Сливен осъмна с плакати срещу ЕРП-та и парно

"Докога ще мълчим?", питат недоволни граждани
Обновена: 5 юли 2011 11:27 | 5 юли 2011 09:56,
50
Сливен осъмна с плакати срещу ЕРП-та и парно
Снимка: Надя Иванова

Със стотици плакати срещу електроразпределителните дружества и парното осъмна тази сутрин Сливен.

През нощта неизвестна засега група е разлепила плакати с въпроса „Докога ще мълчим?“ из целия град .

Авторите на протестната акция посочват, че цената на подаваната електроенергия от АЕЦ към НЕК е 4,8 ст. квтч с ДДС, от НЕК към ЕРП – 7,2 ст. квтч с ДДС, а от ЕРП към потребителите – 17,32 ст. квтч с ДДС.

Според анонимните противници на монополите за подгряване на 1 куб. м вода се изразходват под 3,6 лв. с ДДС, а потребителите плащат между 6–12 лева.

"Докога ще мълчим, спрете да източвате държавата, призовават протестиращите срещу монополите в Сливен чрез среднощната акция“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
цд преди 12 години
Подкрепям! Трябва да си поискаме и парите, които давахме всеки месец за построяване на язовир "Асеновец". Защо плащаме почти най- висока цена в страната за вода? Още по време на социализма беше започнал строежа на пречиствателната станция. Защо не е построена досега? И мн. др.
49
0
 
0
 
! Отговори
ranko57 преди 12 години
Плакатите нищо не правят.Като си пееш Пенкеле кой ли те слуша.Трябва като в Гърция.Всички заедно и да изметем тая ***.Но първо да се почне от тези дето продадоха държавата.И на всяко дърво бесилка.А не едни да крадат,други ги хващат а трети ги пускат.Всички на бесилото.
48
0
 
2
 
! Отговори
Varg преди 12 години
Браво.Да го духа нвият световен ред.
47
0
 
1
 
! Отговори
ИЛИЕВ преди 12 години
Браво СИЛНИ сте :)))))
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕРП подлогата Трайчо да се пръждосва!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се проверят (засекретените) приватизационни сделки на ЕРП и от там ще дойдат милиони!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скоро и в цялата страна.....крайно време е ...не се издържа.... Има една думичка, която започва да не ми се струва толкова неприемлива и лоша ЛИНЧ !
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До кога тези ЕРП-ета, тези "стратегически инвеститури" ще дерат българина?Бойко, изритай Трайчо, това *** на ЕВН и "избърши" цялата ДЪРЖАВНА Комисия за Електро и Водно Регцулиране - ДКЕВР, които са една продажна ***!А какво стана с твоите помпозни обещания, че "ще разкажеш играта" на ЕРП?Или отново приказки, само приказки, за да се бъбри по телевизиите?
42
0
 
6
 
! Отговори
Dobri Chintulov преди 12 години
STANI, OT SAN SE SABUDI !
41
0
 
6
 
! Отговори
Dobri Chintulov преди 12 години
STANI, STANI JUNAK BALKANSKI !
40
0
 
6
 
! Отговори
ls;fjfaskj преди 12 години
AMI NE SAMO SLIVEN TRQBVA DA E TAKA VSI4KI GRADOVE DA SME TOLKOVA ZADRUJNI ,I SHTE VIDITE KAKVO SHTE SE POLU4I SHTE NAPALNQT GASHTITE DO KOGA SHTE NI TAP4AT I SHTE IM DAVAME DA NI .............................
39
0
 
22
 
! Отговори
до всички преди 12 години
Браво на сливналии! Борческия дух в Сливен явно не е загинал!Нека всички се вдигнем дружно срещу тези чужди изедници, които ни смучат като пиявици! Вън ЕВН, ЕОН и ЧЕС от България! Наместиха се на готово и само смучат ли смучат!Никакви подобрения не са направили, а се чудят за какво ли не да ни вземат допълнително пари - зелена енергия, пренос на енергия и други глупости! Последвайте примера на Сливен -града на стоте войводи!
38
0
 
14
 
! Отговори
Мъдрият козел преди 12 години
След криминалната приватизация идва ред на поредната национализация. По евтино ще е държавата да плати на Петрол и ЕРД няколко милиарда и си върне собствеността....ако държавата е лош стопанин, то частника е добър само в скубането
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Сливналии!
36
0
 
22
 
! Отговори
някой преди 12 години
34, веднага ти казвам защо търпим - 500 г. турски и после 45 г. руски гнет научиха българина, че да протестира е опасно, и ако иска да оцелее, трябва да търпи и да не привлича вниманието върху себе си. или, казано просто - "срещу ръжен не се рита". но когато един ден българинът осъзнае, че може просто да вземе ръжена от ръката на "господаря" и да му го строши в главата, тогава за "господарите" ще стане страшно. дано тоя ден дойде по-скоро.
35
3
 
10
 
! Отговори
сливналия преди 12 години
Кви ЕРП-та, кво парно, кви пет лева. То град не остана след Лечков.......
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
RADVAM SE KOGATO 4ETA TAKIVA *** I RAZBIRAM 4E BALGARIQ SE SABUJDA , MAKAR I KASNO !!NEZNAM OT KADE NARODA IMA TAZI SILA DA IZTARPI VSI4KO TOVA VISOKI CENI , LO6A HRANA , RAZBITI PATI6TA , LO6O OBRAZOVANIE , NEADEKVATNA ZDR. SISTEMA .............. SILNI SME NE SAMO DA TARPIM .........
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
28-ми, много интересно как ги нямаше тези огромни разходи когато беше НЕК, а не ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН. Последните уволниха служителите си и наемат фирми през които точат едни сериозни пари. Най лошото е, че измислената ДКЕВР разрешава това ограбване на народа от чужденците дошли на печалбарство без да влагат нищо.
32
0
 
19
 
! Отговори
долу монопола!!!! преди 12 години
А къде е държавата?Къде е тоя изедник Ангел Сейрджиев?Запушили са му устата и съвестта с един "Лексус".И сега ни дерат по девет кожи от гърба.
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Пловдив Енергото си има блок в който всички живущи са негови служители. Навремето плащаха само 40% от изразходваната енергия. И това не им стигаше, та "лекуваха" електромерите и дори подпалваха таблата. И после пак те си ги възстановяваха ...Та нормални са такива коментари като на 28, особено ако е в същата система. Щом си в кюпа,нека другите да лаят!