Ако има кой да купи имотите му, Цар Киро се маха от Катуница

Ромският барон бил зле – на инсулин и с три инфаркта
Обновена: 9 ное 2011 10:27 | 9 ное 2011 10:10,
122
Ако има кой да купи имотите му, Цар Киро се маха от Катуница
Опожарените имоти на Цар Киро в Катуница. Снимка: архив, БТА

Ако има кой да плати имотите му, Цар Киро ще си тръгне от Катуница. Това заяви адвокатът на Кирил Рашков – Васил Марков, пред bTV.

“От разговорите ми с господин Рашков разбирам, че той няма нищо против имотите му да бъдат оценени и държавата да му ги плати, а той да отиде да живее на друго място. Ако те са незаконни, ще бъдат съборени”, каза защитникът.

По думите му Цар Киро е много зле – на инсулин, с четири байпаса и три инфаркта. “Не ви пожелавам на 69-70-годишна възраст да попаднете в затвора”, заяви още адвокат Марков.

„Разбирам реакцията на хората от село Катуница, но в крайна сметка живеем в правова държава – ако семейство Рашкови решат да си живеят там, няма какво да ги спре. Едва след като съдът постанови, че имотите им са незаконни, ще дойдат и багерите“, посочи адвокатът.

Той допълни, че предстои претърсване на един от имотите на семейство Рашкови. По искане нa „хората от разни форуми“, ще се търси злато там, обясни Марков.

Още по темата
До настоящия момент семейството не е завело никакви искове. Живеем в правова държава и има образувани дознания в Районна прокуратура в Асеновград, които са именно за увреждания и палеж. Нека приключат самите разследващи органи, а след това най-нормалното нещо е фамилията да заведе искове. Хипотетично е да се каже за какви суми ще са те, каза адвокатът.

Рашкови изказват съболезнования на семействата на починалите момчета и са много благодарни на полицията за предприетите действия по време на размириците. В тази връзка не искам да се експонира, че Кирил Рашков ще съди Катуница или държавата. Той съжалява много за момчето, което е починало, обясни Марков.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: Цар КироимотиКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да видят дали са законни,като са им закрити очите?*** сама каза,че са давали на управляващите пари.Ще ги бутнат единствено заради евентуалното съкровище от диаманти,че няма апаратура,която да ги засича.И ще ги бутат много внимателно тухла по тухла.Ако могат да ги намерят и откраднат.
121
0
 
2
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
И кво сега 2 месеца разследващите не могат да проверят в регистрите дали къщите му са законни или не. Проверка , която нормално отнема 1 час време или по-малко. Има ли нотариален акт за имота , разрешение за строеж , акт 16? Тая работа много смърди, смърди откъм властта обаче.
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати наглият ***,крадени,че и ги продава!Това само в Бг може да стане!Я да докаже първо произхода на парите!Нали сме в Европа!
119
0
 
19
 
! Отговори
Зондерфюрер преди 12 години
СС ще купи имотите на Киро *** и ще му изплати стойността в цветни метали - 9 грама олово под формата на 9 мм куршум тип "Парабелум".СС приканва Киро *** да се обърне в централния офис на НСДАП или в най-близкото поделение на СС.
118
0
 
14
 
! Отговори
барото преди 12 години
До 112Едно уточнение:Най-много *** в Европа има в Румъния. В България са най-много като процент от населението
117
0
 
17
 
! Отговори
защо? преди 12 години
Защо ,много здрави роми ,получават -----ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ ....?
116
0
 
9
 
! Отговори
марти преди 12 години
И този бай ***,ей така както е почти сдал багажа според неговия куродържец,ще надживее много българи,които почтено и...раболепно всяка година пълнят хазната с данъците си,от които милата ни държавка хрантути плазмодии като този!!!А и само да си спомним колко още други такива клиенти на Темида като този се разболяваха,когато чепчето им опреше в задните части,и как впоследствие оздравяваха като...по чудо!?!
115
2
 
4
 
! Отговори
АЛООО,.....? преди 12 години
КОЙТО Е СЛОЖИЛ МИНУС НА ...ПОСТ......112,да се обоснове.... защо ?И кое не е вярно ...?
114
0
 
6
 
! Отговори
ЕДИН ЛАФ...! преди 12 години
"*** народ ,слаба държава ",.....!ФЪФ---БГ---,всеки 3-ти ......НЕГРАМОТЕН ....?
113
0
 
6
 
! Отговори
САМО ПИТАМ? преди 12 години
Има ли ''ПРОИЗВОДСТВА" С/У ПРОДАВАЛИТЕ СЕ НА КРАЛ КИРО-*** ----БЪЛГАРИ?
112
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Столипиново е най-голямото *** гето в Европа ( 120 000 )- Пловдив е града с най-много *** в Европа- БГ е държавата с най-много *** в Европа- БГ е държавата с най-много деца, които раждат деца в Европа- БГ е единствената държава, където майки получават детски за деца, които деца също получават детски за децата си- БГ е държавата с най-много изоставени деца в Европа- БГ е държавата с най-много деца с увреждания в Европа- БГ е държавата с най-много "самотни многодетни майки" в Европа- БГ е държавата с най-много "социално слаби" спрямо работещите в Света- БГ е държавата с най-много "пенсионери по болест" спрямо работещите в Света- БГ *** са най-бързо размножаващия се етнос в Света- Българската нация е най-бързо изчезващата нация в светаДа благодарим за това на Яшар ( Т. Живков) и неговите наследници - Доган (Смаил) , Кобурга (Кохари), Седефчо (Първанов), Сидеров ( агент Сотир), ББ ( Бехар), *** Костов и Мартинчо Фъфлека
111
0
 
11
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Че кой ще купи крадени имоти???
110
0
 
16
 
! Отговори
rm преди 12 години
Аз ще му купя имотите.5 лв.
109
0
 
19
 
! Отговори
e гати преди 12 години
Значи, те сега да му платят незаконните имоти , построени с пари от невнесени данъци. Пък после да ги събарая щом са незаконни. А той с парите щял да отиде да си живее в Швейцария............Е ДА МУ СЕ НЕВИДИ И ДЪРЖАВАТА НАИСТИНА. НАГЛОСТ ....
108
0
 
14
 
! Отговори
.....? преди 12 години
С КАКВИ ДОКУМЕНТИ /НЕРЕДОВНИ/ ,ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ---ИМОТИТЕ МУ?
107
0
 
13
 
! Отговори
глупаци ли сме...? преди 12 години
Как може да продава нещо което не е негово ,.....ОТНОВО ЛИ ИМА ----ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ -----ДО КОГА ,ДЪРЖАВАТА И НИЕ ЩЕ ТЪРПИМ ---ПРОДАЖНИТЕ ИНСТИТУЦИИ....?
106
0
 
20
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Има само едно изречение ,а то е :Слаба държавност......!
105
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се маха,той няма нищо за продаване всичко е крадено от народа.Превърнаха я в цирк тази хубава страна.
104
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може да се плаща нещо, което е незаконно построеноЗащото то не съществува в юридическия мир, и сделката няма как да бъде узаконенаЗащо къщите на ВСИЧКИ *** са незаконни ?Единия отговор е, че така "простите" роми не плащат данък-сгради и такса-сметТова обаче е по-малката причинаВажното е друго. По този начин "простите" роми се водят че НЯМАТ НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТИ по силата на член 10 от ПП на ЗСП ( Правилник за прилагане на Закона за социално подпомагане),те започват да получават 11 вида социални помощи и детски, описани в предишния член 9 от ПП на ЗСП
103
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев да каже, ще помилва ли *** Киро?