Потърси България... с джебчиите и проститутките

В Слънчев бряг затягат сигурността, а търговците казват защо
Обновена: 22 май 2011 20:06 | 22 май 2011 08:00, Екип на Dnes.bg
148



Ръководството на Слънчев бряг въвежда строг пропускателен режим, за да спре достъпа до комплекса на нелегални таксита, проститутки и „криминални елементи“. Търговците в комплекса разказват за най-грозната страна на престоя на туристите по Българското Черноморие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
10
 
48
 
! Отговори
tulski преди 12 години
46, абсюлютно си прав. Само да добавя, откъде е коренът на проблема. Той идва от там, че за *** трудът и всички други законни методи на съществуване, просто не влизат в тяхната ценността система. Те са типични социални и обществени *** и не могат да се променят. Ако някой си мисли, че с някакви закони и организации ще промени манталитета и начина на живот на една етническа група, жестоко се заблуждава. Особено група на такова примитивно равнище. С добро при тях няма да стане.
51
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм ходила много отдавна в Сл. Бряг. Гледах репортажа - ужасно ми се видя. За крадците ни е ясно, навсякъде, където има хора, е така. Но краткото завъртане на камерата по алеите и плажа разкри грозни гледки. Този курорт при социализма беше по-красив. Сега - никаква мисъл, никакъв план.
50
10
 
33
 
! Отговори
des ulic преди 12 години
az niamam problem no niakoi hora naistina shte ostanat gladni ako e viarno 4e shte zatiagat kontrola na sl briag te si znaiat pomiarite
49
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и накрая какво казва *** И ДЪРЖАВАТА,,
48
9
 
39
 
! Отговори
бетон сурат преди 12 години
Тандема от политици и организирана престъпност напълни Черноморието с хотели на загуба. Сега единственият начин да си върнат инвестициите е да ги напълнят с *** и казина за пране на пари. Другото име на организираната престъпност в България е Държавна политика, така че правете си изводите какво бъдеще го чака родния туризъм.
47
8
 
51
 
! Отговори
spider4o преди 12 години
Тоя пичага с много точна и премерна интонация го каза накрая "*** държавата" :)))
46
10
 
53
 
! Отговори
Налага се изводът, преди 12 години
правен в този форум многократно - допуснеш ли *** до нещо хубаво,което е изградено с труд,той не само че веднага започва да се възползва, но и руши,унищожава постигнатото.Летуващите са работили цяла година, за да отделят пари за почивка.Ромът счита, че е в правото си да му ги отнеме.Спестеното с труд е предназначено за почивка, за да може онзи,който се е трудил,да се възстанови и после пак да работи.Ромът няма такива ценности.За него,спечеленото с чужд труд е просто плячка.Това човек ли е?
45
8
 
53
 
! Отговори
tedick преди 12 години
Затова избрах и тази година да почивам в чужбина и да се отделя от простотията и чалгата тук
44
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** представляват едно раково образование, което оставено само на себе си си расте, уголемява се и изяжда всичко наоколо. Това се лекува само с нож и рязане !
43
10
 
36
 
! Отговори
Нексенофилен преди 12 години
Където няма мангустофили е добре......
42
8
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От вичко най харесах последното изречение "*** държавата"! Съчетава всички в себе си това изречение и то само с две думи:)
41
10
 
41
 
! Отговори
гларус преди 12 години
Според мен с тези високи цени и най различни изисквания, България е обречена и скоро ще престане да развива морски туризъм и няма бъдеще като лятна тристическа дистинация,освен за бедните и заблудените туристи! Който се усеща и може, да продава бързо всичко докато не е късно и да сваля цените, като за последно,защо твърдото решение на Турция да строи АЕЦ на 5 км от Резово, започва да се изпълнява от догодина и ще трябва да ми плащате вредни,за да отида вече на българското море и до Созопол!!
40
11
 
32
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
къв ьубав диалект браааааат!!!!:)
39
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добър репортаж - ИЗВОДА Е ЯСЕН :*** СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ и там, и навсякъде другаде ... всички тези жебчии, мошеници, и темподобни са САМО *** ... Проблема с *** си расте с всеки изминал ден и скоро ще жалеят цялата държава, защото няма власт ... има само едни крадливи *** на власт. Нека гласуваме за този който предложи реално решаване на цигaнския проблем !
38
9
 
41
 
! Отговори
NERON преди 12 години
XODIA NA PO4IVKI PO CIAL SVITA BIL SAM V MNOOG STRANI -NO TAKOVA NE6TO KATO V BULGARIA NEMA NIKADE -SAMO IZMAMI ,KRADCI I CIGANKI PO KURORTITE - E PITAM KOITO VEDNUJ E SBURKLA DA DOIDE DAI 6TE SE VURNE PAK V BULGARIA -NIKOGA ! I BULGARIA VMESTO DA SE PREVURNE V TYRSTI4EKA DURJAVA SHRE SI OSTANE KENEFA NA EVROPA . POLICIA I DURJVA GI BOLI 4EPA-TE SI PRIBIRAT RY6VETITE I NE GI E GRIJA 4E E PULNO S IZMAMNICI-4EIN4ADJII , IZMAMNI TAKSITA -10 LV NA KILOMETUR ! DJEB4IIKI CIGANKI
37
9
 
46
 
! Отговори
do aik преди 12 години
всички са на светлинни години по-напред
36
8
 
57
 
! Отговори
аик преди 12 години
имах щастието миналата година да бъда в будва,черна гора...ем да ви кажа на светлинни години са от сл.бряг.
35
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo 6um za ni6to. dela triabvat! hva6tat gi boiiiiii i aide niakade na rabota, nezavisimo na kolko god. sa ziganetata, pa posle v maalata i tam boiiiiiiiiii na dyrtite. pa kato ne im haresva da si hodiat v India
34
9
 
48
 
! Отговори
факт! преди 12 години
Блъди бийч == МОРДОР ! ФАКТ
33
8
 
70
 
! Отговори
Търговец преди 12 години
Аз имам малък бизнес на Сл. бряг. Трябва да ви кажа, че проблема с джебчийте е реален и накърнява сериозно реномето на курорта. Вечерно време след 22:00 излизат по улиците ***, които се движат по 5-7 и оглеждат преминаващите туристи по алеята. Спират се обикновено на пияни мъже. Обграждат пияния 2 *** и започват да го пипат по гениталите с едната къка, а с другата му измъкват портфеила. Някои по-наивни ги закарват до плажа, където биват обирани от мъже. Полицаите са в час с това!!!!