Потърси България... с джебчиите и проститутките

В Слънчев бряг затягат сигурността, а търговците казват защо
Обновена: 22 май 2011 20:06 | 22 май 2011 08:00, Екип на Dnes.bg
148



Ръководството на Слънчев бряг въвежда строг пропускателен режим, за да спре достъпа до комплекса на нелегални таксита, проститутки и „криминални елементи“. Търговците в комплекса разказват за най-грозната страна на престоя на туристите по Българското Черноморие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
9
 
37
 
! Отговори
Марк Антоний преди 12 години
Чужденците идват тук заради секстуризма, аресва ви не аресва това е положението.
71
12
 
44
 
! Отговори
Марк Антоний преди 12 години
не виждал съм ги, вече мое да се похвалим, че почти всеки грък е опъвал българка, през Банско се извървяха всичките. гърчоляци. За по 50 евро на час, евтинийка си е за тях. Рядко можеш да срещнеш грък, който да не се е възползвал, а и почти всички турци, които минават през България са опъвали българки, кажи речи цяла европа и Турция ги изеба, ако бяха си платили данък сега Швейцария щеше да ни гони.
70
10
 
40
 
! Отговори
XJ преди 12 години
А ПОЛИЦИЯТА ??????????ЦВЕТАНОFF ТЪПО ПАРЧЕ НЕДОКЛАТЕНО, не оставка, ами СЪД ЗА ТЕБ !!!
69
10
 
37
 
! Отговори
мен преди 12 години
Съни шит - най - гадният курорт по Черноморието. Само около Какао бич става, защото си до плажа и дискотеките, в които ходят само българи. Навътре влезеш ли - смрад.
68
11
 
36
 
! Отговори
ДоМаркАнтоний иХанът преди 12 години
А вашите майки не са ли българки?
67
9
 
37
 
! Отговори
XJ преди 12 години
Чухте ли я тая тъпачка от Слънчев бряг АД...ЩЕЛИБИЛИ ДА СЕ ОПИТАТ !!!!!!!!!Ей, *** божеее!НИКОЙ не трябва да пускат, от контингента - ЗНАЯТ ГИ КОИ СА!!!!
66
8
 
35
 
! Отговори
:) преди 12 години
Интересно ми е как ще ме спрат ако съм "криминален елемент"? Ще тръгна да влизам и някой ще ми каже "махай се оттука" или какво? Доколкото не си ограничен с друго има право на придвижване, другото си е дискриминация. Силно се съмнявам да успее това тяхно начинение, по-добре да затегнат контрола за джебчии и пияни шофьори.
65
11
 
40
 
! Отговори
Марк Антоний преди 12 години
Пич, че те повечето *** в Запада са българки бре.
64
11
 
37
 
! Отговори
Марк Антоний преди 12 години
Верно са си ***, нали ги виждам като погледнат някой чужденец как ги напира да му отворят ципа. Ама и измамниците от нигерия се усетиха, че нашите са крвунтии и почнаха да ги мамят по нета като се представят за западняци или американци, лъжат ги че ще се женат за тях искат им банковите сметки и ги източват. Егати олигофренките че в Африка ги научиха що за сребролюбки са.
63
10
 
33
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Tia i shcefkata na kompleksa si hodi s ciganetata v kadyr.... :))))
62
9
 
38
 
! Отговори
До 60 преди 12 години
Правилно. Правим легална проституцията, всяка *** плаща данък и задминава всички в ЕС. Всички западняци идват тук на секстуризъм и алкохолен туризъм. Ако дори леко се постараем да популяризираме курвалъщината у българките може да привлечем и гости от цял свят. Тогава нека да ни стигнат хамериканците, французите, швабите и останалите. Ще има да ни дишът прахта.
61
10
 
42
 
! Отговори
do 52 преди 12 години
С *** с добро няма да стане - това е ясно ... Но проблема с *** е решим, трябва да се направят няколко прости стъпки:- да не се дават помощи за повече от 2 деца, да се следи циганчетата да не са плод на кръвосмешение, защото повечето са ... затова и са такива ***.- ако се установи, че вместо на училище ги карат да просят и да крадат - веднага - однемане на родителски права и в дом.- *** които работят да се стимулират и дават за пример ( има и такива ), държавата да изкара *** от катуните и да ги накара да чистят, поливат, боядисват, перат ... които не иска, значи живее от кражби - в затвора. но за това трябва власт, а не крадливи полови органи
60
12
 
41
 
! Отговори
Ханът преди 12 години
Хубаво, че българките са ***, че пне да привличат туристи и да крепат икономиката на българия. Ако легализираме проституцията и всички *** почнат да плащат данък имаме шанса да станем Швейцария на Балканите. Те имат велика банкова система, а ние имаме велики курвентии.
59
12
 
43
 
! Отговори
отмъщител преди 12 години
В циганистан туризъм не се прави!!! Киселяци, погребални агенти, българска му работа и лайнарско затворено море!!!
58
15
 
38
 
! Отговори
german преди 12 години
Тъжно е, много тъжно. Нали някой не си мисли че тези *** са отишли там самоинициативно? И проститутките и джебчийките се отчитат на престъпните босове ,които оигуряват достъпа им до компекса със съдействието на хотелиери и собственици на заведения. Точно тази симбиоза затруднява и обезсмисля работата на полицията. И този селянин дето казва "*** държавата" всъшност не осъзнава ,че каквито са хората такава е държавата и самия той е живото доказателство.
57
15
 
37
 
! Отговори
Име преди 12 години
Мили хора, на тези които не им харесва Слънчев Бряг и търсят повече спокойствие и чисти плажове могат да отидат на Приморско, Китен, Ахтопол, Синеморец, Царево и т.н. Благодарение на проститутките, евтиния алкохол и храна, имаме изобщо някакви туристи... ако го нямаше това и 1 турист няма да стъпи на нашето "великолепно" черноморие... ;)
56
14
 
43
 
! Отговори
Марк Антоний преди 12 години
Мислмя си какви овце са нашите жени, българките, мислят си, че навсякъде по света са извнестни с това, че били много красиви, но истината е, че са известни с това, че са колеги ***. Бил съм много пъти в чужбина, никой до този момент не ми е казал, че българките са най-красивите, винаги ми казват, че са едни най-върлите *** и сребролюбки.
55
14
 
36
 
! Отговори
Валя преди 12 години
А за крадливите камериерки нещо да кажат?
54
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва парите на всеки обран да ги връщат тези, които стопанисват курорта и прибират рушветите... ще ги изчистят само за 1 ден оттам
53
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България - евтини кебапчета, бира, алкохол и ***. Но все пак какво му трябва на човек?