Индия.
127
1
 
8
 
! Отговори
цеци преди 13 години
Това е праавилния начин.Едно ромско момиче със средно или висше образование няма да народи 12 деца,защото нивото и ще бъде друго.
126
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А кондомите къде останаха???То ученолюбиви, ама като се множат като зайци???? И Кондоми към хляба моля!!!
125
1
 
11
 
! Отговори
лай лай кучка преди 13 години
А ученолюбивите българчета с какво ще ги дарят ?
124
4
 
5
 
! Отговори
ТАКА Е преди 13 години
ЕЛЕКТОРАТА НА БОКО-МУТРАТА И ДАСКАЛЧЕТО ПО ФИЗИЧЕСКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИ ОТРАНО ЗА ВОТА. ХВЪРЛИ ЗАД ТЕБЕ ,ЗА ДА НАМЕРИШ ПРЕД ТЕБЕ- КАЗВА НАРОДА. ЗА *** ХРАНА , А ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ СРС-ТА. НАРОДА ИСКА ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА. ЗА *** ХЛЯБ, ПОМОЩИ А ЗА БЕЛИТЕ ХОРА ГЛОБИ И ЗРЕЛИЩА. ГРОБАРИ ОТ ГЕРБ НЕ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ДЪЛГО ЩЕ ВИ ТЪРПИМ САМО ЗАРАДИ ЗРЕЛИЩАТА. ВЕЧЕ СЕЕ ЗАДАЛ ВИДОВ ДЕН, КРАЯТ НА ВОЖДА ВИ МУТРАТА -БОКО ВЕЧЕ Е НА ХОРИЗОНТА И СЕ ВИЖДА
123
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ученолюбиви роми(турци)-ТОВА ВИЦ ЛИ Е
122
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Идват избори все пак. Кампанията тази година почва от рано...
121
0
 
8
 
! Отговори
Айшето преди 13 години
До ЦК-то на БКП -то И от вас , ще вземем и от вас кото дадете няма да ви обидим сега яяяя , макар, че и вие сте същите маскари
120
2
 
3
 
! Отговори
от ЦК-то на БКП-то преди 13 години
ало,айше .ние от позитано ви даваме малко повечко.а вие сега ни обръщате гръб.подготвили сме и малко парички.нали ни дават от бсп-то за изборите ша ги раздадем.нали направихме пари по време на тройката и сега ша ви дадем,обещаваме.
119
2
 
8
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
дискриминацияяяяяяяяяяяяяяяяМатериален стимул за изпълнение на законова разпоредба - задължително образованиеПисаха преди месец-два, че спрели детските на родители на гимназисти с много отсъствия - добре! санкцияА на колко "ромски" майки, щото там няма семейства, спряха детските за ИЗОБЩО не ходене на училищеНа семействата на българчетата с отличен успех - какво дават?Личи си че идат избори
118
2
 
4
 
! Отговори
inatut преди 13 години
до 113 Вземи прочети малко - МИО, пазари, герб какво - играе на ти с ОПЕК и ги кара да вдигат цените нали.. това да не ти е хефтохима.. Бенза навсякъде е сревдно 1,2 - 1,4 евро в ЕС.Друг е въпросът, че с немски бенз колата ми дава разход 5, а с български - 8,5.. там изтичат парите - а не в цената на бензина..
117
6
 
5
 
! Отговори
inatut преди 13 години
Какво лошо има? Децата да се учат, да се интегрират и родителите да бъдат стимулирани по този начин да не ги спират от училище. Същевременно не им дават пари, за да не ги изпият и изпушат.Браво.идея е. стига да се превърне в практика..а не да е единичен акт
116
4
 
12
 
! Отговори
От ЦК на ГЕРБ преди 13 години
Като за начало ГЕРБ предизборно дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно.Тази си дейност ГЕРБ, ще продължи до изборите на есен.
115
2
 
9
 
! Отговори
АЛАГЕН преди 13 години
Много постно го дават ГЕРБ. А може и да им купуват сега лаптопи,за да ги преброяват по лесно?
114
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който учи ГЕРП ще го дарява днес с брашно утре с плява предизборно с дюнер.
113
2
 
16
 
! Отговори
Мюмюн Шакри преди 13 години
Бате дургарю, не щем вече да гласуами за Бисипету и Диписету , те само кибапчета и бира дават кога има избори. Ей го на - Гербата дава повече, картофи че и брашно ша дава, на изборити и пари ша давало пак, за негу пак ша гласуами. И най-голямуту кючек от маалата, пак за Гербата ша го напраим! Гарънтирану от Асан Маала!
112
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така трябва! Да нахраним 'илектурата', избори идат!
111
4
 
7
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ДО 113МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО.
110
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еййй много ви бърка отзад тоя Герб бе!! явно наистина е разбъркал кацата с 20 годишните лаййна. САМО ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ БОЙКО! ОЛЕ ОЛЕ!
109
0
 
4
 
! Отговори
Правилно преди 13 години
Не омразата и бездействието ,а само програма за интегриране е решението .Бил съм навсякъде в ЕС, на повечето места не можеш да ги отличиш от другите , а това е само в наш интерес.