Шок! Варненец получи сметка за ток от 19 млн. лв.

"Честитката" дошла след рождения му ден
Обновена: 5 апр 2011 23:20 | 5 апр 2011 23:20,
36
Шок! Варненец получи сметка за ток от 19 млн. лв.
Снимка: Булфото

Рекордна сметка за ток получи варненец. Иван Илиев дължи на Е.ОН сумата от 19 милиона лева, съобщи Нова телевизия. Той живее сам в гарсониера, която е с обща площ от 49 кв. м.

В понеделник Иван Илиев е имал рожден ден. Рано тази сутрин вместо с подарък, бременната му дъщеря го посреща с плик в ръка.

Иван е купил апартамента преди по-малко от година. Първата сметка, която е платил за новото си жилище, се е оказала със сгрешен абонатен номер.

От Е.ОН не само, че не са му върнали парите, а и са го изключили за неплащане. За новата грешка на дружеството обаче Иван не може да плати, а в писмото от дружеството пише, че предстои спиране. Затова Иван Илиев се опитал да си плати.

От централата на дружеството успокоиха семейството, че по-всяка вероятност е станала грешка, а касиерката поясни, че преди ден е имала друг подобен случай.

Иван Илиев е пуснал жалба до Е.ОН, сезирал е Комисията за защита на потребителя и заяви, че ще съди дружеството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: токсметка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
36
 
! Отговори
Свиреп преди 13 години
Е не, това вече е свинщина ! Елементарно е да прави проверка на контролни суми и ако сметката ти се различава пет пъти /примерно/ от предната , софтуера да сигнализира за обстойна проверка ! Тя е ясна, че е грешка, но това нерви и стрес не оправя.Човека да си заведе дело за причинени неимуществени вреди. 10% от исканата му сума би било добро обещетение.
13
1
 
40
 
! Отговори
Жоро леяра преди 13 години
Тоя да няма доменна пещ в спалнята си ?!
12
1
 
14
 
! Отговори
хахах преди 13 години
Наздраве другари! :)))
11
1
 
28
 
! Отговори
! преди 13 години
Ще плаща, ще плаща! Постната пица трябва да се облажи малко! Тая година честа се падна на Иван Илиев! :)
10
0
 
42
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Ако не се е стреснал, ще му кажат, че е без ДДС.
9
0
 
12
 
! Отговори
evropa преди 13 години
tova ne moje da bide varno nito edna dirjava ne se plasta tolkova dori v amerika nesto nene v red kak gi izcislavat
8
0
 
33
 
! Отговори
токов удар преди 13 години
Иван Илиев може "да си плати" ако държавата, чиято основна функция, за която плащаме и надплащаме - защита на гражданите на държавата от посегателства върху личността и имуществото им, осъди Е.ОН за систмен тормоз върху неин почтен гражданин (разбира се, че не е само Иван). Но кой от "държавата"? Семерджиев ли? Смях в залата, та той е също "наш".
7
0
 
21
 
! Отговори
човек преди 13 години
много хора плюят аец , но знаете ли , че нек купува / длъжен е / тока от ВЕИ на цена от 0,76 ЛВ за кват , можете да смятате , че докато стигне до нас през *** чез еон и който и да беше ТРЕТИЯ , ще стане лев . МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПЛАЩАТЕ ВСИЧКИЯ СИ ТОК НА ТАЗИ ЦЕНА ? погледнете 15 години напред ...
6
0
 
44
 
! Отговори
:) преди 13 години
А ако я беше платил, дали щяха да му върнат парите :)
5
0
 
33
 
! Отговори
Маги преди 13 години
Май са си сложили още 5-6 нули отзад, а?
4
3
 
100
 
! Отговори
Килията преди 13 години
Откъде- накъде Иван Илиев от Варна ще плаща тока на цялото *** гето?И ЗАЩО *** НИКОГА НЕ СИ ПЛАЩАТ ТОКА И НИКОГА НЕ ИМ ГО СПИРАТ?
3
0
 
49
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Пак ни лъжат...!!!Освен тези 5%, вече цяла година плащаме и едни други 3%, за непроизведен в Костовия тец ток...Значи увеличението е 8%..
2
0
 
69
 
! Отговори
миличка преди 13 години
А така! Да ги съди. Всички трябва да се юрнем да съдим, иначе никога няма да ни вземат насериозно. Май са забравили, че масата е способна на много, когато се прескочат всякакви граници. а-***-ха!
1
4
 
34
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Бързат руснаците, бързат и европейците..., а най-много бързат българските им мекерета... Защо всички са се разбързали толкова..., като всички могат да изчакат до нова година приемането на единните европейски норми за ядрена безопасност...???Да де, ама пуста лакомия..., а всички плащат яко, ама много яко...- Едните за закриване...- Други за откриване на реактори...САМО НА БЪЛГАРСКОТО ДАНЪКОПЛАТЧЕ МУ СЕ *** МАМАТА...!!!