Дават 300 хил. лв. за околовръстното на Пловдив

Надявам се градът да стане средище на бизнеса, каза Борисов
Обновена: 2 апр 2011 22:21 | 2 апр 2011 22:14,
344
Дават 300 хил. лв. за околовръстното на Пловдив
Премиерът уважи пролетния бал на ГЕРБ Снимка: БТА

300 хиляди лева са осигурени от държавния бюджет  за реализацията на проект за реконструкция на част от околовръстния път на Пловдив. Това каза премиерът Бойко Борисов, който участва в пролетния бал на ГЕРБ в града под тепетата.

Отсечката е между Асеновградско и Пазарджишко шосе и е  14 километра.

„Парите ги осигурих с Дянков. Надявам се, когато магистрала „Тракия” стигне до Бургас, Пловдив да стане средище на бизнеса. За две години бизнесът да се развие в града”, посочи Борисов.

Областният управител на Пловдив Иван Тотев уточни, че до 2013 година Агенция "Пътища" трябва да изготви проект за следващия етап от реконструкцията на пътя, за да кандидатства за финансирането му по оперативна програма "Регионално развитие".

Пролетният бал е благотворителен и е в подкрепа на инициативата на трите ротари клуба в града. На бала присъстват и министрите Сергей Игнатов, Свилен Нейков, Аню Ангелов, Александър Цветков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
1
 
0
 
! Отговори
Separatist! преди 13 години
A taka!!Vsi4ki tiq ruini iz izto4na Bylgariq sa vodeni4en kamyk i 4erna dupka za pari na vqtyra lokomotiva na nashata ikonomika - yugozapadniq region!!
312
2
 
14
 
! Отговори
Бакалин с тефтера преди 13 години
Вие за *** в София давате десетки милиони а за шосетата в Пловдив някакви джобни 300 000 лева
311
1
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Само да не стане като на благотворителните балове на Масларката - похарчени 50 бона народна пара, а събрани за благотворителност 5 :)))) Това им е благотворителността на вся политическа ***. Умират от преяждане ама пак гледат към масата и кокала
310
1
 
4
 
! Отговори
Капитан Петко преди 13 години
Независима Тракия със столица Пловдив - от Стара планина до Бяло море и от Ихтиманските гори до Черно море!
309
3
 
5
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Честито майни:))) Виждате ли колко е щедър бай ви Тиквун и охлюва Дянков. Цели 300 бона :))). А ако сте добрички и питате Боко Тиквуна как да постигнете цената на Южната дъга или магистрала Люлин с тия парички ще може да направите около 50-60 метра хубав европейски път :))))
308
3
 
7
 
! Отговори
онзи преди 13 години
Парите ги осигурих с Дянков. Надявам се, когато магистрала Тракия стигне до Бургас, Пловдив да стане средище на бизнеса. За две години бизнесът да се развие в града, посочи Борисов. Така говорят че дават пари все едно от джоба си ги вадят
307
3
 
2
 
! Отговори
RAMBO преди 13 години
BORISOV DA KAJE NA BALGARSKIA NAROD KAK VLIATELEN DEPUTAT OT GERB,IZDARJA S DARJAVNI PARI ZARA MODELKATA KOIATO MU E LIUBOVNICA I METRESA.A OT 1 GODINA DEPUTATA OT GERB IA E IZPRATIL V AMERIKA-NIU IORK DA UCHI AKTIORSKO MAISTORSTVO S DARJAVNI PARI A TE SA PARITE NA MIZERSTVASHTIA BG NAROD.SASHTIA DEPUTAT OT GERB E OBESHTAL NA ZARA MODELKATA ZA V BADESHTE DA IA NAZNACHI V AMERIKA V DIPLOMATICHESKATA MISIA NA BALGARIA I DVAMATA DA SI JIVURKAT S DARJAVNI PARI SVALENI OT KOJATA NA BG NARODA CIALATA
306
0
 
3
 
! Отговори
Пулпудева преди 13 години
Докато Пловдив отново не стане столица на независима държава, така както беше по времето на Източна Румелия, то всячески разни диви племена ще ни унижават и саботират. Пловдив е най-старият жив град в Европа и ние сме тук на Балканите и в Европа отпреди повече от 7000 години. Мноооого преди разни "славянчета" и "уногодурчета" да размътят главите на голяма част от нашия древен тракийски народ!
305
3
 
4
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
10 ПРОЦЕНТА ЗА ИПОН ОТ СДЕЛКАТА.
304
1
 
5
 
! Отговори
бах ма преди 13 години
Пролетният бал е благотворителен и е в подкрепа на инициативата на трите ротари клуба в града. На бала присъстват и министрите Сергей Игнатов, Свилен Нейков, Аню Ангелов, Александър Цветков.Голямо лапане е паднало на бала :)))Бе тия по 5-6 министъра навсякъде са комплект....Аванта кво да пра'иш
303
2
 
8
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Абе ти по-добре НИ плати за *** дето приехме от София...***!!!!!!!!!
302
4
 
11
 
! Отговори
Ядосан преди 13 години
Ей този образ открадна на детето ми подаръка за коледа и всекидневно му изяжда закуската.Ей тоя самохвалко остави бащите и майките ни на постна трапеза по Нова година...Той вкара Дядо коледа в ареста и освободи ЛИЛИПУТИТЕ да вършат поразии на воля.
301
1
 
11
 
! Отговори
Коментатор преди 13 години
Може би е убягнало от вниманието Му,но бизнесът в Пловдив отдавна се е развил.Сигурно в Пловдив се преработва храната за половин България,без да споменаваме останалата промишленост.От Него зависи да се отблокира бюджета на града,да се разпределят справедливо средствата за инфраструктура и развитие-каквото даваш и да получаваш.Не мисля,че Пловдив е западащ град.Безработицата сигурно се дължи повече на Столипиново.Като казвам това не идеализирам и не смятам,че няма нужда от по-разумна икономиче
300
5
 
17
 
! Отговори
Напалма преди 13 години
Та вие от ГЕРБ си раздадохте в МС и Народното събрание таблети за 241 000 само.300 000 та това са на 700 работника данъците за един месец бре и в пловдив не живеят 2000 души.
299
7
 
14
 
! Отговори
Напалма преди 13 години
Давай Бойко, раздавай парата на матряла....От твое име го раздай, на Турция ги дай парите на матряла, нали в Турция отиват парите за магистралите?
298
6
 
18
 
! Отговори
Напалма преди 13 години
Я Кауна пак се изяви: Дават, не "ДАВАМ" кажи простако ..........Две години бяха нужни да му уври малко овчата глава на Тиквата проста!!!
297
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
301Харесва ми как "марулите" оцениха по достойнство поста ми 5 минуса.*** тъпите парчета населяват териториите на юг от Дунав.То бива неграмотен народ ама това минава всички граници.Ами вие не разбирате смисъла на думите бе ***.То и затова си избрахте ПОДХОДЯЩИЯТ лидер.
296
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя *** отново търси място в обектива.
295
10
 
9
 
! Отговори
шопът преди 13 години
Докато се държим като марули,ще ни управлява тиква. Трябва да станем тръни.
294
3
 
6
 
! Отговори
men преди 13 години
Чудесно ! Освен да измият съществуващия път и да му сложат прясна маркировка с лента за тържествено откриване... За няма и 22 000 на км.- толкова !