All inclusive с изтекъл срок

Вместо в екарисажа – стари салами за туристите у нас
Обновена: 16 мар 2011 09:13 | 16 мар 2011 07:00,
129
All inclusive с изтекъл срок
Побългарихме All inclusive. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хотели хранят гостите си с храни с изтекъл срок на годност, съобщи шефът на Българската агенция по безопасност на храните Йордан Войнов.

Получени са сигнали, че някои хотели са в контакт с големите хипермаркети и когато някои от стоките тръгват към изтичане на срока на годност, те поемат курс към морето и се предлагат на гостите с пакет All inclusive.

"Твърдо сме решени да се справим с проблема и този, който злоупотреби, ще бъде санкциониран с цялата сила на закона", заяви Войнов след срещи с туристическия бранш във Варна.

"Вместо да ги изгарят в екарисажите, те ги дават за All inclusive", подчерта той, но отказа да назове имена на хотели, за които са подадени сигналите.

Освен с храната, хотелите имали проблеми и с алкохола, който в комплексите често бил менте, а виното се правело от есенции и вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
8
 
2
 
! Отговори
До 59 преди 13 години
Ще ям ами защо да не ям. Много добре ще върви с биричка :)
57
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен преди 13 години
Много си *** бе. На теб да ги дадат да ги ядеш.
56
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво като малко им е изтекъл срока. Няма да умрат клиентите спокойно... И защо да ги горят, има толкова гладни кучета поне на животните да ги дадат.
55
1
 
2
 
! Отговори
Неразбрал преди 13 години
Порно да не иде от Порше, бе?
54
3
 
16
 
! Отговори
hristo_bsh@abv.bg преди 13 години
не само по хотелите...цялата храна в търговската мрежа е гадна и скапанаи е абсолютен ***..ако триябва да се храниш правилно и с качествена храна няма да паднеш под 600 лв.и то ако намериш качествена храна
53
7
 
2
 
! Отговори
Аналитик до с. преди 13 години
Тъй ли?Ти знаеш ли кое е ПЪРВОТО нещо, което прави човек, като се появи на белия свят?РЕВЕ! Оплаква се! Щото се налага да диша, представи си!!Този сайт е плювалник и не случайно се нарича ДНЕСвБГ!
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Набират се доброворци от България да поливат реакторите с градинарски маркучи при заплащане 5 000 Долара на час.
51
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато има хора които си мислят,че е нормално за 50-100лв на ден да ползват хотел,басейни,аниматори, пиене и ядене на корем - ще има хора които мислят,че е нормално да предлагат храни с изтекъл срок на годност.Търсенето на услуга All imclusive на такива цени, предполага и качеството и.
50
3
 
1
 
! Отговори
с. до аналитик преди 13 години
Абе интересно ми е под статия като тази какво точно трябва да напиша!?Хейтър съм бил!Не,не съм!Реалист съм!Нали се сещаш!?
49
4
 
6
 
! Отговори
Анелия преди 13 години
Абе пълно информационно затъмнение за случващото се в Япония !Тук просто се чудят как да не пишат за инцидента ! Взеха ,че изкопаха тая водеща новина от нищото просто !
48
3
 
6
 
! Отговори
Дайте инфо преди 13 години
През нощта бе наредено да се евакуират работниците, които поливат реакторите с вода. 50 души останаха в централата, като рискуваха живота си и предизвикаха възхищението на света. Вчера американски експерти заявиха пред Ройтерс, че усилията за охлаждане на реакторите нямат шанс, ако работниците бъдат изтеглени.По-късно бе съобщено за падане на нивата на радиация и работниците бяха върнати.Японските власти смятат, че за охлаждане на авариралите реактори може да бъде необходима помощ от американската армия, заяви още Едано. Според Блумбърг обаче има риск от повреда на активната зона на реактори 1 и 2. Говорител на ТЕПКО е заявил, че 70% от горивните пръти в реактор 1 са повредени, както и една трета във втори реактор
47
3
 
30
 
! Отговори
с. преди 13 години
Цялата история е показателна!Нали не очаквате от хора способни на такива свинщини нормално отношение и заплащане на персонала,плащане на данъци и осигуровки,както и коректно отношение към клиенти и контрагенти!И изобщо коректност в живота и бизнеса!Невероятни *** и *** са това!
46
3
 
6
 
! Отговори
хахахахааааа преди 13 години
aAXxAXax Яжте Камчия салам хахахаххаха кучешка радост
45
2
 
21
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Лишаване от свобода и конфискация на имущество за такива които потози начин рисуват образа ни пред света!!!!!!
44
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен закони ,липсва и морал.Да храниш хората,от които печелиш с опасни болуци, говори ,че опасните *** в България не са само по върховете.Далаверата ни е майка и баща.
43
2
 
21
 
! Отговори
да бе преди 13 години
"който злоупотреби, ще бъде санкциониран с цялата сила на закона" - глоба от 50-200 лв. за собственика на хотела! :)))))))))))
42
2
 
4
 
! Отговори
Юзбашията преди 13 години
До пост 36 (Онбашията).Онбашия е турско военно звание, което означава командир на отделение. Препоръчвам да се именувате като "Юзбашия". Това означава - стотник, нещо между комадир на рота и на батальон. Казано по нашему " Батальонът се строява". Сега остава Боко да даде тон за песен.
41
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Срокът на годност на българския туризъм е изтекъл отдавна. Никой нормален не го консумира.
40
3
 
4
 
! Отговори
в преди 13 години
хахахахахаххахаахахахахахахахахахахахахахах
39
4
 
30
 
! Отговори
с. преди 13 години
Е,какво друго да очакваш от българския "бизнес"!?*** и *** са до един!