Дават 300 хил. лв. за околовръстното на Пловдив

Надявам се градът да стане средище на бизнеса, каза Борисов
Обновена: 2 апр 2011 22:21 | 2 апр 2011 22:14,
344
Дават 300 хил. лв. за околовръстното на Пловдив
Премиерът уважи пролетния бал на ГЕРБ Снимка: БТА

300 хиляди лева са осигурени от държавния бюджет  за реализацията на проект за реконструкция на част от околовръстния път на Пловдив. Това каза премиерът Бойко Борисов, който участва в пролетния бал на ГЕРБ в града под тепетата.

Отсечката е между Асеновградско и Пазарджишко шосе и е  14 километра.

„Парите ги осигурих с Дянков. Надявам се, когато магистрала „Тракия” стигне до Бургас, Пловдив да стане средище на бизнеса. За две години бизнесът да се развие в града”, посочи Борисов.

Областният управител на Пловдив Иван Тотев уточни, че до 2013 година Агенция "Пътища" трябва да изготви проект за следващия етап от реконструкцията на пътя, за да кандидатства за финансирането му по оперативна програма "Регионално развитие".

Пролетният бал е благотворителен и е в подкрепа на инициативата на трите ротари клуба в града. На бала присъстват и министрите Сергей Игнатов, Свилен Нейков, Аню Ангелов, Александър Цветков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
по принцип подкрепям политиката на ГЕРБ, но като Пловдивчанин не мога да не приема за гавра тези 300 000. Какво е това? Какви пътища могат да се напрвят с тези пари. Това са просто жълти стотинки. Не знам как не го е срам, да си вярва, че с тези стотинки ще подпомогне пътната инфраструктура. По-добре да направи 5 градинки с 2 чешми да не си прави устата.
272
2
 
32
 
! Отговори
Майна преди 13 години
А бе този пожарникарски льохман не се ли научи ,че той не дава парите от личната си сметка или от общата им фирма с онова недоносче ДянкоФ. То пък едни пари! Само разходите по снощния бал струват много повече.Гарантирам му, че не може да излъже пловдичани да повярват че се е загрихил за града. Човекът е довтасал да крепи сринат PR и не му дреме на жилетката за града. Ей Компире, майничките се лъжем само веднъж, особено когато ни будалкат и се опитват да ни е....т *** милиционери.
271
2
 
33
 
! Отговори
От Пловдив преди 13 години
"Парите осигурих с Дянков". Боко, ние знаем, че само ти осигуряваш парите в България. Тези 300 х.лв. са за републиканската пътна мрежа, а не за Пловдив. С тях ше се направят 270 метра асфалтов път. И ще караме на воля. Важното е ти да откриеш този дълъг път. Твоите номера вече не минават пожарникарю. Скоро ще се упражняваш основното си занятие - прасетата и картофите. В село Хераково.
270
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така само,.....давай Бойко.....
269
3
 
5
 
! Отговори
Синева преди 13 години
Хората не тръгнаха наистина по пътя, който Иисус се пита да ни посочи, но то ще си е за сметка на нас, хората.
268
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък се надявам, теб да те няма, НАГЪЛ ТИП И ТО ***
267
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синева, явно не ги развиване, защото не сме дорасли и още нямаме нужда от тях. Но за мен няма и да ги развием и ще се рестартираме като цивилизация от собствената си простотия и алчност.
266
4
 
6
 
! Отговори
Синева до 270 преди 13 години
Ако бяхме се развили духовно нямаше да имаме нужда от много материални неща, телепатията, местенето на предмети със силата на мисълта и т.н. са нищожна част от способностите, които притежаваме, но не развиваме.
265
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лека де е!
264
14
 
7
 
! Отговори
ivan преди 13 години
As sam korenqk plovdiv4anin davai Boiko nie sme steb
263
0
 
4
 
! Отговори
Синева преди 13 години
Да, така е! Лека нощ:)
262
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук малко не се съгласявам с теб. За духовното развитие всеки сам си отговаря, а за материалното вече идва конкуренцията. даже и този сайт нямаше да е такъв ако беше без други новинарски сайтове с които да се съревновава. И духовното развитие си е само за теб, с него не се претендира. Имаш си го и си възпиташ децата ако можеш с такова мислене, но много много не го показваш, че по принцип малко хора го имат и доста няма да те разберат.Това е нещо с което се раждаш, а не го учиш в училище.
261
1
 
5
 
! Отговори
268 преди 13 години
няма невъзможни неща
260
0
 
4
 
! Отговори
Синева преди 13 години
Не, просто светът щеше да е красив по друг начин, нямаше да има войни, нито богати експлоатиращи безмилостно бедните, нещата щуха да са съвсем други, а ние трудно можем да си ги представим, защото живеем в хищен свят и познаваме само и единствено него, защото ние самите /повечето/ сме хищници един за друг. Добре развити материално, но закърнели духовно, духовно развитие и самоусъвършенстване е невъзможно в този свят за жалост, а е много по-важно от материалното.
259
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам Христос, ама има една друга приказка, че докато има наивни и вярващи, ще има и "тарикати". Ако всички бяха добри, значи всички да сме правени по един калъп. За мен точно това му е хубавото на живота, че е цветен и разнообразен, иначе щеше всичко да е сиво и еднообразно и някак си безмислено и не ми се връзва. Точно благодарение на злобата, конкуренцията и на алчността света върви напред.
258
0
 
5
 
! Отговори
МоРсКи преди 13 години
Синева .... Евала!
257
0
 
0
 
! Отговори
260 преди 13 години
Не така :) Това с рогата напред, трябвало да си вълк или живота бил скапан ама на пук трябвало да правим.....Тия неща са мото на всяка сервитъорка. Аз съм супер, позитивен не се заяждам с никой, казвам каквото мисля, не обиждам никога ако мога да помогна го правя и се чувствам мнооого добре.
256
1
 
4
 
! Отговори
Синева преди 13 години
За жалост не само в 21 век е така, винаги е било така, Иисус се опита да даде друга гледна точка над нещата и да покаже на хората, че ако са по-добри и не трябва да правят това, което не искат на тях да им правят светът ще е много по-добро място за живвеене. Но за жалост..само дето се мъчи на кръста.
255
0
 
0
 
! Отговори
относно вярата преди 13 години
Спорен въпрос е.Едни вярват в природата-дановисти,други в христос- православни.трети -в алах.Истините са много.Едната наисртина е че църквата държи в подчинение ''рабите си" чрез вярата.Другата истина е че има бог които ни е създал и ТОИ Е ЕДИНСТВЕН . не на религиите.И трето -живеи така че когато умреш и гробаря да плаче за теб. Собствената вяра е праведна.Земята не е добро място за живеене.Ние някак си трябва да си го направиме добро.
254
0
 
0
 
! Отговори
259 преди 13 години
Кой те взима на се базика? Ела да видш мен карах, курсове, учих език, записах втора магистратура, то не беше завист не бяха подигравки! Един колега го бяха сдухали до степен, че искаше да напусне ВУЗ-а и то само, защото не беше "гъзар" но беше умен. Сега същите работят по барове или берат ягоди.А колегата работи за IBM.За мен няма да казвам, че ще стане грубо :)